WOW Toys 08000 WOW Toys Детски парен локомотив

Преглеждания 67

79.90 лв.
  • Производител: WOW Toys
  • Код на продукта: 08000 WOW Toys Детски парен локомотив
  • Наличност: В наличност

Детски парен локомотив

Парният локомотив на Сам ще ви изненада как се движи без да са му необходими батерии. Към локомотива има прикрепен пътнически вагон, който може да се движи и самостоятелно. Отворете го за да видите как удобно са се настанили по столчетата пътниците, наслаждавайки се на едно чудесно пътешествие. Вагонът разполага и с втори етаж, в който се намират леглата за отдих на пътниците. Всеки път когато локомотива потегли на път, натиснете комина му за да издаде свирещ звук. Фигурите включени в комплекта са подвижни, така че децата могат да играят с тях и самостоятелно.

Можете да се чувствате спокойни за вашите деца, когато играят с играчките на WOW Toys, защото при производството им са спазени всички правила за безопасност. Тези интерактивни играчки имат реалистични звуци на двигателя, без да са необходими батерии за тези функции.  Играчката може лесно да бъде почистена с мокра кърпа или в съдомиялна машина, без да се нарани нейния механизъм.

Комплектът предоставя възможността у децата да развият своето въображение и креативност, както и да измислят различни интересни и забавни ролеви игри. Играчката е напълно безвредна, не съдържа вредни материали като PVC, токсични бои, BPA, както и малки дребни частици. 

  • Категория: пластмасови играчки
  • Марка: WOW Toys, Англия
  • Размери: 38 х 11 х 16 см
  • Подходящ за деца над: 1.5години

WOW Toys имат ясна цел още от създаването им, а именно: да се проектират висококачествени и дълготрайни играчки, които не изискват батерии, с гладки ръбове и фокусирани върху добрия дизайн и издръжливостта. Тези играчки стимулират обучението при децата чрез творческата игра и откритията до които достигат, чрез цветовете, звуците и техния механизъм на задвижване. 
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
WOW Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.