The Puppet Company: Кукли за театър

Има нещо вълшебно в притежанието и използването на кукли куклен театър и марионетки от The Puppet Compani Ltd. всички продукти дават възможност на потребителите да бъдат креативни, да играят и преди всичко всичко да се забавляват!

The Puppet Compani произвежда марионетки във всякакви форми и размери, включително и кукли за ръце, кукли за пръсти, кукли на конци и парцалени кукли. Всяка марионетка е красиво направена, добре функционираща и на изключително конкурентна цена. При нас ще намерите всякакви животни и приказни герой, с които забавленията нямат край. Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на стандартите EN71.

Мрежа:

WB004125 Парцалена кукла: Коте, 35 см

(0)
34.90 лв.

Парцалена кукла: Коте, 35 см Тази мека парцалена кукла коте е изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки деца...

WB004121 Мека играчка: Слонче, балерина, 30 см

(0)
38.90 лв.

Мека играчка: Слонче, балерина, 30 см Тази мека играчка слонче - балерина е изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от ..

WB004120 Мека играчка: Хипопотам с панделка, 30 см

(0)
38.90 лв.

Мека играчка: Хипопотам с панделка, 30 см Тази мека играчка хипопотамче е изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по..

WB004119 Мека играчка: Бухалче с рокличка, кафяво, 30 см

(0)
38.90 лв.

Мека играчка: Бухалче с рокличка, кафяво, 30 см Тази мека играчка бухалче с рокличка е изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гу..

WB004118 Мека играчка: Бухалче с рокличка, 30 см

(0)
38.90 лв.

Мека играчка: Бухалче с рокличка, 30 см Тази мека играчка бухалче с розова рокличка е изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гуш..

WB004117 Мека играчка: Пудел с рокличка, 30 см

(0)
49.90 лв.

Мека играчка: Пудел с рокличка, 30 см Мека играчка/кукла пудел изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки деца..

WB004111 Парцалена кукла: Еленче с розова рокля, 30 см

(0)
32.90 лв.

Парцалена кукла: Еленче с розова рокля, 30 см Мека парцалена кукла изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки ..

WB004110 Парцалена кукла: Еднорог с розова рокля, 30 см

(0)
32.90 лв.

Парцалена кукла: Еднорог с розова рокля, 30 см Мека парцалена кукла изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки..

WB004101 Мека играчка: Зайче с рокля и корона, 43 см

(0)
49.90 лв.

Мека играчка: Зайче с рокля и корона, 43 см Меко парцалено зайче с бяла рокличка, изработено изцяло от текстил, шито на ръка и не съдържащо пластмасови части, което го прави подходяща за игра и гушкан..

WB001031 Мека парцалена кукла: Клои, 34 см

(0)
35.90 лв.

Мека парцалена кукла: Клои Мека парцалена кукла изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки деца. Всяка ед..

WB001030 Мека парцалена кукла: Попи, 34 см

(0)
35.90 лв.

Мека парцалена кукла: Попи Мека парцалена кукла изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки деца. Всяка ед..

WB001029 Мека парцалена кукла: Моли, 34 см

(0)
35.90 лв.

Мека парцалена кукла: Моли Мека парцалена кукла изработена изцяло от текстил, шита на ръка и не съдържаща пластмасови части, която я прави подходяща за игра и гушкане и от по-малки деца. Всяка ед..

9908 Кукла за театър, серия Облечени животни: Мъдрият бухал

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Мъдрият бухалСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Крас..

9907 Кукла за театър, серия Облечени животни: г-жа Заек

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: г-жа ЗаекСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивит..

9906 Кукла за театър, серия Облечени животни: г-н Заек

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: г-н ЗаекСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите..

9905 Кукла за театър, серия Облечени животни: Мишка с розова рокля

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Мишка с розова рокляСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представлени..

9904 Кукла за театър, серия Облечени животни: Добрият таралеж

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Добрият таралежСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Кр..

9902 Кукла за театър, серия Облечени животни: Хитрата лисица

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: Хитрата лисицаСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Кра..

9901 Кукла за театър, серия Облечени животни: Язовец

(0)
65.90 лв.

Кукла за театър, серия Облечени животни: ЯзовецСледвайки стъпките на класическата колекция с весели животни, тези красиви кукли са идеални за разказване на истории и куклени представления. Красивите д..

9711 Плюшена играчка за куклен театър: Змия

(0)
59.90 лв.

Плюшена играчка за куклен театър: ЗмияТази голяма змия е от серията кукли за куклен театър „Големите създания“ и са лесни за управление, имат отлично движение на устата и са направени от страхотни, го..

7021 Кукла за куклен театър: Весело чорапче, Вълшебник

(0)
45.90 лв.

Кукла за куклен театър: Весело чорапче, ВълшебникТози симпатичен каубой е весело и усмихнато чорапче с ярки цветове и силен характер. Отличен приятел за игра и куклен театър. Децата и възрастните ще с..

7020 Кукла за куклен театър: Весело чорапче, Каубой

(0)
45.90 лв.

Кукла за куклен театър: Весело чорапче, КаубойТози симпатичен каубой е весело и усмихнато чорапче с ярки цветове и силен характер. Отличен приятел за игра и куклен театър. Децата и възрастните ще са о..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3117 Кукла за театър, Голям папагал

(0)
47.90 лв.

Кукла за театър, Голям папагалТози очарователен папагал с лилава глава е с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастни..

3105 Плюшена птица, Синьо-жълто Макао

(0)
47.90 лв.

Плюшена птица, Синьо-жълто МакаоТова макао е птица с движеща се уста, ярки цветове и красиви материи, които я правят идеална за игра или куклени представления. Децата и възрастните ще са очаровани и о..

2907 Кукла за театър: Бебе динозавър, Трицератопс, червен

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър Трицератопс, червенТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegos..

2906 Кукла за театър: Бебе динозавър T-Rex, червен

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър T-Rex, червенТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus...

2905 Кукла за театър: Бебе динозавър T-Rex, син

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър T-Rex, синТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus. Се..

2904 Кукла за театър: Бебе динозавър, Стегозавър

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър, СтегозавърТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus. С..

2903 Кукла за театър: Бебе динозавър, Трицератопс

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър, ТрицератопсТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus. ..

2902 Кукла за театър: Бебе динозавър T-Rex

(0)
35.90 лв.

Кукла за театър: Бебе динозавър T-RexТози очарователен динозавър е от нова серия „Baby Dinos“ на The Puppet Company. Тази праисторическа колекция включва бебе T-Rex, Triceratops и Stegosaurus. Серията..

Показани 1 от 30 | 171 (6 Страници)