0593E Hasbro: Комплект с фигура на Спайдърмен с мотоциклет 3 в 1

HASBRO 0593E Hasbro: Комплект с фигура на Спайдърмен с мотоциклет 3 в 1

Преглеждания 19

54.90 лв.
  • Производител: HASBRO
  • Код на продукта: 0593E Hasbro: Комплект с фигура на Спайдърмен с мотоциклет 3 в 1
  • Наличност: В наличност

Комплект с фигура на Спайдърмен с мотоциклет 3 в 1

Този комплект ще предостави много възможности за забавни игри на малките любители на супер героя Спайдърмен. Неговият мотор може да се преобрази в 3 режима: 

* фигурата може да бъде поставена в мотоциклета

* в режим crawler mode, децата могат да натиснат бутон, за да разкрият 4 крака на превозното средство и да си представят, че Спайдърмен може да види всички заплахи около него

* в режим launcher mode, децата могат да заредят включените в комплекта стрели, с които да стрелят при отбрана. 

HASBRO е глобална компания за игра и развлечения, ангажирана със създаването на най-добрите преживявания в света. От играчки и игри за телевизия, филми, цифрови игри и потребителски продукти, HASBRO предлага огромно разнообразие за цялата си аудитория и малките си фенове, които ще се забавляват с герои и игри като: MY LITTLE PONY, TROLLS, FROZEN, MARVEL, STAR WARS, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP и много други водещи марки и партньори.  HASBRO и техните продукти ще ви помогнат да направите света по-добро място за децата и техните семейства. 

  • Категория: Играчки
  • Марка: Hasbro
  • Подходящ за деца над: 4години
Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
Hasbro

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.