SES Creative 14648 SES Creative: Направи си сам: Животни от хартия

Преглеждания 57

16.90 лв.
  • Производител: SES Creative
  • Код на продукта: 14648 SES Creative: Направи си сам: Животни от хартия
  • Наличност: В наличност

Направи си сам: Животни от хартия

С този детски творчески комплект децата ще могат сами са си изработят различни животни и цветя с предварителни отпечатаните хартиени ленти. Следвайте ръководството и изрежете и сгънете правилно хартиените ленти. Комплектът съдържа материал за изработването на 11 фигури. Този комплект стимулира творчеството и развива фините двигателни умения на децата. 

Комплектът съдържа: * листове за рязане и оформяне на фигурите, * лепило, * ножица, * инструкции.

  • Категория: Детски творчески комплекти
  • Марка: SES Creative, Холания
  • Подходящ за деца над: 5+ години

Игрите с продуктите на SES са забавни, безопасни и образователни за вашите деца. На каквато и възраст да са децата, SES има продукти за всеки. Ако децата са на възраст между 1 и 5 години, то можете да изберете продукти, с които да им помогнете да научат основни умения по забавен начин. Ако децата са по-малки, тогава изберете комплект, с които ще им помогне да развият своето въображение и креативност. Крайният резултат винаги ще е положителен. Играчките и комплектите на SES отговарят на всички важни изисквания: те са безопасни, чисти, миещи се, без глутен, нетоксични, без парабени, имат ясни инструкции и ръководства. Това означава, че родителите могат да се отпуснат и да си починат, докато децата им играят.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
SES Creative

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.