SES Creative

Мрежа:

00314 SES Creative: Бои за рисуване с пръсти

(0)
18.90 лв.

Бои за рисуване с пръстиТези блестящи бои са предназначени за рисуване с пръсти и с тях вашата малка принцеса ще има възможността да твори на воля своите картини. Комплектът съдържа: синя,жълта, розов..

00433 SES Creative: Ароматизирани цветя и пеперуди от тесто

(0)
24.90 лв.

Комплект: Ароматизирани цветя и пеперуди от тестоНаправете си великолепно ухаещи ароматизирани цветя и пеперуди с тестото за игра от SES Creative. Използвайте ножчетата за лесно създаване на цветята и..

00434 SES Creative: Тесто за моделиране

(0)
15.90 лв.

Тесто за моделиранеСмесете различните цветове от без глутеновото тесто за игра, добавете топчета или конфети с плодчета и си направете красиви животинчета или фигури. Тестото не изсъхва по време на иг..

01286 SES Creative: Направи си сам: 3D делфин от гипс

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: 3D делфин от гипсНаправете си сами красиви фигурки на делфини с този комплект на SES Creative. Изсипете гипсовата смес в матрицата и я оставете да изсъхне. След това подберете любимите..

01287 SES Creative: Направи си сам: Кексче коте от глина

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Кексче коте от глинаС този творчески комплект за отливка и боядисване можете да си направите свое кексче във формата на коте, което да подарите на свое приятелче или да украсите своята..

01359 SES Creative: Направи си сам: 3D еднорози от гипс

(0)
22.90 лв.

Направи си сам: 3D еднорози от гипсНаправете си сами красиви 3D фигурки с еднорози с този комплект на SES Creative. Изсипете гипсовата смес в матриците и ги оставете да изсъхнат. След това оцветете ед..

06255 SES Creative: Мозайка с цветни мъниста: Котета

(0)
14.90 лв.

Мозайка с цветни мъниста: КотетаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават красиви животни алпака с помощта на цветните мъниста...

06258 SES Creative: 3D фигури с цветни мъниста: Кексчета

(0)
18.90 лв.

3D фигури с цветни мъниста: КексчетаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават различни сладкиши с помощта на цветните мъниста. ..

06259 SES Creative: Мозайка с цветни мъниста: Коне

(0)
18.90 лв.

Мозайка с цветни мъниста: КонеТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават красиви коне с помощта на цветните мъниста. С готовите ..

06265 SES Creative: Мозайка: Светещи в тъмното чудовища

(0)
22.90 лв.

Мозайка: Светещи в тъмното чудовищаТози комплект на SES Beeds ще ангажира вниманието на децата ви и те ще развият своята креативност, докато създават си правят светещи в тъмното чудовища с помощта на ..

06266 SES Creative: Цветни мъниста за изработка на фигури

(0)
21.90 лв.

Комплект с цветни мъниста за изработка на фигуриНаправете си различни плодове, зеленчуци и други фигури с цветните мъниста на SES Beedz. Залепете прозрачните стикери с весели лица върху фигурите, наре..

06267 SES Creative: Направи си сам: 3D кутийки животни с мъниста

(0)
18.90 лв.

Направи си сам: 3D кутийки животни с мънистаС този комплект от SES Beedz лесно можете да си направите цветни 3D кутии животни. С помощта на ръководството сглобете кутийките с животните, залепете мънис..

06268 SES Creative: Направи си сам: Принцеси с мъниста

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: 3D кутийки животни с мънистаС този забавен комплект от SES Beedz лесно можете да си направите красиви принцеси, с които да играете. След гладене, украсете роклите на принцесите с диама..

06269 SES Creative: Направи си сам: Принцеси с мъниста

(0)
26.90 лв.

Направи си сам: Принцеси с мънистаС този забавен комплект от SES Beedz лесно можете да си направите красиви принцеси, с които да играете. След гладене, украсете роклите на принцесите с диаманти и стик..

13075 SES Creative: Играчка за баня: Пате със звук

(0)
39.90 лв.

Играчка за баня: Пате със звукКвак! Квак! Това патенце ще кряка, когато е гладно. Бързо загребете малко вода и я изсипете в устата му, за да бъде доволно и отново тихо... Докато отново не огладнее. Вр..

13076 SES Creative: Играчка за баня: Плуващ пингвин

(0)
21.90 лв.

Играчка за баня: Плуващ пингвинТози плуващ пингвин ще се превърне във вашият нов приятел по време на къпане. Навийте го и го оставете да плува във ваната. Не са ви необходими батерии. Категория: ..

14002 SES Creative: Матрьошки за оцветяване

(0)
27.90 лв.

Матрьошки за оцветяванеС този комплект от SES Creative можете да си направите красиви матрьошки. Оцветете ги в любимите си цветове и ги завършете като им поставите стикери. Комплектът стимулира творче..

14005 SES Creative: Животни от клечки за сладолед

(0)
18.90 лв.

Направи си сам: Животни от клечки за сладоледС този творчески комплект, децата ще могат да си изработят забавни животни с помощта на клечки за сладолед. Следвайте инструкциите, за да си направите флам..

14006 SES Creative: Скреч животни за оцветяване

(0)
15.90 лв.

Скреч животни за оцветяванеТози комплект ще се хареса на децата, тъй като те ще трябва да оцветят различни животни, но по различен начин от традиционния. Потъркахте черните карти с дървената писалка и..

14008 SES Creative: Оригами с животни и превозни средства

(0)
13.90 лв.

Оригами с животни и превозни средстваС този детски творчески комплект, децата ще могат сами да си изработят оригами с различни животни и превозни средства с помощта на 20-те сгъваеми листа и инструкци..

14016 SES Creative: Направи си сам: Лица от балони

(0)
15.90 лв.

Направи си сам: Лица от балониВсяко дете обича да си играе с балони, а с този комплект те ще ги накарат да оживеят! Надуйте балоните и ги превърнете в забавни същества, като им поставите очи, нослета,..

14017 SES Creative: Направи си сам: Фигури и животни от балони

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Фигури и животни от балониВсички деца обичат да играят с балони! С този комплект те ще се научат да си правят различни фигури и животни с тях. Надуйте балоните с помощта на включената ..

14102 SES Creative: Направи си сам: Меки животни

(0)
31.90 лв.

Направи си сам: Меки животниКолко е хубаво, че сами ще можете да си направите меки животни, с които да играете. С помощта на безопасното устройство за пробождане, цветните парченца от филц и различнит..

14108 SES Creative: Направи си сам: Меки приятелчета

(0)
34.90 лв.

Направи си сам: Меки приятелчетаТолкова е забавно сами да си направите малки пухкави приятелчета. Използвайте безопасното шило за пробождане и пробивайки закрепете парченцата от филц върху кончето, ко..

14117 SES Creative: Направи си сам: Градина с феи

(0)
24.90 лв.

Направи си сам: Градина с феиНаправи си сам своя собствена приказна градина с феи. Оцветете градината и засадете семената с тревата. Докато тревата порасне, вие можете да боядисате дървената къща и да..

14118 SES Creative: Направи си сам: Кристални пера

(0)
22.90 лв.

Направи си сам: Кристални пераНаправете си най-красивите и искрящи пера с този творчески комплект от SES Creative. Украсете цветните пера със златен или сребърен блясък и ги декорирайте с кристали. Мо..

14141 SES Creative: Модни диадеми с уши

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Меки приятелчетаКолко забавно би било сами да си направите диадема за коса, с която да се погрижите за вашата визия. Следвайте инструкциите от комплекта, които ще ви покажат стъпка по ..

14143 SES Creative: Модни аксесоари

(0)
19.90 лв.

Модни аксесоариС този комплект ще можете да си направите красиви и бляскави аксесоари, с които да украсите вашите дрехи, раници и чанти. Залепете блестящите пайети върху самозалепващите се филцови сти..

14144 SES Creative: Модна бляскава чанта

(0)
34.90 лв.

Модна бляскава чантаБъдете неотразими с тази модерна чанта, която сами трябва да украсите и декорирате с помощта на включените в комплекта стикери и помпон. Комплектът съдържа:* чанта* помпон* ст..

14151 SES Creative: Блестящи сапунени бижута

(0)
36.90 лв.

Блестящи сапунени бижутаС този луксозен комплект за красота, вашата малка принцеса ще може да си направи удивителни ароматни бижута от сапун. Разтопете цветния сапун в микровълнова печка и го изсипете..

Показани 1 от 30 | 44 (2 Страници)