2404PC Плюшен динозавър T-Rex

2404PC Плюшен динозавър T-Rex

Плюшен динозавър T-Rex

Категория: кукли за куклен театър, марионетки

Марка: The Puppet Company, Англия

Подходящ за деца над: 1+ години

Размер: 50 x 40 x 33 см

Този голям динозавър T-Rex, е част от колекцията на "Праисторическите кукли", който може да се използва едновременно като марионетка и мека играчка.  Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от магията на кукления театър и всички мистични кукли, с които ще имат удоволствието да играят. Всяка една от тези кукли, чорапчета, птици и животни насърчават децата да бъдат креативни, използвайки въображението си за да разкажат вълнуващи истории, да накарат своите герои да оживеят и говорят. Куклите влизат в категорията на висококачествени детски играчки, в продължение на много години. Те са с характер, красиво направени и добре функциониращи.

Любопитно за The Puppet Company:

Има нещо вълшебно в притежанието и използването на кукли куклен театър и марионетки от The Puppet Compani Ltd. всички продукти дават възможност на потребителите да бъдат креативни, да играят и преди всичко всичко да се забавляват!

The Puppet Compani произвежда марионетки във всякакви форми и размери, включително и кукли за ръце, кукли за пръсти, кукли на конци и парцалени кукли. Всяка марионетка е красиво направена, добре функционираща и на изключително конкурентна цена. При нас ще намерите всякакви животни и приказни герой, с които забавленията нямат край. Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на стандартите EN71.

Забавно е с нас!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

  • Преглеждания: 807
  • Код на продукта 2404PC Плюшен динозавър T-Rex
  • Наличност В наличност
  • 55,90 лв.

Етикети: The Puppet Company