2404PC Плюшен динозавър T-Rex

The Puppet Company 2404PC Плюшен динозавър T-Rex

Преглеждания 905

55.90 лв.
 • Производител: The Puppet Company
 • Код на продукта: 2404PC Плюшен динозавър T-Rex
 • Наличност: В наличност

Плюшен динозавър T-Rex

Този голям динозавър T-Rex, е част от колекцията на "Праисторическите кукли", който може да се използва едновременно като марионетка и мека играчка.  Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от магията на кукления театър и всички мистични кукли, с които ще имат удоволствието да играят. Всяка една от тези кукли, чорапчета, птици и животни насърчават децата да бъдат креативни, използвайки въображението си за да разкажат вълнуващи истории, да накарат своите герои да оживеят и говорят. Куклите влизат в категорията на висококачествени детски играчки, в продължение на много години. Те са с характер, красиво направени и добре функциониращи.

  • Категория: кукли за куклен театър, марионетки
  • Марка: The Puppet Company, Англия
  • Подходящ за деца над: 1години
  • Размер: 50 x 40 x 33 см

  Любопитно за The Puppet Company:

  Има нещо вълшебно в притежанието и използването на кукли куклен театър и марионетки от The Puppet Company Ltd. всички продукти дават възможност на потребителите да бъдат креативни, да играят и преди всичко всичко да се забавляват!

  The Puppet Company произвежда марионетки във всякакви форми и размери, включително и кукли за ръце, кукли за пръсти, кукли на конци и парцалени кукли. Всяка марионетка е красиво направена, добре функционираща и на изключително конкурентна цена. При нас ще намерите всякакви животни и приказни герой, с които забавленията нямат край. Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на стандартите EN71.

  Забавно е с нас!

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
  Тагове:
  The Puppet Company

  Контакти

  Телефон

  Работно време

  Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

  ЗА НАС

  Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

  При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

  Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.