Nebulous Stars

Мрежа:

11011 Nebulous Stars: Творчески комплект с блестящ пясък и фолио

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект с блестящ пясък и фолиоТози комплект ще позволи на малката ви принцеса, сама да създаде красиви шедьоври с помощта на блестящ пясък и фолио. За целта, просто трябва да отлепите пред..

11014 Nebulous Stars: Творчески комплект със скреч и шаблони

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект със скреч карти и шаблони, ИзадораОткрийте звездната цветна галактика заедно с феята Изадора. Точно тава се крие в този творчески комплект - необикновени шаблони и скреч карти за лю..

11015 Nebulous Stars: Творчески комплект: Капан за сънища

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект: Капан за сънища, ПетулияВсеки има нужда от спокоен сън! С този забавен творчески комплект, децата сами ще могат да се погрижат за това, като си направят свой собствен капан за съни..

11017 Nebulous Stars Комплект: изработка на стъклени украшения

(0)
23.90 лв.

Комплект за изработка на стъклени украшения, ХазелияС този занимателен комплект, децата ще могат сами да си изработят 3 красиви стъклени украшения, които могат да поставят в детската си стая. Ком..

11020 Nebulous Stars: Творчески комплект, Оригами, Фенери

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект, Оригами, ФенериПозволете на малките си съкровища да създадат собствени изящни оригами фенери с помощта на този прекрасен творчески комплект от Nebulous Stars.Комплектът включва вси..

11021 Nebulous Stars: Творчески комплект, Бижута с камъни

(0)
23.90 лв.

Творчески комплект, Бижута с камъниС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще може сама да си направи 5 изящни колиета и гривни от цветни блестящи кристални скъпоценни камъни. За целта прос..

11022 Nebulous Stars: Комплект с аксесоари за коса

(0)
23.90 лв.

Комплект с аксесоари за косаС този зашеметяващ комплект, вашата малка принцеса ще има възможност сама да си направи различни аксесоари за коса, с които да си прави хубави прически.Комплектът съдържа:*..

11025 Nebulous Stars: Kнижка за рисуване с фолио, Изадора

(0)
23.90 лв.

Kнижка за рисуване с фолио, ИзадораС тази книжка децата ще могат да оцветяват рисунките с помощта на цветно фолио. Те трябва да отлепят предпазната лепенка от рисунката и след това да поставят фолиото..

11026 Nebulous Stars: Kнижка за оцветяване с кадифе, Орелия

(0)
23.90 лв.

Kнижка за оцветяване с кадифе, ОрелияДетска книжка с 12 кадифени картини върху дебели и перфорирани страници за оцветяване. Оцветете участъците между кадифето, за да създадете красиви картини.В компле..

11101 Nebulous Stars: Книжка за рисуване със стикери шаблони

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване със стикери и шаблони, НебулияДетска книжка за рисуване, придружена със множество стикери и шаблони, които ще ви отведат в чудния свят на феята Небулия. Оставете малкото си момиченц..

11103 Nebulous Stars: Книжка за рисуване със стикери шаблони

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване със стикери и шаблони, ПетулияДетска книжка за рисуване, придружена със множество стикери и шаблони, които ще ви отведат в чудния свят на феята Петулия. Оставете малкото си момиченц..

11104 Nebulous Stars: Таен дневник с катинарче, Изадора

(0)
39.90 лв.

Таен дневник с катинарче, ИзадораКакто всички звездни момичета на Nebulous Stars, така и вашето момиче ще може да записва и съхранява своите съкровени тайни и да ги споделя чрез тайния си дневник..

11105 Nebulous Stars: Магически картини с акварелни бои

(0)
33.90 лв.

Комплект: Магически картини с акварелни бои, МаринияТози комплект ще развихри въображението на вашето момиченце и с помощта на вълшебните платна за оцветяване и акварелните бои, тя ще създаде най..

11107 Nebulous Stars: Направи си сам: Медальони с желания

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Медальони с желания, НебулияДетски комплект, с който вашата малка госпожичка ще може сама да си изработи красиви медальони с желания. Красивите висулки, които ще съхранят най-съкровени..

11111 Nebulous Stars: Книжка за оцветяване с неонови флумастери

(0)
31.90 лв.

Книжка за оцветяване с неонови флумастериДетска книжка съдържаща 60 черни страници с различни тематични изображения на звездната принцеса Корания и 8 неонови гел флумастери, с които оцветяването ще е ..

11114 Nebulous Stars: Направи си сам - Модерни бижута и аксесоари

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Модерни бижута и аксесоари, ХазелияС този комплект, вашето момиченце ще може сама да си направи красиви нестандартни бижута и аксесоари. Комплектът съдържа: * дълга цветна прежда;..

11115 Nebulous Stars: Таен дневник с ключ: Мариния

(0)
39.90 лв.

Таен дневник с ключ: МаринияТози таен дневник ще съхрани най-съкровените тайни и желания на вашето дете. Комплектът съдържа: * дневник, съдържащ 150 страници за писане и 50 страници със стик..

11117 Nebulous Stars: Направи си сам - Гривни за приятели

(0)
33.90 лв.

Направи си сам - Гривни за приятелиС този комплект, вашето момиченце ще може сама да направи 3 красиви гривни с талисмани, както за себе си, така и за най-добрата си приятелка. Те ще им останат спомен..

11118 Nebulous Stars: Направи си сам: Дзен градина от камъни

(0)
33.90 лв.

Направи си сам: Дзен градина от камъниНаправете си сами японска Дзен градина, която е характерна със своите камъни, вода и дървета. За целта използвайте материалите, които са включени в комплекта, кат..

11119 Nebulous Stars: Магически картини с акварелни бои

(0)
33.90 лв.

Магически картини с акварелни боиДетски творчески комплект, с които децата ще могат да си оцветят 5 магически картини, с които да украсят своята стая. Боите включени в комплекта се нанасят само върху ..

11120 Nebulous Stars: Магически картини с акварелни бои, Петулия

(0)
33.90 лв.

Магически картини с акварелни бои, ПетулияДетски творчески комплект, с които децата ще могат да си оцветят 5 магически картини, с които да украсят своята стая. Боите включени в комплекта се нанасят са..

11121 Nebulous Stars: Книжка за рисуване с шаблони и маркери

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване с шаблони и маркериДетска книжка с черни страници, в която децата ще могат да рисуват и оцветяват на воля. Марката Nebulous Stars предлага интересни продукти на децата, насърча..

11122 Nebulous Stars: Книжка за рисуване с шаблони, Икеания

(0)
33.90 лв.

Книжка за рисуване с шаблони, ИкеанияДетска книжка с черни страници, в която децата ще могат да рисуват и оцветяват на воля. Марката Nebulous Stars предлага интересни продукти на децата, насърчав..

11123 Nebulous Stars: Комплект, Картини с блестящи камъни

(0)
33.90 лв.

Творчески комплект, Картини с блестящи камъниТворческият комплект с блестящи камъни със звездните принцеси Мариния и Коралия е перфектният продукт за вашите малки и амбициозни творци и художници. Това..

11124 Nebulous Stars: Комплект, Украса за стая, Пеперуди

(0)
33.90 лв.

Творчески комплект, Украса за стая, ПеперудиДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат сами да направят украса за стаята и да се пренесат в света на изумително чистата и непокътната природа..

11125 Nebulous Stars: Картини с блестящи камъни, Хазелия и Петулия

(0)
33.90 лв.

Картини с блестящи камъни, Хазелия и ПетулияДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат да направят две красиви картини с блестящи камини с небесните момичета Хазелия и Петулия. Ко..

11126 Nebulous Stars: Картини с блестящи камъни, Изадора и Икеания

(0)
33.90 лв.

Картини с блестящи камъни, Изадора и ИкеанияДетски творчески комплект, с който децата ви ще могат да направят две красиви картини с блестящи камини с небесните момичета Изадора и ИкеанияКомплектът е и..

11127 Nebulous Stars: Комплект за изработка на бамбукова украса за вятър

(0)
33.90 лв.

Комплект за изработка на бамбукова украса за вятърТози комплект ще ви позволи да си направите красива бамбукова украса-камбана, с която да декорирате своята тераса, детска стая или двор. Докато прави ..

11128 Nebulous Stars: Творческа книжка със скреч картини, Петулия

(0)
31.90 лв.

Творческа книжка със скреч картини, ПетулияДетска творческа книга с картини, скрити под покритие, което децата трябва да изтъркат. Децата ви ще могат да използват инструментите, за да разкрият картинк..

11129 Nebulous Stars: Творческа книжка със стикери, Мариния

(0)
31.90 лв.

Творческа книжка със стикери, МаринияДетска творческа книга с номера, върху които детето ви трябва да залепи стикери за да се оформят интересни картини. Децата ви ще могат да създадат картинки, с вълн..

Показани 1 от 30 | 92 (4 Страници)