Най- нови

Мрежа:

4652 Haba: Моята първа игра: Цветове и форми

(0)
54.90 лв.

Моята първа игра: Цветове и формиДетска образователна игра със зар за развиване на въображението чрез реализиране на различни комбинации от цветове и форми. Родителите стимулират фината моторика и коо..

305485 Haba: Моята първа игра: Ходи ми се до тоалетна

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра: Ходи ми се до тоалетнаДетска образователна игра „Ходи ми се до тоалетната”, която ще помогне на Вашето дете чрез игра да придобие важни и основни навици, когато ходи до тоалетна.Игра..

305473 Haba: Моята първа игра: С какво се хранят животните

(0)
29.90 лв.

Моята първа игра: С какво се хранят животнитеКакво ядат котката, костенурката или мишката? И кои храни са най-вкусни за заека или кучето? Децата могат да работят заедно или поотделно, за да разберат в..

44050 VIGA: Дървена игра/пъзел с цветове и форми

(0)
40.90 лв.

Дървена игра/пъзел с цветове и формиДетският дървен пъзел с цветове и форми е част от колекция на Viga toys - Polar B. Играта съчетава първи пъзел и игра за сортиране на форми. Комплектът се състои от..

44042 VIGA: Дървена игра с рингове за нанизване, Куче

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с рингове за нанизване, КучеДървената играчка с рингове за нанизване е подходяща за най-малките дечица. За тях ще е голямо предизвикателство да подредят тази кула от рингове, като се запо..

18286 New Classic Toys: Детски колан с инструменти, син

(0)
36.90 лв.

Детски колан с инструменти, синВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, кл..

18285 New Classic Toys: Детски колан с инструменти

(0)
36.90 лв.

Детски колан с инструментиВашият малък майстор ще има всички необходимите инструменти, с които да ремонтира вкъщи, редом до своя татко. Комплекта разполага с колан за кръста, чук, гаечен ключ, клещи, ..

18253 New Classic Toys: Дървен часовник/пъзел

(0)
24.90 лв.

Дървен часовник/пъзелДървеният цветен часовник и детски пъзел е образователна игра, която ще е полезна на всяко дете. С нея детето ще може да се запознае с числата, цветовете и различните форми. ..

11947 New Classic Toys: Комплект със строителни машини

(0)
38.90 лв.

Комплект със строителни машиниВсяка строителна площадка се нуждае от комплекта със строителни машини на new Classic Toys. В комплекта има багер, бетоновоз, булдозер, валяк и камион. Прекрасен подарък ..

10836 New Classic Toys: Домино с превозни средства и точки

(0)
23.90 лв.

Домино с превозни средства и точкиДетска игра на домино с превозни средства и точки, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки. Това е една класическа игра, приспособена за дец..

10835 New Classic Toys: Домино с животни и точки

(0)
23.90 лв.

Домино с животни и точкиДетско дървено домино с животни и точки, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните животни. Това е една класическа игра, приспособена за деца и подходяща за развитие ..

10831 New Classic Toys: Мемори игра за памет с превозни средства

(0)
23.90 лв.

Мемори игра за памет с превозни средстваОбразователна и забавна игра за памет с превозни средства от New classic toys, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки. Това е една  к..

10830 New Classic Toys: Мемори игра за памет с животни

(0)
23.90 лв.

Мемори игра за памет с животниОбразователна и забавна игра за памет с животни от New classic toys, която ще очарова вашето дете с красиво изрисуваните картинки на любимите им приятели - животните. Едн..

10825 New Classic Toys: Дървена цветна дъга за игра

(0)
78.90 лв.

Дървена цветна дъга за играПозволете на децата да научват нови неща и да се развиват докато играят, като им подарите дървената цветна дъга за игра от New classic toys. Докато подреждат цветните дъги, ..

10651 New Classic Toys: Детски касов апарат с банкноти

(0)
50.90 лв.

Детски касов апарат с банкнотиДетски дървен касов апарат, включващ скенер, кредитна карта, пост терминал, монети и няколко хартиени банкноти. Играта с него ще е забавна и насърчава умения за творчеств..

10627 New Classic Toys: Комплект с дървени мъфини

(0)
25.90 лв.

Комплект с дървени мъфиниКомплект от 6 красиви и прецизно изрисувани мъфини, готови да се поднесат във всяка „сладкарница“ или детска кухня. Прекрасно допълнение към детската кухня или магазин за игри..

10600 New Classic Toys: Дървени яйца в картонена кутия

(0)
15.90 лв.

Дървени яйца в картонена кутияДървени яйца в картонена кутия е чудесна играчка за децата, която им дава възможност да опознаят различни видове храни, както и техния цвят и форма. В комплекта има 4 бро..

10587 New Classic Toys: Дървена пица за рязане

(0)
26.90 лв.

Дървена пица за рязанеДетската пица за рязане от New classic toys е един чудесен начин да научите децата да направят една вкусна пица, да я нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта са включени: дърве..

10584 New Classic Toys: Шоколадова торта с поднос и ножче

(0)
26.90 лв.

Шоколадова торта с поднос и ножчеДървеният шоколадов кейк е готов за рязане и сервиране. Чудесна играчка да научите децата да направят един вкусен кейк, да го нарежат и поднесат за вечеря. В комплекта..

10574 New Classic Toys: Комплект с дървени цветни мъниста за нанизване

(0)
38.90 лв.

Комплект с дървени цветни мъниста за нанизванеТези цветни дървени мъниста за нанизване от New classic toys са прекрасни за развиване на сръчност при малките деца. Дървените мъниста в различни цветове ..

10442 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Транспортни средства

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, Транспортни средстваДетски дървен пъзел с 16 красиво изрисувани парченца с различни превозни средства с дръжки. Всяка част от дървения пъзел има дръжка, която позволява лекота п..

10441 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Сафари

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, СафариДетски дървен пъзел с 16 красиво изрисувани парченца с дръжки. Те разказват за щастливия живот на животните в джунгла. Големината на дръжката позволява лекота при хващане ..

10431 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Джунгла

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ДжунглаЗапознайте детето с животните от джунглата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му за всяко едно от тях. Дръжките на парченцата от пъзела го правят лесен за хващане от м..

10430 New Classic Toys: Дървен пъзел с дръжки, Ферма

(0)
16.90 лв.

Дървен пъзел с дръжки, ФермаЗапознайте детето с животните от фермата с този цветен дървен пъзел. Разкажете му как се цапа прасенцето, как плува патето, какво прави кончето. Дръжките на парченцата от п..

10303 New Classic Toys: Дървена китара: червена

(0)
54.90 лв.

Дървена китара: червенаГотови ли сте да се научите да свирите на китара? С китарата на New Classic Toys, това ще е истинско удоволствие. Китарата разполага с луксозна система за настройки, 6 стру..

WH140 Eco Toys: Комплект дървена масичка с 2 стола, Луна

(0)
229.90 лв.

Комплект дървена масичка с 2 стола, ЛунаСтрахотен комплект за всички малки деца, благодарение на опростената си форма ще се впише идеално в декора на детски стаи, стаи за игри или чакални. Масата е с ..

SR19003 Eco Toys: Дървени блокчета с животни и кофа/сортер

(0)
59.90 лв.

Дървени блокчета с животни и кофа/сортерКомплект от 100 дървените блокчета, идеални дори и за по-малки деца - благодарение на формата и размера си, те не застрашават тяхната безопасност и в същото вре..

PH03C026 Eco Toys: Дървена количка за играчки, Мече

(0)
67.90 лв.

Дървена количка за играчки, МечеПрактична играчка, която може да се използва като количка или контейнер за блокчета или други дребни играчки и предмети. Количката е изцяло изработена от дърво и с приг..

MЕ115 Eco Toys: Писта с ксилофон и 6 колички

(0)
59.90 лв.

Писта с ксилофон и 6 количкиПистата за колички е игра, която всеки от нас познава. Играчката, изработена предимно от дърво, е 100% безопасна за деца. Различните цветове на пистите със сигурност ще зад..

HМ175920 Eco Toys: Образователен цилиндър с игри, блокчета и риболов

(0)
69.90 лв.

Образователен цилиндър с игри, блокчета и риболовТази образователната играчка на Eco Toys ще позволи на вашето дете да се развива на много нива, благодарение на своята структура, в която всяка ст..

Показани 1 от 30 | 312 (11 Страници)