WOW Toys

Мрежа:

WOW Toys Автовоз със състезателна кола

(0)
79.90 лв.

Автовоз със състезателна колаТази интерактивна играчка ще позволи на детето ви да се включи в света на едно вълнуващи състезание заедно с Роко. Закарайте състезателната кола до пистата с помощта на го..

WOW Toys Вълшебната карета на Пипа

(0)
54.90 лв.

Вълшебната карета на ПипаПрисъединете се към принцеса Пипа в нейната вълшебна карета и заедно отидете на бала. В каретата й ще откриете красивата и съблекалня и нейното магическо огледало. Завъртете п..

WOW Toys Детска линейка с оборудване

(0)
79.90 лв.

Детска линейка с оборудванеWOW Toys ще зарадва всеки малчуган с тази страхотна линейка, пълна с различни медицински функции, които малките деца ще могат да открият, докато играят с нея. Линейката може..

WOW Toys Детски камион: Самосвал Dudley

(0)
69.90 лв.

Детски камион: Самосвал DudleyСтрахотен детски самосвал, придружен с 3 пътни конуса и 2 цилиндъра, с които децата ще играят часове наред на строителната площадка. Натиснете самосвала и вижте как мощни..

WOW Toys Играчка за баня: Катера на Томи

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Катера на ТомиКатерът Томи и неговите капитани ще превърнат къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава. Ако завъртите ка..

WOW Toys Играчка за баня: Лодка за гмуркане на Дани

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Лодка за гмуркане на ДаниТази лодка ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Тази моторна лодка разполага и с трамплин за скачане, което я прави истински привлекателн..

WOW Toys Играчка за баня: Моторницата на Сузи

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Моторницата на СузиНаправете къпането на децата още по забавно, с моторницата на Сузи. Лодката разполага с различни функции, които ще привлекат вниманието на децата. Отворете горната ..

WOW Toys Играчка за баня: Подводница

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: ПодводницаТази подводница ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава, а след това я потопете, за да видите к..

WOW Toys Играчка за баня: Пожарен картер Феликс

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Пожарен картер ФеликсНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с пожарния картер Феликс. Пожарната лодка плава като истинска и е готова да реагира  на всяка е..

WOW Toys Играчка за баня: Полицейската лодка на Пери

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Полицейската лодка на ПериНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с полицейската лодка на Пери. Потопете лодката във водата и заедно с капитана патрулирайте за д..

WOW Toys Каляската на принцеса Шарлот

(0)
23.90 лв.

Каляската на принцеса ШарлотПрисъединете се към принцеса Шарлот и нейния принц в нощта на техния бал. Закачете каретата към коня и потеглете към двореца. Движейли се ще чувате звука от въртящите се ко..

WOW Toys Комбайнът на Харви

(0)
67.90 лв.

Комбайнът на ХарвиВреме е да съберете реколтата от полето!Качете се на големия комбайн ха Харви, натиснете го и неговият моторизиран двигател с реалистичен звук ще се насочи към нивите. Вземете балите..

WOW Toys Лондонски автобус/сортер с фигури

(0)
39.90 лв.

Лондонски автобус/сортер с фигуриС тази интерактивна играчка всеки малчуган ще може да разгледа града докато вози своите пътници на двуетажния лондонски автобус на Лео. На тавана на автобуса са разпол..

WOW Toys Лондонско такси

(0)
35.90 лв.

Лондонско таксиПомогнете на чакащите пътници да стигнат до домовете си или работното им място, като ги закарате с таксито на Тед. Използвайте ръката на шофьора, за да натисне жълтото копче отстрани на..

WOW Toys Пожарната кола на Ърни

(0)
53.90 лв.

Пожарната кола на ЪрниПожарната кола на Ърни е една интересна и интерактивна играчка за децата, с която те ще могат да спасят хората от огнените пламъци. Отворете предната кабина за да извадите пожарн..

WOW Toys Полицейският самолет на Пийт

(0)
35.90 лв.

Полицейският самолет на ПийтС полицейският самолет на Пийт ще можете да преследвате и заловите опасните престъпници. Не забравяйте, че от високо всичко се вижда и въздушния транспорт е най-бърз. Ведна..

WOW Toys Състезателната кола на Ричи

(0)
27.90 лв.

Състезателната кола на РичиПрисъединете се и вие към голямото състезание заедно с Ричи и неговата бърза състезателна кола. Количката е с мощен моторен двигател и споилери, както и с атрактивен външен ..

WOW Toys Състезателни колички

(0)
39.90 лв.

Състезателни количкиВключете се в бързата надпревара с двамата братя и техните турбо коли. И двамата са достойни да станат победители, но дали състезателя с червената кола ще победи или неговия брат с..

WOW Toys Трактор с ремарке и животни

(0)
53.90 лв.

Трактор с ремарке и животниНевероятен детски комплект съдържащ  трактор с механично задвижване, подвижно ремарке, 2 огради, 1 фигура на фермер и 2 животни: овца и прасе. Поставете Бърни в трактор..

Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)