Playmobil

Мрежа:

5047 Playmobil: Африканско сафари

(0)
128.90 лв.

Конструктор Playmobil: Африканско сафариС този конструктор децата ги очаква едно страхотно приключение заобиколени от различни животни и емоции...Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Ге..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

5337 Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуци

(0)
142.90 лв.

Playmobil City Action: Пожарна кола със светлини и звуциНа летището гори пожар!!! Качете се на голямата пожарна кола и се опитайте да загасите огнените пламъци. При необходимост извадете и разпънете с..

5641 Playmobil City Life: Магазин за сърф

(0)
44.90 лв.

Playmobil City Life: Магазин за сърфВ магазина на плажа можете да се оборудвате със сърф и да пиете по чаша кафе в бара на плажа, преди да влезнете в морето и да яхнете големите вълни...Категория: Кон..

5648 Playmobil City Action: Полицай с мотор

(0)
24.90 лв.

Playmobil City Action: Полицай с моторКъдето и да се намирате, носете със себе си полицейското куфарче и бъдете готови за вълнуващи спасителни мисии с полицейската фигурка и неговия мотор. Катего..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6765 Playmobil: Ноев ковчег с животни

(0)
76.90 лв.

Конструктор Playmobil: Ноев ковчег с животниКонструкторът съдържа кораб "Ноев ковчег", 5 различни двойки животни, както и две фигури.Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия Р..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6774 Playmobil: Боклукчийски камион

(0)
24.90 лв.

Конструктор Playmobil: Боклукчийски камионПогрижете се за чистотата по улиците с боклукчийския камион с кофи на Playmobil...Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия Размери на..

6775 Playmobil: Мини фадрома

(0)
24.90 лв.

Конструктор Playmobil: Мини фадромаКатегория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия Размери на опаковката: 20 х 15 х 7,5 смПрепоръчителна възраст: 1,5+ годиниКонструкторите ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6926 Playmobil Country: Ферма за коне

(0)
197.90 лв.

Playmobil Country: Ферма за конеПосетете фермата за коне на Playmobil, в която сами ще се убедите колко много грижи се полагат за животните. Трите коня имат свой отделни конюшни, от които могат да се ..

6931 Playmobil Country: Конна тренировка

(0)
38.90 лв.

Playmobil Country: Конна тренировкаВ оградения терен, конете могат да изпуснат парата и да се поупражняват за конните състезания. С оградата можете да оградите областта, в която можете да ги обучавате..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6948 Playmobil Country: Пикник с конска каруца

(0)
25.90 лв.

Playmobil Country: Пикник с конска каруцаПрекарайте един страхотен ден сред природата като се разходите с покритата каруца теглена от кон и си направете пикник на поляната...Категория: Конструктори&nb..

6958 Playmobil: Кола с ремарке и кон

(0)
41.90 лв.

Конструктор Playmobil: Кола с ремарке и конВреме е за езда! Закачете ремаркето с подвижната рампа за колата, качете коня и се отправете към хиподрума, където ви очаква една страхотна тренировка по езд..

6960 Playmobil: строителна машина

(0)
31.90 лв.

Конструктор Playmobil: строителна машинаКачете се на камиона и се отправете към строителната площадка. Върху подвижната платформа на камиона можете да натоварите всички инструменти, от които ще имате ..

6962 Playmobil: Ферма с животни

(0)
76.90 лв.

Конструктор Playmobil: Ферма с животниОчакват ви много забавления с фермата на Playmobil, в която има различни животни. Цялото съдържание на фермата може да се събере и съхранява в нея. Категория..

6963 Playmobil: Зоологическа градина

(0)
53.90 лв.

Конструктор Playmobil: Зоологическа градинаПрекарайте един страхотен ден, като се запознаете с животните от зоологическата градина. Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия&nb..

70039 Playmobil Dragons: Смъртоносния дракон и Гриммел

(0)
69.90 лв.

Playmobil Dragons: Смъртоносния дракон и ГриммелТози комплект е подходящ за феновете на анимационния филм Как да тренираме своя дракон и сега могат да се насладят на една фантастична игра. Драконът е ..

9055 Playmobil Action: Арктическа експедиция

(0)
94.90 лв.

Конструктор Playmobil: Арктическа експедицияВреме е за вълнуваща Арктическа експедиция с гигантски оръжия и център с лаборатория, която е оборудвана с маси и монитори. Енергийното изследователско звен..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9078 Playmobil City Life: Търговски център

(0)
168.90 лв.

Playmobil City Life: Търговски центърДобре дошли в търговския център на Playmobil. Там можете да се разходите и да посетите бутика за дрехи, спортния магазин, а може би и магазина за домашни любимци....

9089 Playmobil Action: Автомобил Турбо рейсър с PC управление

(0)
99.90 лв.

Автомобил Турбо рейсър с дистанционно управлениеАвтомобил с ярки цветове и светлинни ефекти, управляващ се чрез Bluetooth приложение или чрез дистанционно управление (2,4 GHz), за което са необходими ..

9090 Playmobil Action: Автомобил Рейсър с RC управление

(0)
99.90 лв.

Автомобил Рейсър с дистанционно управлениеАвтомобил с ярки цветове и светлинни ефекти, управляващ се чрез Bluetooth приложение или чрез дистанционно управление (2,4 GHz), за което са необходими 3 х 1,..

9118 Playmobil: Пиратски кораб

(0)
59.90 лв.

Конструктор: Пиратски корабТози конструктор на Playmobil ще ви отведе на дълго пътешествие плавайки с пиратски кораб. Корабът разполага с оръдие което стреля вода, вградена въздушна камера вътре в нег..

9120 Playmobil: Изследовател на динозаври

(0)
31.90 лв.

Playmobil Конструктор: Изследовател на динозавриОткрийте света на динозаврите с конструктора на Playmobil съдържащ 2 динозавъра, 1 фигура, кола и други аксесоари. Категория: Конструктори Мар..

9121 Playmobil: Бебе динозавър с момиче

(0)
17.90 лв.

Конструктор Playmobil: Бебе динозавър с момичеКатегория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия Размери на опаковката: 18,1 х 14,2 х 7,2Препоръчителна възраст: 1,5+ годиниТво..

9122 Playmobil: Линейка

(0)
33.90 лв.

Конструктор Playmobil: ЛинейкаКонструктор с едри части съдържащ напълно сглобена линейка с отваряща се задна врата и две фигури. Категория: Конструктори Марка: Playmobil, Германия ..

9123 Playmobil: Сергия за пазар

(0)
57.90 лв.

Конструктор Playmobil: Сергия за пазарПазарувайте от сергията за плодове и зеленчуци, където всичко е добре изложено и подредено. Комплектът е събран в практично куфарче с дръжка, което позволява деца..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9126 Playmobil Action: Планински катерачи

(0)
131.90 лв.

Конструктор Playmobil: Планински катерачиВземете пълната си екипировка и се отправете към планината за да покорите високия връх. Докато част от групата се катери с помощта на своите въжета, раници, шл..

9226 Playmobil City Life: Булчински магазин

(0)
123.90 лв.

Playmobil City Life: Булчински магазинВ сватбения магазин със салон има много красиви рокли и аксесоари, с които всяка жена може да се подготви за своята сватба. Магазинът се състой от две големи поме..

9227 Playmobil City Life: Сватбена лимузина

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена лимузинаПоставете младоженците в тяхната сватбена лимузина и се отправете към техния голям празник. Украсете лимузината с цветни аранжировки, които можете да закрепите въ..

9228 Playmobil City Life: Сватбена церемония

(0)
77.90 лв.

Playmobil City Life: Сватбена церемонияВреме е за сватбената церемония и празненство. Настанете гостите и очаквайте младоженците да пристигнат в градината украсена с гирлянди и фенери. Категория:..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

9266 Playmobil City Life: Модерна къща

(0)
218.90 лв.

Playmobil City Life: Модерна къщаВ тази модерна къща живее едно щастливо семейство. Къщата разполага с 5 просторни обзаведени стаи, стълбище, балкон и тераса с барбекю. Външният звънец и лампа са със ..

9275 Playmobil City Life: Хотел за домашни любимци

(0)
136.90 лв.

Playmobil City Life: Хотел за домашни любимциВ хотела на Playmobil, вашите четириноги приятели ще се чувстват изключително комфортно. Хотелът разполага с вътрешна зона и голям двор за игри. Погрижете ..

Показани 1 от 30 | 56 (2 Страници)