Настолни игри

Мрежа:

BJ590 BIGJIGS Toys: Игра Змии и стълби II

(0)
16.90 лв.

Игра Змии и стълби IIЗмии и стълби е традиционна семейна настолна игра, на която могат да се насладят до 4 играчи наведнъж! Играчите трябва да се състезават помежду си докато стигнат до върха на дъска..

BJ788 BIGJIGS Toys: Игра Змии и стълби

(0)
16.90 лв.

Игра Змии и стълбиЗмии и стълби е традиционна семейна настолна игра, на която могат да се насладят до 4 играчи наведнъж! Играчите трябва да се състезават помежду си докато стигнат до върха на дъската...

TL415 Tooky Toy: Комплект от 18 класически игри

(0)
56.90 лв.

Комплект от 18 класически игриКомплект от 18 класически игри, събрани в една. Сред игрите ще срещнете познати класически игри като: Не се сърди човече, Змии и стълби, 4 в редица, Дама, Судоку, Гъска, ..

TL161 Tooky Toy: Магнитна игра: Да научим часовника

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра: Да научим часовникаОбразователна детска игра, която има за цел да помогне на децата да разпознават часовника и в коя част на деня, какви са техните задължения. Комплектът съдържа 102 ма..

TY848 Tooky Toy: Комплект с игри: Не се сърди човече и Змии и стълби

(0)
21.90 лв.

Комплект с игри: Не се сърди човече и Змии и стълбиС този игрален комплект, децата ги очаква двойно забавление! Те ще могат да играят на две от любимите им игри - "Не се сърди човече" и "Змии и стълби..

TL776 Tooky Toy: Дървен пъзел, Да се научим да броим

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, Да се научим да броимЗабавен и цветен дървен пъзел с 3D фигури, благодарение на който детето ще развие своята координация на ръцете, концентрация и ще тренира своята ловкост и постепенно..

TL630 Tooky Toy: Магнитна игра Судоку, Гора

(0)
26.90 лв.

Магнитна игра Судоку, ГораЗабавната игра Судоку с животни е проектирана специално за деца и ще им осигури много забавление докато подпомага интелектуалното развитие на най-малките. Ярките цветове и ве..

TL631 Tooky Toy: Магнитна игра Судоку с животни

(0)
26.90 лв.

Магнитна игра Судоку с животниЗабавната игра Судоку с животни е проектирана специално за деца и ще им осигури много забавление докато подпомага интелектуалното развитие на най-малките. Ярките цветове ..

BG-TTRFJEU-BUL Игра: Ticket to Ride Първото пътешествие: Европа

(0)
69.90 лв.

Игра: Ticket to Ride Първото пътешествие: ЕвропаС тази игра ще започнете своето пътешествие из Европа с билет за път: Първото пътешествие. Това специално издание на настолната игра Ticket to Ride..

DBL-BG Игра за бързина и сръчност: Dobble 5 в 1

(0)
23.90 лв.

Игра за бързина и сръчност: Dobble 5 в 1Dobble е лесна и забавна игра за разпознаване на изображения, в която играчите се опитват да намерят еднакви символи на две различни карти. Всяка карта съд..

BG-SMILE Настолна игра: Smile

(0)
29.90 лв.

Настолна игра: Smile/Една игра с животинкиС падането на нощта вие с ужас откривате, че вашите опитомени животинки са избягали! Имате само няколко часа да намерите колкото може повече от тях, преди да ..

BG-EXKIT Игра с карти: Експлодиращи Котета

(0)
39.90 лв.

Игра с карти: Експлодиращи КотетаТази игра прилича на УНО, с тази разлика че тук има кози, вълшебни енчилади и котета, които се опитват да ви убият!Играта представлява силно стратегическа, задвижвана ..

BG-DINO-TWIST Настолна игра: Dino Twist

(0)
29.90 лв.

Настолна игра: Dino TwistВремето изтича за Острова на динозаврите! Катастрофа след катастрофа, вулкани и падащи метеорити! Само най-силните динозаври ще съумеят да избягат на съседния остров.Целта на ..

BGIBTiere Детска игра: Аз съм животинче което...

(0)
29.90 лв.

Детска игра: Аз съм животинче което...Забавна детска игра с карти, в която децата влизат в ролята на животинки, имитирайки ги или обяснявайки за тях чрез асоциации. Играта съдържа нарисувани карти с 1..

DIX-7 Dixit 7 Revelation: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 7 Revelation: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit 8 Revelation ще ви отведе в един нов, причудлив и таен свят. Мистериозните и вдъхновяващи карти ..

DIX-8 Dixit 8 Harmonies: Разширение

(0)
29.90 лв.

Dixit 8 Harmonies: РазширениеЗа да играете с тези карти, Ви е необходима основната игра на Dixit!Dixit Хармонии съдържа 84 карти с изображения, с които ви очакват нови забавления. Тези карти ще ви пов..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

QDPLS Настолна игра: Quadro Polis

(0)
99.90 лв.

Настолна игра Quadro PolisВ тази игра, всеки играч стои свой собствен град, състезавайки се с останалите играчи за магазини, паркове, услуги и други неща. Играта продължава 4 рунда, като във всеки рун..

SSN-BASE Настолна игра: Seasons

(0)
79.90 лв.

Настолна игра: SeasonsSeasons е забавна игра с зарове и карти, подходяща за 2-4 магьосници. Премерете сили с останалите вълшебници в голямото състезание по магия, което трае цели три години, за да убе..

BG-INSHOT Детска настолна игра: Хотел за буболечки

(0)
29.90 лв.

Детска настолна игра: Хотел за буболечкиХотел за буболечки е забавна и бърза игра, в която двама до четирима играчи се надпреварват кой пръв ще успее да запълни своя хотел с буболечки. Някои насекоми ..

105007 Настолна игра: Дом мечта

(0)
53.90 лв.

Настолна игра: Дом мечтаС тази забавна игра ще постройте своя дом мечта!Как изглежда мечтания от вас дом? Дали предпочитате огромна спалня с легло или просторна дневна с място за огромен роял? С тази ..

BG-WID Игра Когато сънувам: When I Dream

(0)
59.90 лв.

Игра: When I DreamИзключително забавна игра и лесна игра на комуникация!Нощта се спуска и ти се унасяш в спокоен сън. Това е момент, в който духовете на съня те посещават и променят съня ти, за добро ..

SW-RIVER Настолна игра: Smallworld River World Expansion

(0)
54.90 лв.

Настолна игра: Smallworld River World ExpansionВъоръжени до зъби, свирепи пирати слизат по реката, като те са директна заплаха за вашите пристанища. Как ще търгуват вашите Търговски дружества срещу тя..

BG-7WDuel Настолна игра: 7 Wonders Duel

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: 7 Wonders Duel7 Wonders Duel е игра за двама играчи в света на 7 Wonders - една от най-популярните настолни игри в света. В тази игра се използват някои от познатите механики от основна..

ZMG71172 Настолна игра: Pandemic Legacy Season 2: Black box

(0)
169.90 лв.

Настолна игра: Pandemic Legacy Season 2: Black boxВ пандемичното наследство: Сезон 2, светът е опустошен от виртуална чума и оцеляването на човечеството е под въпрос. Опитайте се да разгадаете тайните..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

ZMG71173 Настолна игра: Pandemic Legacy Season 2: Yellow box

(0)
169.90 лв.

Настолна игра: Pandemic Legacy Season 2: Yellow boxКатегория: Настолни игриПодходящ за деца над: 14 +годиниБрой играчи: 2 - 6 души Време за игра: 45 - 60 минутиЕзик: Английски ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

ZMG71140 Настолна игра: Pandemic Reign of Cthulhu

(0)
99.90 лв.

Настолна игра: Pandemic Reign of CthulhuМогъщи древни създания "Старите богове" зловещо са надвиснали над света, почти измъкнали се от космическия си затвор. Всичко, което човечеството цени и ползва щ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

ZMG71171 Настолна игра: Pandemic Legacy Red box

(0)
149.90 лв.

Настолна игра: Pandemic Legacy Red boxсветът е на ръба на бедствието и в Pandemic Legacy, затова твоят екип за борба със заразяванията ще се опитва да го защити от 4 смъртоносни зарази в продължение н..

JSPD Игра Мисли бързо: Jungle Speed

(0)
34.90 лв.

Игра Мисли бързо: Jungle SpeedJungle Speed е лесна за научаване, вълнуваща и забавна за цялото семейство или компания!Jungle Speed е удивително забавна и проста игра, която може да се играе веднага сл..

LQ-ML-BG Настолна игра: Loony Quest

(0)
49.90 лв.

Настолна игра: Loony QuestКой ще наследи стария крал Федор като владетел на фантастичното кралство Аркадия?  В странният и чуден свят на Аркадия, старият крал Федор няма наследник. За да избере п..

SPLNDR Настолна игра: Splendor

(0)
59.90 лв.

Настолна игра: SplendorИграта Splendor може да бъде обяснена за 5 минути и може да бъде изиграна в рамките на половин час. Идеална е за игра както от двама, така и от трима и четирима играчи. В Sple..

Показани 1 от 30 | 64 (3 Страници)