Vtech 505603 VTech: Интерактивна проходилка: Activity Walker, червена

Преглеждания 12

116.90 лв.
  • Производител: Vtech
  • Код на продукта: 505603 VTech: Интерактивна проходилка: Activity Walker, червена
  • Наличност: В наличност

Интерактивна проходилка: Activity Walker, червена

С тази интерактивна проходилка вашето дете ще може да играе както на пода, така и да направи първите си стъпки. Лесният за сваляне панел включващ различни активни дейности е чудесен за игра на пода и е снабден с много функции и сгъваеми крака за лесно съхраняване. Петте светещи клавиша ще запознаят детето ви с цветовете и цифрите, а въртящите се форми и подвижния мобилен телефон ще помогнат на детето да развие фините си двигателни умения. Детето ви ще се запознае и с шест различни животни - натиснете бутона на кученцето, плъзнете мишлето или извадете патето, за да чуете техните гласове и звуци. Прикрепете панела към проходилка и вижте как детето ви ще направи и първите си стъпки, държейки се за нея и бутайки я по пода. Регулируем превключвател за управление на две скорости на колелата позволява на проходилката да расте с нуждите на вашето дете, а магическият сензор задейства звуци и мелодии, докато детето ви ходи. За звуковите и светлинните ефекти са ви необходими 2 х АА батерии (включените в проходилката батерии са само демонстрационни).

  • Категория: детски играчки
  • Марка: VTech
  • Подходящ за деца над: 9+ месеца

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
VTech

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.