Подаръци

TROUSSELIER е основана във Франция през 1971 г. от Жозет и Франсис. Фирмата е известна с производството си на подаръци и декорации насочени към френския шик и уют на децата.

TROUSSELIER предлага широка гама от вечни музикални кутии, голямо разнообразие от музика, подходяща за бебета и малки деца, кутии за бижута, музикални снежни глобуси и фото-рамки подчертани с любимите герой на децата, както и магически нощни  лампи с уникални абажури, които оживяват в разгара на крушката. Това е една истинска магия!

Всички продукти са с лицензираното партньорство на Disney, благодарение на което са разработени невероятно красиви продукти. TROUSSELIER продължава да допринася за мечтите на нашите деца!


Мрежа:

11282 Top Model: Музикална кутия за бижута с код, Ice Friends

(0)
49.90 лв.

Музикална кутия за бижута с код, Ice FriendsКутия за бижута с огледало в страхотния дизайн на Top Model, идеално място за съхранение на обеци, колиета и други ценности. Кутията е подсигурена с таен ко..

4845 Top Model: Чаша с капак, Drink to go

(0)
14.90 лв.

Чаша с капак, Drink to goСтрахотна чаша с капаче, в красивият стил на Top Model. Независимо дали ви се пие вкусен чай или хладна лимонада, тази чаша ще подържа дълго време любимата ви напитка на желан..

11329 Top Model: Музикална кутия за бижута с код

(0)
49.90 лв.

Музикална кутия за бижута с кодКутия за бижута с огледало в страхотния дизайн на Top Model, идеално място за съхранение на обеци, колиета и други ценности. Кутията е подсигурена с таен код, който само..

11236 Top Model: Кутия за бижута, Fantasy

(0)
29.90 лв.

Кутия за бижута, FantasyПросто фантастично!Голяма кутия за бижута с огледало от Top Model Fantasy Model, която разполага с две просторни чекмеджета и отделение с разделители под широкия капак, в които..

11235 Top Model: Кутия за бижута

(0)
29.90 лв.

Кутия за бижутаКрасива и голяма кутия за бижута с огледалце от серията Top Model Candy Cake!, Кутията разполага с две просторни чекмеджета и отделение с разделители под широкия капак, в които можете д..

8846 Top Model: Сгъваема четка за коса

(0)
9.90 лв.

Сгъваема четка за косаСимпатичните сгъваеми четки за коса Top Model се вписват идеално във всяка (училищна) чанта. Просто я разгънете, избутайте я нагоре и срешете косата си и се огледайте във вграден..

11242 Top Model: Кутия за бижута, светеща

(0)
44.90 лв.

Кутия за бижута, светещаКрасива кутийка за бижута с сладката принцеса Мими и нейните приятели, в която вашата принцеса ще може да съхрани своите скъпоценности. Кутията разполага с подвижно отделение и..

83974 Trousselier: Музикална касичка с катинарче: Балерина

(0)
37.90 лв.

Музикална касичка с катинарче: БалеринаТази красива касичка с катинарче, ще съхрани всички съкровища на вашето дете. Направена е от здрави и безопасни материали. Отворете касичката, навийте ключето и ..

83230 Trousselier: Музикална касичка: Малкият принц

(0)
37.90 лв.

Музикална касичка: Малкият принцТази красива касичка с катинарче, ще съхрани всички съкровища на вашето дете. Направена е от здрави и безопасни материали. Отворете касичката, навийте ключето и фигурка..

60617 Trousselier: Музикална кутия: Феята на цветята

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия: Феята на цветята Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на красивата фея на цветята, която ще започне да се върт..

20200 Trousselier: Музикална кутия: Мики Маус

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия: Мики МаусКрасива музикалната кутия с чекмедже за съхранение на аксесоари. Когато капачето се отвори, сладката фигура на Мики Маус ще започне да танцува в ритъма на музи..

5234 Trousselier: Прожектор звездно небе: Малкото пони

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно небе: Малкото пониСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът разполага с 4 различни мелодии, които се превключват с помощта на бутон. Можете да изберете проектиране на..

5111 Trousselier: Прожектор звездно небе с музика: Балерина

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно небе с музика: БалеринаСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът разполага с 4 различни мелодии, които се превключват с помощта на бутон. Можете да изберете проектира..

5004 Trousselier: Прожектор звездно сияние с музика: Frozen II

(0)
67.90 лв.

Прожектор звездно сияние с музика: Frozen IIСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът разполага с 4 различни мелодии, които се превключват с помощта на бутон. Можете да изберете проект..

30431 Trousselier: Музикална кутия, Замръзналото кралство 2

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия Сърце: Замръзналото кралство 2 Зарадвайте своето детенце с тази красива музикална кутийка във формата на сърце с огледало от филма Замръзналото кралство. Когато отворите капака, красив..

5031 Trousselier: Прожектор Звездно небе с музика: Малкият принц

(0)
67.90 лв.

Прожектор Звездно небе с музика: Малкият принцСтаята Ви ще засияе с този звезден прожектор. Прожекторът има три работни програми: * Звездно небе в различни цветове , променящо се на импулси. * Пулсира..

60860 Trousselier: Музикална кутия: Зайчето Питър

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия: Зайчето ПитърМузикална кутия с чекмедже и огледалце, в която можете да съхранявате своите бижута и ценни аксесоари. Когато отворите капачето, ще се покаже Зайчето Питър, който щ..

60670 Trousselier: Музикална кутия: Феята на цветята

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия: Феята на цветятаМузикална кутия с чекмедже и огледалце, в която можете да съхранявате своите бижута и ценни аксесоари. Когато отворите капачето, ще се покаже фигурка с прекрасна..

50925 Trousselier: Музикална кутия: Паун

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия: ПаунМузикална кутия за бижута с огледалце с красиво изображение на паун. Когато отворите капачето, красива балерина ще се завърти, докато звучи нежна мелодия - PIANO SONATA ..

30860 Trousselier: Музикална кутия сърце: Зайчето Питър

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия сърце: Зайчето ПитърМузикална кутия за бижута с огледалце във формата на сърце. Когато отворите капачето, Зайчето Питър ще се завърти, докато звучи нежна мелодия - ROMEO &..

30617 Trousselier: Музикална кутия сърце: Феята Жасмин

(0)
37.90 лв.

Музикална кутия сърце: Феята ЖасминМузикална кутия за бижута с огледалце във формата на сърце. Когато отворите капачето, красивата фея ще се завърти, докато звучи нежна мелодия - SERENADE - ..

20860 Trousselier: Музикална кутия: Зайчето Питър

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия: Зайчето ПитърМузикална кутия с чекмедже и огледалце за съхранение на аксесоари и тайни. Когато отворите капачето, ще се покаже фигурка с Зайчето Питър, която ще се завърти в ритъма н..

20617 Trousselier: Музикална кутия: Феята на нарцисите

(0)
33.90 лв.

Музикална кутия с чекмедже: Феята на нарциситеМузикална кутия с чекмедже и огледалце за съхранение на аксесоари и тайни. Когато отворите капачето, ще се покаже фигурка с Фея, която ще се завърти в ри..

98974 Trousselier: Музикално преспапие: Балерина

(0)
57.90 лв.

Музикално преспапие: Замръзналото кралство Красив подарък за всяко малко момиченце! Музикално преспапие с балерина, което ще стопли сърцето на всяка малка принцеса щом чуе приятната мелодия на: Swan L..

60621 Trousselier: Музикална кутия за бижута: Бели коне

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия за бижута: Бели конеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже малка фигурка, която ще ви покаже своя танц в ритъма на мелод..

60620 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коне

(0)
45.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КонеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже малка фигурка, която ще ви покаже своя танц в ритъма на ме..

60614 Trousselier: Музикална кутия за бижута: Феята на цветята

(0)
45.90 лв.

Музикална кутия за бижута: Феята на цветята Зарадвайте своята принцеса с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже фигурка на балерина, която ще започне да се върти в ри..

50975 Trousselier: Светеща музикална кутия: Туфи за балет

(0)
33.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: Туфи за балетЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже малка фигурка, която ще ви покаже своя танц в рит..

50804 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коте

(0)
37.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КотеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже сладко коте, което ще ви покаже нощния си танц в ритъма на..

50801 Trousselier: Светеща музикална кутия: Коте

(0)
37.90 лв.

Светеща в тъмното музикална кутия: КотеЗарадвайте свой любим човек с тази красива музикална кутийка за бижута. Когато я отворите ще се покаже сладко коте, което ще ви покаже нощния си танц в ритъма на..

Показани 1 от 30 | 69 (3 Страници)