Добре дошли в света на Туги Тойс, скъпи приятели!!!

Свят пълен с игри и играчки за всички малки и пораснали деца!!!

Фирма Туги Тойс ЕООД със седалище град София, ЕИК: 205586735 Ви предлага голяма гама от играчки, които сме подбрали с много любов за всички Вас! Тук ще намерите само избрани марки от високо качество отговарящи на съответните директиви за безопасност.  Ние сме експерти в това, което децата обичат и нашата печеливша комбинация от справедливи цени и отлично обслужване, означава, че ще останем в сърцата на всички майки и татковци, баби и дядовци решили да зарадват себе си и своите деца.

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години. Продуктовия микс на TugYtoYs.com е внимателно подбран от производители, които правят играчки с изключителна стойност за игра. Сред тези изтъкнати филиали са: Lego, Lelin Toys, Melissa&Doug, Classic World, Simba, Techno Toys, Orion Toys, Nici, Lisciani, Lena, Galt, Carioca, Jovi, Viga, Sense, Woody, Galt, Lumpin, Andreu, Keel Toys, KSG Crafts, Educa, Schmidt, J.M.Inacio, Gabol, Topgal и много, много други.

Уверяваме Ви, че продуктите закупени от TugYtoYs.com са чисто нови запечатени в луксозни кутии с гаранция за качество и безопасност от производителя на всяка една от марките, които ви предлагаме. Бъдете сигурни, че при нас ще получите висококачествени стоки, конкурентни цени и много добро обслужване.

Ще се постараем да направим престоят Ви приятно и незабравимо преживяване докато пазарувате при нас.

С уважение:

Екипът на Туги Тойс ЕООД