Vtech 506503 VTech: Музикална играчка с прожектор: Сова

Преглеждания 62

99.90 лв.
  • Производител: Vtech
  • Код на продукта: 506503 VTech: Музикална играчка с прожектор: Сова
  • Наличност: В наличност

Музикална играчка с прожектор: Сова

Погрижете се за спокойния сън на вашето бебе с тази приказна музикална играчка Сова от VTech. Тази очарователна сова, може да проектира успокояващо въртящо се изображение на тавана, за да помогне на бебето да заспи. Изберете между приспивни или успокояващи звукови режими и седем различни нива на силата на звука, за да възпроизведете музиката и рекаксиращите звуци, така че бебетата да се научат да се успокояват и да заспиват лесно. Великолепната 3D природа, която се намира в коремчето на совата ще се задвижат и ще засветят с помощта на шест LED светлини, оживявайки на сцената. Ако бебето се събуди и заплаче, звуковият сензор се активира и ще се задейства успокояваща мелодия. С дистанционното управление можете да активирате или поставите на пауза совата. Когато сложите бебето да спи, можете да настройте таймера, които да спре сам мелодиите или прожектора след 10, 20 или 30 минути. Играчката лесно може да се постави върху рамката на легло или кошарка, както и да се постави върху маса. 

За звуковите и светлинните ефекти са ви необходими 2 х ААА батерии за дистанционното управление и 4 х АА за играчката. 

  • Категория: детски играчки
  • Марка: VTech
  • Подходящ за деца над: 0+ месеца

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
VTech

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.