SES Creative 14422 SES Creative: Сензорна игра: Научи формите

Преглеждания 28

32.90 лв.
  • Производител: SES Creative
  • Код на продукта: 14422 SES Creative: Сензорна игра: Научи формите
  • Наличност: В наличност

Сензорна игра: Научи формите

С този комплект децата ще се научат да разпознават различните форми, материали, цветове и текстури, докато създават красиви огърлици. Безопасният свързващ кабел се състои от отделни части, които се свързват помежду си, така че всеки път можете да правите нови произведения. Играта стимулира творчеството, насърчава въображението и развива двигателните умения на децата. 

Комплектът съдържа: * 4 дървени форми, * 3 меки форми, * 2 пластмасови форми, * пластмасов кабел за нанизване

  • Категория: Детски творчески комплекти
  • Марка: SES Creative, Холания
  • Подходящ за деца над: 1+ години

Игрите с продуктите на SES са забавни, безопасни и образователни за вашите деца. На каквато и възраст да са децата, SES има продукти за всеки. Ако децата са на възраст между 1 и 5 години, то можете да изберете продукти, с които да им помогнете да научат основни умения по забавен начин. Ако децата са по-малки, тогава изберете комплект, с които ще им помогне да развият своето въображение и креативност. Крайният резултат винаги ще е положителен. Играчките и комплектите на SES отговарят на всички важни изисквания: те са безопасни, чисти, миещи се, без глутен, нетоксични, без парабени, имат ясни инструкции и ръководства. Това означава, че родителите могат да се отпуснат и да си починат, докато децата им играят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
SES Creative

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.