Dixit


Мрежа:

DIX-7 Dixit 7 Revelation: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 7 Revelation: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit 8 Revelation ще ви отведе в един нов, причудлив и таен свят. Мистериозните и вдъхновяващи карти ..

DIX-8 Dixit 8 Harmonies: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 8 Harmonies: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit Хармонии съдържа 84 карти с изображения, с които ви очакват нови забавления. Тези карти ще ви пов..

DIX-6 Dixit 6 Memories, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 6 Memories, разширениеТова е ново разширение на няколкократно награждаваната игра Dixit, което ще ви отведе отвъд границите на въображението ви. Dixit 6 Memories е с 84 карти оцветени с екзотичн..

DIX-5 Dixit 5 Daydreams, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 5 Daydreams, разширениеDixit 5 Daydreams е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте с нови карти които ще ви отведат в..

DIX-4 Dixit 4 Origins, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 4 Origins, разширениеDixit 4 Origins е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте от 84 карти които ще ви отведат в един..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

DIX-3 Dixit 3 Journey, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 3 Journey, разширениеDixit 3 Journey, включва 81 уникални карти, всяка от която е едно ново предизвикателство за вас, семейството и приятелите ви. Използвайте картите от основната игра Dixit (D0..

DIX-2 Dixit 2 Quest, разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 2 Quest, разширениеDixit 2 Quest е допълнение към играта Dixit (арт.номер D001), включваща 84 илюстрирани уникални карти, всяка от която е едно ново предизвикателство за вас. За играта са ви нео..

DIX-OD-BG Настолна игра: Dixit Odyssey

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: Dixit OdysseyDixit Odyssey е игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. Тя включва тесте от 84 карти и може да се играе самостоя..

DIX01BG Настолна игри: Dixit

(0)
49.90 лв.

Настолна игри: DixitDixit е семейна игра на креативност и познаване, в която сами ще се убедите че основното ви оръжие е въображението. По време на играта, играчите трябва да използват разнообразието ..

Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)