11123 Nebulous Stars: Комплект, Картини с блестящи камъни Към продукта

  • Производител: Nebulous Stars
  • Код на продукта: 11123 Nebulous Stars: Комплект, Картини с блестящи камъни
  • Наличност: В наличност
27.90 лв.

Творчески комплект, Картини с блестящи камъни

Творческият комплект с блестящи камъни със звездните принцеси Мариния и Коралия е перфектният продукт за вашите малки и амбициозни творци и художници. Това фантастично предложение дава възможността на креативните умове да създават неповторими шедьоври, изпълнени с блясък.

Създайте две блестящи произведения на изкуството. Използвайте специалния апликатор, за да поставите малките скъпоценни камъчета върху вашите картини като свързвате камъчета със съответния цвят. Финалния резултат е повече от впечатляващ.

Комплектът е изключителен, сам по себе си, защото ще осигури една много по-спокойна и релаксираща среда за подрастващите момиченца на възраст над 7 години.

С помощта на специалния апликатор вашето дете ще може да създаде две изключителни картини със скъпоценни камъни с изображенията на любимите звездни принцеси Мариния и Коралия.

Съдържание на комплекта:

* 2 готови за украса печатни платна;

* 4500+ кристали;

* апликатор - писалка за камъните;

* тавичка  за камъните;

* пълната история на Мариния и Коралия на английски език;

* цветни инструкции.

  • Категория: Детски творчески комплекти
  • Марка: Nebulous Stars, Канада
  • Подходящ за деца над: 7+ години

Марката Nebulous Stars е предназначена за момичешката аудитория на възраст между 6-14 години. Целта е да се развива творческия потенциал на децата, докато се забавляват. Голямото разнообразие от продукти на Nebulous Stars насърчава децата в индивидуалното им развитие, като същевременно ще ги насърчи да творят, да развиват своето въображение и потенциал. С тези комплекти ще имате удоволствието да се запознаете със Звездните момичета на Nebulous Stars: Небулия, Стела, Петулия, Палома, Хазелия, Елана, Мариния, Октавия, Коралия, Лирия, Исадора и Аура.