Tooky Toy

Мрежа:

TKB153 Tooky Toy: Дървена полицейска количка

(0)
11.90 лв.

Дървена полицейска количкаПолицейската кола от самото начало ще събуди детското желание за движение и развитие. С нейна помощ децата лесно ще станат участници в ролеви игри от всякакъв характер. Тази ..

TKB154 Tooky Toy: Дървена пожарна кола

(0)
11.90 лв.

Дървена пожарна колаПожарната кола от самото начало ще събуди детското желание за движение и развитие. С нейна помощ децата лесно ще станат участници в ролеви игри от всякакъв характер. Тази играчка е..

TKB383 Tooky Toy: Дървено дидактическо влакче

(0)
24.90 лв.

Дървено дидактическо влакчеДървено дидактическо влакче съдържащо 26 части, които лесно могат да се подреждат и сортират. Влакчето може да приема различен вид всеки път, когато детето играе с цветните ..

TKB502 Tooky Toy: Бебешка низанка, Пингвин

(0)
20.90 лв.

Бебешка низанка, ПингвинБебешката низанка с цветни рингове Пингвин, ще допринесе за веселото настроение на вашето малко детенце. Тя ще му даде представа за размер и форма на нещата, които го заобикаля..

TKB510 Tooky Toy: Дървени фигури за нанизване, Ферма

(0)
14.90 лв.

Дървени мъниста за нанизване, ГъсеницаКомплект от 12 цветни мъниста с различните животни от фермата, която е страхотно забавление за всички, които нямат търпение да се гмурнат в непознати за тях свето..

TKB512 Tooky Toy: Дървени фигури за нанизване, Превозни средства

(0)
14.90 лв.

Дървени фигури за нанизване, Превозни средстваКомплект от 12 цветни фигури с различни превозни средства и пътни знаци, която е страхотно забавление за всички, които нямат търпение да се гмурнат в непо..

TKC264 Tooky Toy: Дървена играчка за дърпане, Слонче

(0)
9.90 лв.

Дървена играчка за дърпане, СлончеДървеното слонче ще съпътства вашето дете, докато то прави първите си крачки. Играчката се предлага с удобна връзка за дърпане и е подходяща за всяко проходило дете.С..

TKC276 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Дъга

(0)
24.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ДъгаТази цветна дървена играчка с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация..

TKC278 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Пингвин

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ПингвинТова дървено пингвинче е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация..

TKC312 Tooky Toy: Дървен пъзел с дръжки, Превозни средства

(0)
10.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Превозни средстваДървен пъзел с дръжки съдържащ 9 части с изображения на различните превозни средства - багер, камион, пожарна, линейка, двуетажен автобус, влекач, самолет, кола..

TKC392 Tooky Toy: Дървен пъзел, Динозаври

(0)
14.90 лв.

Дървен пъзел, ДинозавриДетски пъзел с весели динозаври, който помага на децата да развиват своите фини двигателни умения и координация. Пъзелът се състой от 7 различни динозавъра - диплодоци, стегозав..

TKC393 Tooky Toy: Дървен пъзел, Превозни средства

(0)
14.90 лв.

Дървен пъзел, Превозни средстваТози дървен пъзел е чудесен вариант да запознаете малките си дечица с част от превозните средства. Пъзел, включващ 8 различни превозни средства, изработен от дърво...

TKC423 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Кокошка

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, КокошкаТази играчка Кокошка е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация.И..

TKC433 Tooky Toy: Дървен магазин/количка за хранителни стоки

(0)
139.90 лв.

Дървен магазин/количка за хранителни стокиС дървеният магазин за продажба на различни вкусотии, децата ще се забавляват и ще упражняват социалните си умения и ще подобрят своята комуникация, играейки ..

TKC490 Tooky Toy: Игра с рингове, Животни

(0)
21.90 лв.

Игра с рингове, ЖивотниИграта с рингове "Весели животни" ще осигури безкрайни часове забавление за цялото семейство. Можете да играете с ринговете на двора, на плажа, дори и у дома в по-студените зимн..

TKC561 Tooky Toy: Дърво с активни занимания

(0)
136.90 лв.

Дърво с активни заниманияТолкова много забавления са събрани на едно място, в дървото за активни игри на Tooky toy.Играта е подходяща за най-малките откриватели. Тя е забавна и интересна, защото съчет..

TKC567 Tooky Toy: Докторски комплект, Малкият доктор

(0)
29.90 лв.

Докторски комплект, Малкият докторДокторски комплект с различни медицински аксесоари, с които вашето дете ще влезне в ролята на лекар и ще се погрижи за своите пациенти.Комплектът е подходящ за ролеви..

TKE001 Tooky Toy: Дървена играчка за бутане, Зайче

(0)
21.90 лв.

Дървена играчка за бутане, ЗайчеТази играчка Зайче е с удобна дръжка за бутане е подходяща за току-що проходилите деца и им помага да развият двигателните си умения и пространствената ориентация.Играч..

TKE013 Tooky Toy: Дървено делфинче за дърпане

(0)
19.90 лв.

Дървено делфинче за дърпанеТова цветно и забавно делфинче ще се хареса на всяко дете. Невероятно сладкият дизайн, в съчетание с лесноподвижните колелца и удобната връзка за дърпане превръщат игра..

TKF008 Tooky Toy: Дървена цветна низанка/сортер

(0)
24.90 лв.

Дървена цветна низанка/сортерТази цветна низанка е чудесна за игри за на-малките дечица. С нея те ще се запознаят с различните цветове и форми, ще се научат да сортират и да подреждат по големина и ра..

TKF014 Tooky Toy: Двустранна магнитна дъска с цветни фигури, Ферма

(0)
29.90 лв.

Двустранна магнитна дъска с цветни фигури, ФермаДвустранна магнитна дъска с цветни форми, която ще допринесе за доброто настроение на вашето дете, докато пише, рисува и реди цветни фигурки върху нея. ..

TKF040 Tooky Toy: Игра на риболов

(0)
19.90 лв.

Игра на риболовВреме е за риболов!Забавна детска игра на риболов, представляваща морското дъно с 10 дървени разноцветни риби и морски животни и две дървени въдици с магнитни накрайници. Играта може да..

TKF050 Tooky Toy: Комплект с дървени колички и пътни знаци

(0)
42.90 лв.

Комплект с дървени колички и пътни знациКомплект с градски автомобили и пътни знаци, идеален за детски игри с които децата лесно могат да научат правилата за движение. Комплекта идва в красива дървена..

TKF053 Tooky Toy: Пирамида от кубчета с дървени животни, Ферма

(0)
42.90 лв.

Пирамида от кубчета с дървени животни, ФермаДетски игрален комплект с 5 картонени кубчета, различни по големина и пет дървени фигурки с животни - крава, кон, прасе, петел и заек. Всяко кубче име отвор..

TKF070 Tooky Toy: Дървена игра за баланс/дженга, Слончета

(0)
27.90 лв.

Дървена игра за баланс/дженга, СлончетаЗабавна детска игра с цветни слончета, която може да се играе по различни начини - да се балансират слончетата, като се подреждат едно върху други, без да паднат..

TKF084 Tooky Toy: Дървена игра, Ролбан с топчета

(0)
66.90 лв.

Дървена игра, Ролбан с топчетаЗабавна и интересна игра, съчетаваща в себе си една различна и полезна игра. Децата ще играят и развиват своята фина моторика докато се опитват да поставят топките в отво..

TKF087 Tooky Toy: Магнитна дъска за писане с две лица, Слонче

(0)
48.90 лв.

Магнитна дъска за писане с две лица, СлончеДетска магнитна дъска с две лица "Слонче" изработена от здрава букова дървесина и идва в комплект с 18 аксесоара. Тя е идеална за начинаещи художници и творц..

TKG018 Tooky Toy: Игра на домино с превозни средства

(0)
11.90 лв.

Tooky Toy: Игра на домино с превозни средстваКласическата игра "Домино" е позната на малки и големи. Тя съществува от десетилетия наред и интересът към нея винаги е бил голям.Детското домино се състои..

TKH003 Tooky Toy: Комплект с детски музикални инструменти

(0)
66.90 лв.

Комплект с детски музикални инструментиСтрахотен комплект с различни музикални инструменти, включващ: ксилофон с 8 ноти, дайре, флейта и маракаси. Всички музикални инструменти са направени в ярки цвет..

TKI012 Tooky Toy: Детски сервиз за чай със сладкиши

(0)
44.90 лв.

Детски сервиз за чай със сладкишиСтрахотен сервиз за чай, с който вашата принцеса с удоволствие ще поднесе чаша ароматна топла напитка, поднесена със вкусен сладкиш на своите приятели.Комплектът за ча..

Показани 1 от 30 | 72 (3 Страници)