WOW Toys

Мрежа:

01017 WOW Toys Играчка за баня: Пожарен картер Феликс

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Пожарен картер ФеликсНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с пожарния картер Феликс. Пожарната лодка плава като истинска и е готова да реагира  на всяка е..

01018 WOW Toys Боклукчийски камион

(0)
79.90 лв.

Боклукчийски камионС боклукчийския камион на Фреди, децата ще се научат как се рециклира боклука. Фред и неговата помощничка обикалят по цял ден да събират боклука из града. Техният камион разполага с..

01026 WOW Toys Багера на Люк

(0)
35.90 лв.

Детска играчка: Багера на ЛюкС помощта на Люк и неговия багер, детето Ви ще може да довърши строежа на строителната площадка. Издърпайте дръжката на играчката за да вдигнете и преместите тежкия камък,..

01050 WOW Toys Полицейска кола

(0)
35.90 лв.

Полицейска колаПолицейският патрул на Чарли е интерактивна играчка, с която детето ви ще запази спокойствието на жителите в града, докато преследва престъпниците по улиците с помощта на верния си друг..

03095 WOW Toys Играчка за баня: Подводница

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: ПодводницаТази подводница ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава, а след това я потопете, за да видите к..

0400 WOW Toys Играчка за баня: Катера на Томи

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Катера на ТомиКатерът Томи и неговите капитани ще превърнат къпането на децата ви в истинско приключение. Поставете я във ваната, корито или басейн и вижте как плава. Ако завъртите ка..

04010 WOW Toys Играчка за баня: Лодка за гмуркане на Дани

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Лодка за гмуркане на ДаниТази лодка ще превърне къпането на децата ви в истинско приключение. Тази моторна лодка разполага и с трамплин за скачане, което я прави истински привлекателн..

04015 WOW Toys Автовоз със състезателна кола

(0)
79.90 лв.

Автовоз със състезателна колаТази интерактивна играчка ще позволи на детето ви да се включи в света на едно вълнуващи състезание заедно с Роко. Закарайте състезателната кола до пистата с помощта на го..

06060 WOW Toys Състезателни колички

(0)
39.90 лв.

Състезателни количкиВключете се в бързата надпревара с двамата братя и техните турбо коли. И двамата са достойни да станат победители, но дали състезателя с червената кола ще победи или неговия брат с..

08000 WOW Toys Детски парен локомотив

(0)
79.90 лв.

Детски парен локомотивПарният локомотив на Сам ще ви изненада как се движи без да са му необходими батерии. Към локомотива има прикрепен пътнически вагон, който може да се движи и самостоятелно. Отвор..

10120 WOW Toys Комбайнът на Харви

(0)
67.90 лв.

Комбайнът на ХарвиВреме е да съберете реколтата от полето!Качете се на големия комбайн ха Харви, натиснете го и неговият моторизиран двигател с реалистичен звук ще се насочи към нивите. Вземете балите..

10141 WOW Toys Детска линейка с оборудване

(0)
79.90 лв.

Детска линейка с оборудванеWOW Toys ще зарадва всеки малчуган с тази страхотна линейка, пълна с различни медицински функции, които малките деца ще могат да открият, докато играят с нея. Линейката може..

10185 WOW Toys Бетоновозът на Майк

(0)
53.90 лв.

Бетоновозът на МайкДобавете чудния бетоновоз на Майк към останалите си строителни машини и се отправете към поредната строителна площадка, където ви очаква много работа. Камионът разполага с моторизир..

10190 WOW Toys Детски камион: Самосвал Dudley

(0)
69.90 лв.

Детски камион: Самосвал DudleyСтрахотен детски самосвал, придружен с 3 пътни конуса и 2 цилиндъра, с които децата ще играят часове наред на строителната площадка. Натиснете самосвала и вижте как мощни..

10240 WOW Toys Вълшебната карета на Пипа

(0)
54.90 лв.

Вълшебната карета на ПипаПрисъединете се към принцеса Пипа в нейната вълшебна карета и заедно отидете на бала. В каретата й ще откриете красивата и съблекалня и нейното магическо огледало. Завъртете п..

10309 WOW Toys Полицейският самолет на Пийт

(0)
35.90 лв.

Полицейският самолет на ПийтС полицейският самолет на Пийт ще можете да преследвате и заловите опасните престъпници. Не забравяйте, че от високо всичко се вижда и въздушния транспорт е най-бърз. Ведна..

10318 WOW Toys Трактор с ремарке и животни

(0)
53.90 лв.

Трактор с ремарке и животниНевероятен детски комплект съдържащ  трактор с механично задвижване, подвижно ремарке, 2 огради, 1 фигура на фермер и 2 животни: овца и прасе. Поставете Бърни в трактор..

10321 WOW Toys Пожарната кола на Ърни

(0)
53.90 лв.

Пожарната кола на ЪрниПожарната кола на Ърни е една интересна и интерактивна играчка за децата, с която те ще могат да спасят хората от огнените пламъци. Отворете предната кабина за да извадите пожарн..

10343 WOW Toys Състезателната кола на Ричи

(0)
27.90 лв.

Състезателната кола на РичиПрисъединете се и вие към голямото състезание заедно с Ричи и неговата бърза състезателна кола. Количката е с мощен моторен двигател и споилери, както и с атрактивен външен ..

10344 WOW Toys Каляската на принцеса Шарлот

(0)
23.90 лв.

Каляската на принцеса ШарлотПрисъединете се към принцеса Шарлот и нейния принц в нощта на техния бал. Закачете каретата към коня и потеглете към двореца. Движейли се ще чувате звука от въртящите се ко..

10347 WOW Toys Играчка за баня: Полицейската лодка на Пери

(0)
27.90 лв.

Играчка за баня: Полицейската лодка на ПериНаправете времето за къпане и играта в басейна още по-забавни с полицейската лодка на Пери. Потопете лодката във водата и заедно с капитана патрулирайте за д..

10642 WOW Toys Полицейски хеликоптер

(0)
53.90 лв.

Полицейски хеликоптерВреме е полицейското приключение да започне за вашето дете с хеликоптера на Оскар. Вдигнете се във въздуха заедно с него за да извършите патрула по време на смяната му или да се с..

10690 WOW Toys Играчка за баня: Моторницата на Сузи

(0)
33.90 лв.

Играчка за баня: Моторницата на СузиНаправете къпането на децата още по забавно, с моторницата на Сузи. Лодката разполага с различни функции, които ще привлекат вниманието на децата. Отворете горната ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10710 WOW Toys Фермерският камион с животни на Фреди

(0)
53.90 лв.

Фермерският камион с животни на ФредиЗапознайте се с Фреди и неговите животни от фермата. Помогнете му да се погрижи за тях с помощта на неговия камион. Качете животните в камиона за да ги закарате на..

10720 WOW Toys Лондонски автобус/сортер с фигури

(0)
39.90 лв.

Лондонски автобус/сортер с фигуриС тази интерактивна играчка всеки малчуган ще може да разгледа града докато вози своите пътници на двуетажния лондонски автобус на Лео. На тавана на автобуса са разпол..

10730 WOW Toys Лондонско такси

(0)
35.90 лв.

Лондонско таксиПомогнете на чакащите пътници да стигнат до домовете си или работното им място, като ги закарате с таксито на Тед. Използвайте ръката на шофьора, за да натисне жълтото копче отстрани на..

80029 WOW Toys Строителни машини: Багер и Валяк

(0)
63.90 лв.

Строителни машини: Багер и ВалякДетски комплект от играчки за строеж включващ две от най-популярните сред децата машини: Багер и Валяк. С тях децата ще могат да се справят със всяка задача на строител..

Показани 1 от 27 | 27 (1 Страници)