Beppe

Beppe е полска марка лидер в производството на плюшени играчки, пластмасови и дървени играчки. Всички продукти са обект на качествен контрол и имат CE знак, който гарантира спазването на полските и европейските стандарти и директиви за безопасност на играчките. Плюшените играчки Beppe се отличават с уникалната си визия и дизайн, за които са използвани само безопасни, подходящи за децата материали и пълнежи. 

Beppe предлага на своите малки и пораснали фенове обожаваните от всички плюшени мечета и талисмани от различни животни: коне, крави, птици, динозаври, хипопотами, котета, кучета, слончета, птици, зайци и т.н. изработени от мек, приятен на допир плюш. Всяко дете ще може да се сдобие с любимо животинче, което да го придружава по време на сън или игра. Освен плюшените играчки, Beppe ще ви предложи и плюшени аксесоари като: чанти, раници, ключодържатели, възглавници, портфейли... 

Beppe са се погрижили и за новородените, които ще могат да се забавляват с плюшени мечета, дрънкалки, протектори за бутилки и детски легла, халати, хавлии, изработени от материали, 100% безвредни за бебешката кожа. Плюшените играчки Beppe определено заслужават да бъдат сред първите играчки на вашите деца. 

Мрежа:

13725 Beppe: Плюшена играчка: Делфин

(0)
13.90 лв.

Плюшена играчка: ДелфинТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто н..

13406 Beppe: Плюшена морска костенурка

(0)
33.90 лв.

Плюшена морска костенуркаТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто..

13682 Beppe: Мека играчка: Мишле, 45 см

(0)
42.90 лв.

Мека играчка: Мишле, 45 смОчарователно меко мишле с дълги крачета и ръчички, които допринасят за неговия чар. То ще плени сърцето на вашето дете и ще се превърне в любимата му играчка. Тази плюшена иг..

13680 Beppe: Мека играчка: Кученце, 36 см

(0)
42.90 лв.

Мека играчка: Кученце, 36 смОчарователно меко кученце с дълги крачета и ръчички, които допринасят за неговия чар. То ще плени сърцето на вашето дете и ще се превърне в любимата му играчка. Тази плюшен..

13650 Beppe: Плюшена играчка: Зайче, синьо

(0)
21.90 лв.

Плюшена играчка: Зайче, синьоТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доб..

13648 Beppe: Плюшена играчка: Зайче

(0)
21.90 лв.

Плюшена играчка: ЗайчеТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто на..

13594 Beppe: Плюшена рибка

(0)
32.90 лв.

Плюшена рибкаСладка розова рибка със златни хриле и пухкава опашка, които й придават допълнителен чар. Играчката е от колекцията Shirley, характеризираща се с това, че е изработена от висококачествен ..

12459 Beppe: Плюшено северно еленче

(0)
21.90 лв.

Плюшено северно еленчеСладък бял елен с червена панделка. Изработен от мек и пухкав плюш. Той е със сиво носле, червени рога, червена панделка и красиви звезди на краката му придават още повече чар. П..

13068 Beppe: Плюшено куче: Климент

(0)
26.90 лв.

Плюшено куче: КлиментЗапознайте се със сладкото куче Климент. Малките му размери ще позволяват на децата да го носите навсякъде със себе си и да се забавляват.  Играчката отговаря на стандартите ..

12734 Beppe: Плюшено куче: Доберман, 20 см

(0)
21.90 лв.

Плюшено куче: ДоберманТази плюшена играчка е със страхотна имитация на истинско кученце - Доберман. Малките му размери ще позволяват на децата да го носите навсякъде със себе си и да се забавляват.&nb..

13716 Beppe: Плюшена играчка: Зебра

(0)
13.90 лв.

Плюшена играчка: ЗебраТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, представяща реалистичните плюшени животни на децата. Играчката е изработена е от висококачествен плюш, който я прави изключително мека н..

13611 Beppe: Плюшено слонче

(0)
17.90 лв.

Плюшено слончеТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, представяща реалистичните плюшени животни на децата. Играчката е изработена е от висококачествен плюш, който я прави изключително мека на допир,..

13401 Beppe: Плюшена сърна, 18 см

(0)
25.90 лв.

Плюшена сърна, 18 смПлюшен европейски сърна  от серията Beppe ZOO, представяща реалистични плюшени животни. Европейската сърна е вид еднокопитни бозайници от семейство елени. Това животно живее в..

12470 Beppe: Плюшено полярно мече

(0)
27.90 лв.

Плюшено полярно мечеТова сладко полярно мече ще стопли всяко детско сърце! Изработено е от висококачествен плюш, изключително мек на допир. Играчката отговаря на стандартите за безопасност и е маркира..

13374 Beppe: Плюшен октопод

(0)
18.90 лв.

Плюшен октоподТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто настроение..

13371 Beppe: Плюшена морска котка

(0)
18.90 лв.

Плюшена морска коткаТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто наст..

13369 Beppe: Плюшен морж

(0)
16.90 лв.

Плюшен моржТази мека играчка е от серията Beppe ZOO, показваща реалистичните плюшени животни на децата. Изработена е от висококачествен плюш, а реалистичния и вид ще допринесе за доброто настроение на..

13312 Beppe: Жирафчето Клер

(0)
26.90 лв.

Жирафчето КлерКлер е ръчно изработено жирафче от плат с мек пълнеж и бродирани очи. То ще се превърне не само в любимата играчка на вашето дете, но може да послужи и като украса за детската му стая. М..

13305 Beppe: Плюшено мече: Давид

(0)
23.90 лв.

Плюшено мече: ДавидДавид е чаровно плюшено мече, което с нетърпение очаква да бъде прегърнато от вас. Мечето е много приятно на допир и със сигурност ще допринесе за доброто ви настроение. Катего..

13298 Beppe: Мека играчка: Жирафчето Клои, розов

(0)
28.90 лв.

Мека играчка: Жирафчето Клои, розовКлои е ръчно изработено меко жирафче, което ще се превърне с любимият талисман на вашето дете. Освен за забавни игри, то може да ви послужи и като чудесна украса за ..

13297 Beppe: Мека играчка: Жирафчето Клои, син

(0)
28.90 лв.

Мека играчка: Жирафчето Клои, синКлои е ръчно изработено меко жирафче, което ще се превърне с любимият талисман на вашето дете. Освен за забавни игри, то може да ви послужи и като чудесна украса за де..

13274 Beppe: Плюшено светещо мече: Берди

(0)
33.90 лв.

Плюшено светещо мече: БердиБерди е чаровно плюшено мече, което с нетърпение очаква да се включи в игрите на вашите деца. Върху коремчето си има вграден светлинен прожектор, който се активира при натис..

13271 Beppe: Плюшено мече с апликация: Берди

(0)
23.90 лв.

Плюшено мече с апликация: Берди, екрюБерди е чаровно плюшено мече, което с нетърпение очаква да се включи в игрите на вашите деца. Върху коремчето си има избродирана апликация на пате, която го прави ..

13080 Beppe: Плюшено сърце с жабка

(0)
22.90 лв.

Плюшено сърце с жабкаНе ви е нужен повод, за да направите един страхотен подарък на любим за вас човек, като го изненадате с това червено плюшено сърце носещо послание, върху което тайничко се показва..

12466 Beppe: Плюшено мече с шапка и ръкавици: Нийлс

(0)
36.90 лв.

Плюшено мече с шапка и ръкавици: НийлсНийлс е чаровно плюшено мече с голям черен нос, розова шапка и ръкавици. Мечето е много меко и приятно на допир и всеки ще иска да се гушне в него.  То ще сл..

12414 Beppe: Плюшено куче с шал и шапка: Каспър

(0)
28.90 лв.

Плюшено куче с шал и шапка: КаспърЗарадвайте своето дете с това очарователно и весело куче на име Каспър, който ще се превърне в най-верния приятел на вашето мъниче по време на игра и на сън. То е изр..

13282 Beppe: Плюшено пате с дрънкалка: Тини, бяло

(0)
29.90 лв.

Плюшено пате с дрънкалка: Тини, бялоТова меко пате на име Тини е с красива панделка на врата и с вградена в коремчето дрънкалка, което го прави идеалната играчка за вашето мъниче. Патето ще се превърн..

13281 Beppe: Плюшено пате с дрънкалка: Тини, кафяво

(0)
29.90 лв.

Плюшено пате с дрънкалка: Тини, кафявоТова меко пате на име Тини е с красива панделка на врата и с вградена в коремчето дрънкалка, което го прави идеалната играчка за вашето мъниче. Патето ще се превъ..

12534 Beppe: Плюшено пате: Сали

(0)
23.90 лв.

Плюшено пате: СалиСали е меко плюшено пате, облечена с красива кадифена рокличка с панделка. Категория: Плюшени играчкиМарка: Beppe, ПолшаРазмер: 28 смПодходящ за деца над: 6+ месе..

12943 Beppe: Плюшен динозавър: Анкилозавър

(0)
19.90 лв.

Плюшен динозавър: АнкилозавърТази мека играчка е от удивителната колекция на  Beppe, представяща реалистичните плюшени динозаври на децата. Изработени са от висококачествен материал с внимание къ..

Показани 1 от 30 | 33 (2 Страници)