6048PC Кукла ръкавица за куклен театър: Мечка гризли

The Puppet Company 6048PC Кукла ръкавица за куклен театър: Мечка гризли

Преглеждания 23

32.90 лв.
  • Производител: The Puppet Company
  • Код на продукта: 6048PC Кукла ръкавица за куклен театър: Мечка гризли
  • Наличност: В наличност

Кукла ръкавица за куклен театър: Мечка гризли

Тази кукла за театър е с достатъчно дълъг ръкав, който ще покрие цялата долна част на ръката. С нея децата и възрастните ще могат да пресъздават приказки, различни истории и реални сцени. Мекият и приятен на допир плюш, от които е изработена я прави приятна и за гушкане от малките деца. Тя е предназначена за детски ръце, въпреки че възрастен също може да я използва и да се присъедини към веселбата. Отлична е за игра и куклен театър. Децата и възрастните ще са очаровани и омагьосани от магията на кукления театър и всички мистични кукли, с които ще имат удоволствието да играят. 

Всяка една от тези кукли, чорапчета, птици и животни насърчават децата да бъдат креативни, използвайки въображението си за да разкажат вълнуващи истории, да накарат своите герои да оживеят и говорят. Куклите влизат в категорията на висококачествени детски играчки, в продължение на много години. Те са с характер, красиво направени и добре функциониращи.

  • Категория: кукли за куклен театър, марионетки
  • Марка: The Puppet Company, Англия
  • Подходящ за деца над: 3+ години
  • Размер: 38 х 28 х 17 см

Любопитно за The Puppet Company:

Има нещо вълшебно в притежанието и използването на кукли куклен театър и марионетки от The Puppet Company Ltd. всички продукти дават възможност на потребителите да бъдат креативни, да играят и преди всичко всичко да се забавляват!

The Puppet Company произвежда марионетки във всякакви форми и размери, включително и кукли за ръце, кукли за пръсти, кукли на конци и парцалени кукли. Всяка марионетка е красиво направена, добре функционираща и на изключително конкурентна цена. При нас ще намерите всякакви животни и приказни герой, с които забавленията нямат край. Всички продукти са с гарантирано качество и отговарят на стандартите EN71.

Забавно е с нас!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
The Puppet Company

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.