SES Creative 14414 SES Creative: Моите първи печати

Преглеждания 26

22.90 лв.
  • Производител: SES Creative
  • Код на продукта: 14414 SES Creative: Моите първи печати
  • Наличност: В наличност

Моите първи печати

Този комплект на SES ще запознае децата с различните форми и цветове по един безопасен и игрив начин. Потопете една от формите в боя и потърсете картинката към която принадлежи вашия печат с правилния цвят боя. Заниманията с този комплект стимулира творчеството, насърчава въображението и развива двигателните умения на децата. Освен върху готовите листове с щампи, децата могат да използват печатите и да си направят други рисунки и картини. 

Комплектът съдържа: * 8 печатни листа с щампи, * 3 печата с по два върха, * 3 цветни бои за пръсти.

  • Категория: Детски творчески комплекти
  • Марка: SES Creative, Холания
  • Подходящ за деца над: 1+ години

Игрите с продуктите на SES са забавни, безопасни и образователни за вашите деца. На каквато и възраст да са децата, SES има продукти за всеки. Ако децата са на възраст между 1 и 5 години, то можете да изберете продукти, с които да им помогнете да научат основни умения по забавен начин. Ако децата са по-малки, тогава изберете комплект, с които ще им помогне да развият своето въображение и креативност. Крайният резултат винаги ще е положителен. Играчките и комплектите на SES отговарят на всички важни изисквания: те са безопасни, чисти, миещи се, без глутен, нетоксични, без парабени, имат ясни инструкции и ръководства. Това означава, че родителите могат да се отпуснат и да си починат, докато децата им играят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
SES Creative

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.