Heunec

HEUNEC е компания основана през 1891 г. и се занимава преди всичко с производството на забавни и красиви плюшени играчки! Година след година се създават страхотни плюшени играчки, всяка от които има свой уникален характер.

Има много проста философия зад нашата история на успеха: Нашите играчки имат правилното съотношение цена-качество. Всеки продукт е разработен и произведен с голямо внимание към детайлите. Супер меките, висококачествените материали са със също толкова безпогрешни черти на плюшените фигури, колкото и изразителните лица. Комбинацията от качество и разумно ценово ниво е гаранция за уникални продукти с висока стойност на игра, но които също убеждават възрастните фенове на гушкането. Във всяка трета детска стая вече присъства и плюшена играчка Heunec.

Мрежа:

643475 Heunec: Кукла за театър с цяло тяло, Пате

(0)
29.90 лв.

Кукла за театър с цяло тяло, ПатеМалко сладко пате идеално за гушкане и многобройни игри на куклен театър Изработено е от висококачествени материали и гарантира страхотно забавление!Куклите на Heunec,..

643277 Heunec: Кукла за театър с цяло тяло, Свраката г-жа Елстер

(0)
29.90 лв.

Кукла за театър с цяло тяло, Свраката г-жа ЕлстерТази сладка сврака на име г-жа Елстър е изработена от висококачествени материали и гарантира страхотно забавление! Идеална е за гушкане и за игра на ку..

797772 Heunec: Кукла за театър с цяло тяло, Гарван с чорапче

(0)
42.90 лв.

Кукла за театър с цяло тяло, Гарван с чорапчеТази красива кукла за гушкане и куклен театър на малкия гарван с чорапче е изработена от висококачествени материали и гарантира страхотно забавление!Куклит..

606272 Heunec: Бебешка кърпа за гушкане, Пчеличката Мая

(0)
25.90 лв.

Бебешка кърпа за гушкане, Пчеличката МаяТази мека кърпа с Пчеличката Мая има за цел да утешава вашето бебе! Смелата малка пчела радва децата и възрастните от поколения. Сега можете също да оборудвате ..

606173 Heunec: Бебешка играчка за количка, Пчеличката Мая

(0)
25.90 лв.

Бебешка играчка за количка, Пчеличката МаяТази бебешка играчка с пчеличката Мая и накара всяко бебе да се смее и забавлява.Кубчето за игра с форма на пчелна пита подпомага развитието на бебетата по ос..

606074 Heunec: Мека бебешка играчка, Пчеличката Уили

(0)
14.90 лв.

Мека бебешка играчка, Пчеличката УилиПчелата Мая и нейният най-добър приятел Уили - приятелство, което радва децата и възрастните в продължение на много поколения. За да може вашето потомство да порас..

605978 Heunec: Мека бебешка играчка, Пчеличката Мая

(0)
14.90 лв.

Мека бебешка играчка, Пчеличката МаяПчелата Мая и нейният най-добър приятел Уили - приятелство, което радва децата и възрастните в продължение на много поколения. За да може вашето потомство да порасн..

605671 Heunec: Плюшена играчка, Пчеличката Уили

(0)
39.90 лв.

Плюшена играчка, Пчеличката УилиВсяко дете знае приключението на Мая на маковата поляна. Филмът за Мая и Уили е познат на децата по целия свят. Целевата група включва момичета и момчета на възраст меж..

605176 Heunec: Плюшена играчка, Пчеличката Мая

(0)
39.90 лв.

Плюшена играчка, Пчеличката МаяВсяко дете знае приключението на Мая на маковата поляна. Филмът за Мая и Уили е познат на децата по целия свят. Целевата група включва момичета и момчета на възраст межд..

589872 Heunec: Кукла за театър с цяло тяло, Мишлето Лео

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър с цяло тяло, Мишлето ЛеоМекото мишле Лео е идеалната играчка за гушкане и за игри на куклен театър за деца от 2+ години. Изработено е от мек плюш и е облечено с блузка. Куклите на..

795273 Heunec: Кукла за театър, Тигърче

(0)
32.90 лв.

Кукла за театър, ТигърчеМека кукла тигърче за гушкане и игри на куклен театър, изработена от кафяв мек плюш и подплатена отвътре и с бродирани очи.Куклите на Heunec, са сертифицирани и отговарят на ст..

795174 Heunec: Кукла за театър, Мечето Янош

(0)
32.90 лв.

Кукла за театър, Мечето ЯношМека кукла мече за гушкане и игри на куклен театър, изработена от кафяв мек плюш и подплатена отвътре. Мечето Януш е с бродирани сини очи.Куклите на Heunec, са сертифициран..

580275 Heunec: Кукла за театър, Слончето Бенджамин

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър, Слончето БенджаминНа въпроса кой е любимият слон в света, има само един отговор за децата: Бенджамин Блюмхен! Симпатичният слон означава приятелство, любопитство и услужливост и е 86 ..

583870 Heunec: Кукла за театър Ян, 35 см

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър Ян, 35 смТази сладка кукла за театър на име Ян е изработена от мек плюш и е истинско удоволствие за децата да играят с нея. Със своите големи очи и лилави части на тялото, ръчната кукл..

396074 Heunec: Кукла за театър Биби, 32 см

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър Биби, 32 смСладката кукла Биби е с бродирано лице и шити очи и е с любимата си зелена рокля. Русата й коса е вързана с червена панделка. С тази кукла може да се играе чудесно, а също т..

Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)