Добре дошли в чудния свят на Туги Тойс, скъпи приятели!

Свят пълен с игри и играчки за всички малки и пораснали деца!

Нашият детски онлайн магазин TugYtoYs.com е собственост на фирма Туги Тойс ЕООД със седалище град София, Булстат: 205586735 и Ви предлага голяма гама от играчки, които сме подбрали с много за всички вас!

При нас ще намерите само избрани марки от високо качество, отговарящи на всички световни директиви за качество и безопасност. Ние сме експерти в това което децата обичат и нашата печеливша комбинация от справедливи цени и отлично обслужване, означава, че ще останем в сърцата на всички майки и татковци, баби и дядовци, които са решили да зарадват своите деца с красиви и стойностни подаръци.

Нашата огромна гама от продукти включва: детски играчки, дървени играчки, бебешки играчки, плюшени играчки, конструктори, творчески комплекти, раници и несесери, ученически пособия, макети за сглобяване, пъзели, музикални кутии, книжки за рисуване и оцветяване и още много интересни и забавни продукти.

Основната мисия на целия екип на Туги Тойс е са носим радост в живота на нашите малки клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от играчки в различни области и категории, предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.

Ако имате нужда от съдействие или да получите повече информация относно даден продукт, метод на доставка, избор на играчка, просто се свържете с нас и ние ще ви помогнем във вашият избор.

От наша страна, Вие ще получите:

* Богат асортимент от качествени бебешки и детски стоки;

* Конкурентни цени;

* Бързо и коректно обслужване

* Доставки в рамките на 1-2 дни;

Ние ви гарантираме, че продуктите закупени от TugYtoYs.com са чисто нови, запечатени в луксозни кутии с гаранция за качество и безопасност от производителите на всички предлагани от нас марки. 

Ще се постараем да направим пазаруването Ви при нас, едно приятно и незабравимо преживяване! 

Поздрави!

Екипът на Туги Тойс ЕООД