The Puppet Company: Кукли за театър

Има нещо вълшебно в притежанието и използването на кукли куклен театър и марионетки от The Puppet Compani Ltd. всички продукти дават възможност на потребителите да бъдат креативни, да играят и преди всичко всичко да се забавляват!

The Puppet Compani произвежда марионетки във всякакви форми и размери, включително и кукли за ръце, кукли за пръсти, кукли на конци и парцалени кукли. Всяка марионетка е красиво направена, добре функционираща и на изключително конкурентна цена. При нас ще намерите всякакви животни и приказни герой, с които забавленията нямат край. Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на стандартите EN71.

Мрежа:

8411PC Кукла за куклен театър: Шекспир

(0)
64.90 лв.

Кукла за куклен театър: ШекспирТази кукла е от серията кукли за куклен театър, даващи възможност на децата да разказват различни приказки и истории докато играят. Тя е мек и е изработен от висококачес..

1916PC Кукла за куклен театър: Пират

(0)
29.90 лв.

Кукла за куклен театър: ПиратТази кукла е от серията кукли за куклен театър, даващи възможност на децата да разказват различни приказки и истории докато играят. Тя е мек и е изработен от висококачеств..

1918PC Кукла за куклен театър: Червената шапчица

(0)
29.90 лв.

Кукла за куклен театър: Червената шапчицаТази кукла е от серията кукли за куклен театър, даващи възможност на децата да разказват различни приказки и истории докато играят. Тя е мек и е изработен от в..

1917PC Кукла за куклен театър: Златокоска

(0)
29.90 лв.

Кукла за куклен театър: ЗлатокоскаТази кукла е от серията кукли за куклен театър, даващи възможност на децата да разказват различни приказки и истории докато играят. Тя е мек и е изработен от високока..

4635PC Кукла ръкавица за театър: Ленивец

(0)
23.90 лв.

Кукла ръкавица за театър: ЛенивецТози ленивец е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли приятели". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен на допир плюш, от к..

6062PC Кукла ръкавица за куклен театър: Птица

(0)
32.90 лв.

Кукла ръкавица за куклен театър: ПтицаТази птица Рибояд е от колекцията кукли за куклен театър от серията "Кукли ръкавици за сцена". Куклата е идеална за малчуганите по време на път. Мекият и приятен ..

3124PC Плюшена птица: Лилав папагал

(0)
45.90 лв.

Плюшена птица: Лилав папагалТози мек папагал с ярки цветове е идеален за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от магията на кукления театър и всички мистич..

7019PC Кукла за куклен театър: Веселото чорапче, Пират

(0)
45.90 лв.

Кукла за куклен театър: Веселото чорапче, ПиратТози симпатичен пират е весело и усмихнато чорапче с ярки цветове и силен характер. Отличен приятел за игра и куклен театър. Децата и възрастните ще са о..

7018PC Кукла за куклен театър: Веселото чорапче Зап

(0)
45.90 лв.

Кукла за куклен театър: Веселото чорапче ЗапЗап е весело и усмихнато чорапче с ярки цветове и силен характер. Отличен приятел за игра и куклен театър. Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани..

9705PC Плюшена играчка за куклен театър: Костенурка

(0)
59.90 лв.

Плюшена играчка за куклен театър: КостенуркаТази чаровна костенурка е от серията кукли за куклен театър „Големите създания“ и са лесни за управление, имат отлично движение на устата и са направени от ..

9510PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Зайче

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: ЗайчеСладко розово зайче от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най-при..

9509PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Прасенце

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: ПрасенцеСладко розово прасенце от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са н..

9508PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Панда

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: ПандаСладка малка панда от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най-прия..

9506PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Лъвче

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: ЛъвчеСладко лъвче от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най-приятните ..

9505PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Агне

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: АгнеТова сладко агънце е от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най-при..

9504PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Куче, лабрадор

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: Куче, лабрадорТова сладко бежово куче е от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. ..

9503PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Куче, хъски

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: Куче, хъскиМеко куче "Хъски" от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най..

9501PC Плюшена играчка/ръкавица за театър: Коте

(0)
42.90 лв.

Плюшена играчка/ръкавица за театър: КотеМеко бяло коте от серията кукли за куклен театър "Cuddly Tumms" , проектирани като идеалния спътник на децата през деня и по време на сън. Това са най-приятните..

6304PC Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птица, Газъл

(0)
41.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птица, ГазълТази птица е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления.Децата и възрастните ще са очар..

6302PC Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птица

(0)
41.90 лв.

Кукла/ръкавица за театър: Екзотична птицаТази птица е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления.Децата и възрастните ще са очаровани и..

4810WB Плюшена играчка: Розово зайче, 23 см

(0)
23.90 лв.

Плюшена играчка: Розово зайчеТази очарователна играчка - зайче е от серията Wiberry Classics на The puppet Company, която подражават на класическите играчки от миналото и включват: Мечета, Зайчет..

4808WB Плюшена играчка: Зайче, 23 см

(0)
23.90 лв.

Плюшена играчка: ЗайчеТази очарователна играчка - зайче е от серията Wiberry Classics на The puppet Company, която подражават на класическите играчки от миналото и включват: Мечета, Зайчета, Мага..

4442WB Плюшена играчка: Шарено зайче, 34 см

(0)
29.90 лв.

Плюшена играчка: Шарено зайчеТази очарователна играчка е от серията Wiberry Friends на The puppet Company, която включва колекция от 23 елегантно облечени очарователни приятели, които имат най-привлек..

4440WB Плюшена играчка: Цветно агънце, 37 см

(0)
29.90 лв.

Плюшена играчка: Цветно агънцеТази очарователна играчка е от серията Wiberry Friends на The puppet Company, която включва колекция от 23 елегантно облечени очарователни приятели, които имат най-привле..

4439WB Плюшена играчка: Сиво агънце, 34 см

(0)
29.90 лв.

Плюшена играчка: Сиво агънцеТази очарователна играчка е от серията Wiberry Friends на The puppet Company, която включва колекция от 23 елегантно облечени очарователни приятели, които имат най-привлека..

4438WB Плюшена играчка: Шарена кравичка, 32 см

(0)
29.90 лв.

Плюшена играчка: Шарена кравичкаТази очарователна играчка е от серията Wiberry Friends на The puppet Company, която включва колекция от 23 елегантно облечени очарователни приятели, които имат най-прив..

4437WB Плюшена играчка: Сива кравичка, 32 см

(0)
29.90 лв.

Плюшена играчка: Сива кравичкаТази очарователна играчка е от серията Wiberry Friends на The puppet Company, която включва колекция от 23 елегантно облечени очарователни приятели, които имат най-привле..

4424WB Плюшена играчка: Цветно агънце, 23 см

(0)
23.90 лв.

Плюшена играчка: Цветно агънце, 23 смОчарователно и сладко цветно агънце от серията Wiberry Snuggles, създадено с много любов и внимание към всеки един детайл, спазвайки се най-високите стандарти за к..

4423WB Плюшена играчка: Цветно конче, 25 см

(0)
23.90 лв.

Плюшена играчка: Цветно кончеОчарователно цветно конче от серията Wiberry Snuggles, създадено с много любов и внимание към всеки един детайл, спазвайки се най-високите стандарти за качество.Тези прият..

4422WB Плюшена играчка: Цветно магаренце, 24 см

(0)
23.90 лв.

Плюшена играчка: Цветно магаренце, 24 смОчарователно цветно магаренце от серията Wiberry Snuggles, създадено с много любов и внимание към всеки един детайл, спазвайки се най-високите стандарти за каче..

Показани 1 от 30 | 140 (5 Страници)