Wild Planet

Wild Planet е създадена през 2008 г. и се занимава с производство на меки плюшени играчки.

 Играчките се проектират и могат да се срещнат в две основни марки Orbys®, анимационни животни с големи очи и ярки цветове и All About Nature®, животни, подобни на тези в реалния свят.

Всички плюшени играчки са ръчно изработени с висококачествени материали и могат да се срещнат под формата на играчки ключодържатели, магнити, химикалки, възглавници, чехли, чанти и раници.

Всички играчки са тествани по европейски стандарт EN71, за да се гарантира безопасността на тези, които ги купуват и използват.

Като суровини се използват полиестер, рециклиран от PET бутилки, памук и органичен памук, за да можем да зарадваме всички видове потребители с най-доброто съотношение цена/качество.

Мрежа:

8691 Wild Planet Плюшен динозавър T-Rex

(0)
39.90 лв.

Плюшен динозавър, T-RexПлюшен динозавър T-Rex, който ще хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен  подарък за всички любители на динозаврите.Играчките от серията..

8694 Wild Planet Плюшен динозавър, Бронтозавър

(0)
39.90 лв.

Плюшен динозавър, БронтозавърПлюшен динозавър - Бронтозавър, който ще хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен  подарък за всички любители на динозаврите.Играчк..

8707 Wild Planet Плюшено куче Хъски, 25 см

(0)
35.90 лв.

Плюшено куче ХъскиПлюшено куче Хъски, което ще хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията All..

8706 Wild Planet Плюшено куче, Немска овчарка

(0)
35.90 лв.

Плюшено куче, Немска овчаркаПлюшено куче Немска овчарка, което ще хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките ..

8727 Wild Planet Плюшено агънце, 23 см

(0)
27.90 лв.

Плюшено агънцеСладко плюшено агънце, което ще хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията All ..

8730 Wild Planet Плюшен делфин, 41 см

(0)
27.90 лв.

Плюшен делфинПлюшен делфин, който ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Той ще плени сърцата на всички любители на морските обитатели.Играчките от серията All ..

8719 Wild Planet Плюшен син кит, 40 см

(0)
27.90 лв.

Плюшен син китПлюшен син кит, който ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Той ще плени сърцата на всички любители на морските обитатели.Играчките от серията Al..

7923 Wild Planet Плюшена бяла акула, 36 см

(0)
27.90 лв.

Плюшена бяла акулаПлюшена играчка - бяла акула, която ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Тя ще плени всички любители на морските обитатели.Играчките от серията&n..

7924 Wild Planet Плюшена леопардова акула, 40 см

(0)
27.90 лв.

Плюшена леопардова акулаПлюшена играчка - леопардова акула, която ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Тя ще плени всички любители на морските обитатели.Играчките ..

8258 Wild Planet Плюшен орел, 25 см

(0)
31.90 лв.

Плюшен орелКрасив и величествен плюшен орел, който ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серият..

8185 Wild Planet Плюшено фламинго, 31 см

(0)
23.90 лв.

Плюшено фламингоПлюшено фламинго, което ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията All ..

8265 Wild Planet Плюшено бебе Буш, 42 см

(0)
21.90 лв.

Плюшено бебе БушТази плюшена играчка бебе Буш ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията&nbs..

8350 Wild Planet Плюшен тарсиус, 32 см

(0)
23.90 лв.

Плюшен тарсиусТази плюшена играчка тарсиус от семейство Дългопетови ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Иг..

8199 Wild Planet Плюшен ленивец, 36 см

(0)
39.90 лв.

Плюшен ленивецТози плюшен ленивец ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията All About ..

7501 Wild Planet Плюшен лъв, 26 см

(0)
24.90 лв.

Плюшен лъвПлюшен лъв, който ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя. Ще допринесе за доброто настроение на всеки, който обича животните.Играчките от серията All A..

7515 Wild Planet Плюшен слон, 35 см

(0)
39.90 лв.

Плюшен слонПлюшено слонче, което ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя.Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от серията All About Na..

7975 Wild Planet Плюшен октопод, 26 см

(0)
24.90 лв.

Плюшен октоподПлюшена играчка - октопод, която ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя.Чудесен подарък за малки и големи любители на морските обитатели.Играчките от се..

8268 Wild Planet Плюшена синя акула, 40 см

(0)
27.90 лв.

Плюшена синя акулаПлюшена играчка - синя акула, която ще се хареса на всеки с реалистичния си вид и меката си на допир материя.Чудесен подарък за малки и големи любители на животните.Играчките от сери..

8502 Wild Planet Плюшено куче Мопс, 21 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено куче, МопсПлюшено куче Мопс с големи очи, изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени жив..

8294 Wild Planet Плюшено куче, Френски булдог, 19 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено куче, Френски булдогПлюшено куче френски булдог с големи очи, изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet,..

7863 Wild Planet Плюшено мишле, 15 см

(0)
15.90 лв.

 Плюшено мишлеПлюшено мишле с големи очи, изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени животн..

8701 Wild Planet Плюшен сребърен еднорог, 18 см

(0)
15.90 лв.

Плюшен сребърен еднорогСладък плюшен еднорог с големи очи, изработен от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плю..

7872 Wild Planet Плюшен златен еднорог, 19 см

(0)
15.90 лв.

Плюшен златен еднорогСладък плюшен еднорог с големи очи, изработен от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюше..

7865 Wild Planet Плюшено зайче, 22 см

(0)
19.90 лв.

Плюшено зайчеТова сладко плюшено зайче с големи очи е изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени..

8545 Wild Planet Плюшено козле, 17 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено козлеТова очарователно плюшено козле с големи очи е изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва п..

8703 Wild Planet Плюшено магаренце, 17 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено магаренцеТова очарователно плюшено магаренце с големи очи е изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, в..

8506 Wild Planet Плюшен охлюв, 19 см

(0)
15.90 лв.

Плюшен охлювПлюшен охлюв с големи очи, изработен от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени животни с голем..

8158 Wild Planet Плюшено еленче, 19 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено еленчеСладко плюшено еленче с големи очи, изработено от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки любител на животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени жив..

7868 Wild Planet Плюшен скункс, 19 см

(0)
15.90 лв.

Плюшен скунксПлюшена играчка скункс с големи очи, изработена от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки, обичащ животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени животн..

8643 Wild Planet Плюшено пони, 18 см

(0)
15.90 лв.

Плюшено пониПлюшена играчка пони с големи очи, изработена от висококачествени материали. Чудесен подарък за всеки, обичащ животните.Играчките от серията Orbys на Wild Planet, включва плюшени животни с..

Показани 1 от 30 | 76 (3 Страници)