Tigres

Мрежа:

1522 Tigers Kомплект за пясък с кофичка и аксесоари, Paw Patrol

(0)
9.90 лв.

Kомплект за пясък с кофичка и аксесоари, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 5 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: ..

1539 Tigers Kомплект за пясък с мелница и сито, Paw Patrol

(0)
14.90 лв.

Kомплект за пясък с мелница и сито, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 5 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: кофа,..

1577 Tigers Tigers Кофичка с лопатка и гребло за пясък, Paw Patrol

(0)
8.90 лв.

Кофичка с лопатка и гребло за пясък, Paw PatrolКомплектът за игра в пясъка, включващ 4 елемента в класически цветове и изображението на героите от анимационния филм Paw Patrol.Комплектът включва: кофа..

1584 Tigers Kомплект за пясък с кофичка и лейка, Paw Patrol

(0)
11.90 лв.

Kомплект за пясък с кофичка и лейка, Paw PatrolЯрките комплекти за пясък ще създадат страхотно настроение на децата за летните игри и ще им дадат възможност за изграждане на различни пясъчни структури..

1783 Tigers Конструктор пъзел с едри части, 25 елемента

(0)
24.90 лв.

Конструктор пъзел с едри частиДетски конструктор-пъзел съдържащ 25 елемента, с които децата могат да създадат интересни дизайни от ярки и красиви детайли.Играта с такъв конструктор развива моториката ..

2018 Tigers Образователна играчка, Умна костенурка

(0)
14.90 лв.

Образователна играчка, Умна костенуркаОбразователна детска играчка/пъзел "Умна костенурка", която ще научи вашето мъниче да брои, да разпознава форми и цветове.Играчката е полезна за развитието на тво..

2124 Tigers Детски камион, Багер

(0)
24.90 лв.

Детски камион, БагерСтрахотен цветен багер с подвижна кофа, който позволява събирането и товаренето на пясък или кубчета. Играчката е идеална както за игра в пясъчника, така и у дома.Тази играчка е из..

2179 Tigers Детски камион, Самосвал

(0)
32.90 лв.

Детски камион, СамосвалТози цветен и функционален детски камион самосвал е идеален подарък за всяко дете. Камионът е много здрав и с движещо се тяло, което прави играта особено реалистична и информати..

2186 Tigers Пожарна кола със стълба и помпа за вода

(0)
39.90 лв.

Пожарна кола със стълба и помпа за водаДетска пожарна кола от серията "Multi Truck" от Tigres ще зарадва детето ви със своята реалистичност и функционалност.Колата е със сгъваема стълба с обща дължина..

2223 Tigers Детски самосвал

(0)
39.90 лв.

Детски самосвалДетски камион самосвал от серията "Middle Truck" на Tigres е перфектната машина за малкия строителен работник. Движещите се елементи придават на тази ярка и атрактивна играчка особен ре..

2230 Tigers Бетоновоз с улей за изливане на бетон

(0)
48.90 лв.

Бетоновоз с улей за изливане на бетонТози цветен камион бетоновоз е много реалистична реплика на истинско строително превозно средство. Елементи като движещ се барабан ще направят играта особено интер..

2247 Tigers Боклукчийски камион с кофа

(0)
52.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаТози боклукчийски камион е атрактивна, реалистична и функционална играчка, която ще подари на детето много впечатления и часове вълнуваща игра.Камионът разполага с различни п..

2254 Tigers Пожарна кола със стълба

(0)
39.90 лв.

Пожарна кола със стълбаДетска пожарна кола от серията "Middle Truck", която ще даде на детето море от незабравими впечатления. В крайна сметка това е много реалистично копие на истинска пожарна кола.Р..

2261 Tigers Кран с подвижна кука

(0)
49.90 лв.

Кран с подвижна кукаДетски строителен камион - кран, който е интересна, качествена и безопасна играчка за деца. Той не само забавлява детето, но и развива неговото въображение, интелигентност, координ..

2278 Tigers Детско бъги с ремарке и лодка

(0)
13.90 лв.

Детско бъги с ремарке и лодкаДетска играчка автобъги с ремарке е ярък, красив и полезен подарък за всяко дете. Такива играчки развиват координацията на движенията, фините двигателни умения, логическот..

2308 Tigers Трактор с гребло

(0)
10.90 лв.

Трактор с греблоДетски трактор с движещо се тяло, който ще се хареса на всяко момченце. Играта с него е не само приятна, но и полезна. Такива движещи се превозни средства развиват координацията на дви..

2704 Tigers Комплект със строителни колички, 3 броя

(0)
16.90 лв.

Комплект със строителни колички, 3 брояКомплект от 3 колички - цистерна, самосвал и кран, които ще послужат на вашето дете на строителната площадка. Играта с този комплект ще бъде невероятно забавна и..

2803 Tigers Трактор с ремарке и животни, Ранчо

(0)
16.90 лв.

Трактор с ремарке и животни, РанчоТематичен комплект, който включва 2 модела детски коли - трактор, ремарке и 6 фигурки на животни: крава, кон, овца, петел и две кокошки. Ранчо "Kid cars" е идеална иг..

3510 Tigers Къща сортер с формички

(0)
19.90 лв.

Къща сортер с формичкиОбразователна детска играчка къща/сортер с цветни формички, с които децата ще се научат да разпознават различните елементи и ще ги сортират, опитвайки се да намерят правилното им..

3541 Tigers Пирамида с цветни елементи

(0)
10.90 лв.

Пирамида с цветни елементиОбразователната играчка "Цветна пирамида" е предназначена за деца от 12 месеца.Според заключението на психолозите тази играчка е най-добрата за малки деца, тъй като насърчава..

3718 Tigers Комплект със строителни колички, 5 броя

(0)
17.90 лв.

Комплект със строителни колички, 3 брояКомплект от 5 ярки строителни колички, с които играта на децата ще бъде невероятно забавна и ще им даде много положителни емоции. Малкият размер на колата ще бъд..

3800 Tigers Многофункционална игрална маса

(0)
89.90 лв.

Многофункционална игрална масаСтрахотна детска маса за игра с 3 различни сектора за забавления. Масата е здрава, стабилна и височината и е съобразена с възрастта на децата - 1+ години. Игралната ..

3961 Tigers Детски камион - Кран с подвижна кука

(0)
49.90 лв.

Детски камион - Кран с подвижна кукаДетски строителен камион - кран, който е интересна, качествена и безопасна играчка за деца. Той не само забавлява детето, но и развива неговото въображение, интелиг..

3985 Tigers Детски камион, Самосвал

(0)
49.90 лв.

Детски камион, СамосвалТози страхотен камион самосвал идеалната машина за вашият малкия строител. Движещите се елементи придават на тази ярка и атрактивна играчка особен реализъм и функционалност. Кар..

3992 Tigers Боклукчийски камион с кофа

(0)
49.90 лв.

Боклукчийски камион с кофаТози боклукчийски камион от серията "City Truck" е атрактивна, реалистична и функционална играчка в нов дизайн. Тази играчка ще достави удоволствие на детето и ще допринесе з..

4814 Tigers Детска маса за игра

(0)
53.90 лв.

Детска маса за играЯрко оцветена игрална маса, подходяща за деца на възраст от 1 година. Масата е стабилна, здрава и съобразена с височината на децата.На игралното поле на масата има 3 големи сектора...

5170 Tigers Сортер с цветни фигури

(0)
12.90 лв.

Сортер с цветни фигуриОбразователна играчка - сортер с цветни фигури, включваща 8 елемента - отличен подарък за развитието на творческото въображение на детето.Играейки, детето ви ще може да научи про..

5200 Tigers Сортер с цветни фигури, лилав

(0)
29.90 лв.

Сортер с цветни фигури, лилавДетска играчка сортер, включващ 10 цветни елемента, подходящ за ранното развитие на детето.Всички фигурки (с различни цветове и форми) са номерирани с числата от 0 до 9. Д..

5217 Tigers Сортер с цветни фигури, зелен

(0)
29.90 лв.

Сортер с цветни фигури, зеленДетска играчка сортер, включващ 10 цветни елемента, подходящ за ранното развитие на детето.Всички фигурки (с различни цветове и форми) са номерирани с числата от 0 до 9. Д..

6665 Tigers Камион Mercedes-Benz Sprinter

(0)
26.90 лв.

Камион Mercedes-Benz SprinterДетски бордови камион от лицензираната серия автомобили Mercedes-Benz Sprinter в мащаб 1:24, която няма аналози на украинския пазар.Всяка играчка от серията Mercedes-Benz ..

Показани 1 от 30 | 60 (2 Страници)