SES Creative

Мрежа:

00314 SES Creative: Бои за рисуване с пръсти

(0)
18.90 лв.

Бои за рисуване с пръстиТези блестящи бои са предназначени за рисуване с пръсти и с тях вашата малка принцеса ще има възможността да твори на воля своите картини. Комплектът съдържа: синя,жълта, розов..

00433 SES Creative: Ароматизирани цветя и пеперуди от тесто

(0)
22.90 лв.

Комплект: Ароматизирани цветя и пеперуди от тестоНаправете си великолепно ухаещи ароматизирани цветя и пеперуди с тестото за игра от SES Creative. Използвайте ножчетата за лесно създаване на цветята и..

00434 SES Creative: Тесто за моделиране

(0)
15.90 лв.

Тесто за моделиранеСмесете различните цветове от без глутеновото тесто за игра, добавете топчета или конфети с плодчета и си направете красиви животинчета или фигури. Тестото не изсъхва по време на иг..

01286 SES Creative: Направи си сам: 3D делфин от гипс

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: 3D делфин от гипсНаправете си сами красиви фигурки на делфини с този комплект на SES Creative. Изсипете гипсовата смес в матрицата и я оставете да изсъхне. След това подберете любимите..

01287 SES Creative: Направи си сам: Кексче коте от глина

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Кексче коте от глинаС този творчески комплект за отливка и боядисване можете да си направите свое кексче във формата на коте, което да подарите на свое приятелче или да украсите своята..

06268 SES Creative: Направи си сам: Принцеси с мъниста

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: 3D кутийки животни с мънистаС този забавен комплект от SES Beedz лесно можете да си направите красиви принцеси, с които да играете. След гладене, украсете роклите на принцесите с диама..

06269 SES Creative: Направи си сам: Принцеси с мъниста

(0)
26.90 лв.

Направи си сам: Принцеси с мънистаС този забавен комплект от SES Beedz лесно можете да си направите красиви принцеси, с които да играете. След гладене, украсете роклите на принцесите с диаманти и стик..

13075 SES Creative: Играчка за баня: Пате със звук

(0)
39.90 лв.

Играчка за баня: Пате със звукКвак! Квак! Това патенце ще кряка, когато е гладно. Бързо загребете малко вода и я изсипете в устата му, за да бъде доволно и отново тихо... Докато отново не огладнее. Вр..

14005 SES Creative: Животни от клечки за сладолед

(0)
18.90 лв.

Направи си сам: Животни от клечки за сладоледС този творчески комплект, децата ще могат да си изработят забавни животни с помощта на клечки за сладолед. Следвайте инструкциите, за да си направите флам..

14006 SES Creative: Скреч животни за оцветяване

(0)
15.90 лв.

Скреч животни за оцветяванеТози комплект ще се хареса на децата, тъй като те ще трябва да оцветят различни животни, но по различен начин от традиционния. Потъркахте черните карти с дървената писалка и..

14017 SES Creative: Направи си сам: Фигури и животни от балони

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Фигури и животни от балониВсички деца обичат да играят с балони! С този комплект те ще се научат да си правят различни фигури и животни с тях. Надуйте балоните с помощта на включената ..

14102 SES Creative: Направи си сам: Меки животни

(0)
31.90 лв.

Направи си сам: Меки животниКолко е хубаво, че сами ще можете да си направите меки животни, с които да играете. С помощта на безопасното устройство за пробождане, цветните парченца от филц и различнит..

14108 SES Creative: Направи си сам: Меки приятелчета

(0)
35.90 лв.

Направи си сам: Меки приятелчетаТолкова е забавно сами да си направите малки пухкави приятелчета. Използвайте безопасното шило за пробождане и пробивайки закрепете парченцата от филц върху кончето, ко..

14143 SES Creative: Модни аксесоари

(0)
19.90 лв.

Модни аксесоариС този комплект ще можете да си направите красиви и бляскави аксесоари, с които да украсите вашите дрехи, раници и чанти. Залепете блестящите пайети върху самозалепващите се филцови сти..

14144 SES Creative: Модна бляскава чанта

(0)
35.90 лв.

Модна бляскава чантаБъдете неотразими с тази модерна чанта, която сами трябва да украсите и декорирате с помощта на включените в комплекта стикери и помпон. Комплектът съдържа:* чанта* помпон* ст..

14151 SES Creative: Блестящи сапунени бижута

(0)
37.90 лв.

Блестящи сапунени бижутаС този луксозен комплект за красота, вашата малка принцеса ще може да си направи удивителни ароматни бижута от сапун. Разтопете цветния сапун в микровълнова печка и го изсипете..

14154 SES Creative: Ароматизирани бомбички за вана

(0)
39.90 лв.

Ароматизирани бомбички за ванаНаправете си сами цветни и приятно ухаещи бомбички за вана с този комплект. За целта е необходимо да следвате стъпка по стъпка инструкциите, като използвате приложените ф..

14204 SES Creative: Направи си сам: Дракони

(0)
24.90 лв.

Направи си сам: ДракониТози комплект децата сами ще могат да си направят цветни дракони от гипс. За целта трябва да разтворите сместа от гипса и да я изсипете в двете матрици. Изчакайте ги да изсъхнат..

14422 SES Creative: Сензорна игра: Научи формите

(0)
32.90 лв.

Сензорна игра: Научи формитеС този комплект децата ще се научат да разпознават различните форми, материали, цветове и текстури, докато създават красиви огърлици. Безопасният свързващ кабел се състои о..

14451 SES Creative: Моите първи рисунки с вода

(0)
28.90 лв.

Моите първи рисунки с водаДетски комплект, с които децата ще могат да оцветяват и рисуват с вода върху двустранната дъска на SES Creative. Използвайте звездата и кръгчето от пяна за да печатите фигури..

14452 SES Creative: Моята първа сензорна играчка

(0)
28.90 лв.

Моята първа сензорна играчкаЕдна от най-важните цели на малките деца е да открият целия свят. С тази забавна играчка на SES My First те ще открият със сетивата си различни материи, цветове и форми, ка..

14612 SES Creative: Направи си сам: Животни

(0)
13.90 лв.

Направи си сам: ЖивотниТози творчески комплект ще ви помогне сами да си направите 8 различни животни, с които да играете. За сега те си нямат нищо! Направете им гриви, опашки, крака и вмъкнете шенилов..

14647 SES Creative: Научи се да изрязваш с ножица: Животни

(0)
15.90 лв.

Научи се да изрязваш с ножица: Пъзел с животниДетски творчески комплект с който децата ще се научат да режат безопасно с ножичка и да създадат свои собствени пъзели. Следвайте пунктираните черти и изр..

14648 SES Creative: Направи си сам: Животни от хартия

(0)
16.90 лв.

Направи си сам: Животни от хартияС този детски творчески комплект децата ще могат сами са си изработят различни животни и цветя с предварителни отпечатаните хартиени ленти. Следвайте ръководството и и..

Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)