Melissa&Doug 10487 Детски дървен комплект с храна за рязане

Преглеждания 1916

45.90 лв.
  • Производител: Melissa&Doug
  • Код на продукта: 10487 Дървен комплект с храна за рязане
  • Наличност: Временно е изчерпан

Детски дървен комплект с храна за рязане

Тази дървена игра набор от различна храна е идеална за млади готвачи, които искат да направят храненето забавно - без бъркотия! Комплектът включва осем парчета от дървени храна, дъска за рязане, и дървен нож.

  • Категория: дървени играчки
  • Производител: Melissa&Doug
  • Размер: 30.5 x 28 x 7 см
  • Подходящ за деца над: 3години

Забавни начини да играете с децата си:
1. Помолете детето си да идентифицира всяка храна и да раздели храната на плодове, зеленчуци и зърна. Поставете хранителните продукти в един ред. Накарайте го да преброй хранителните и нехранителни стоки. Повторете дейността, докато детето е в състояние да ги брои самостоятелно. 2. Помолете детето да постави ябълка върху дъската за рязане и да я нареже на парчета с помощта на дървен нож. 3. Помолете детето да направи сандвич с филийки на дъската за рязане и да използвате дървена ножа, за да ги нареже на отделни парчета. 4. Помолете детето да поставите диня парче върху дъска за рязане и да го нарежете освен с дървен нож. 

Любопитно за производителя

Основната ни философия през годините е да направи всеки клиент щастлив и постоянен член на семейството на Melissa & Doug, като същевременно предлагаме продукти със стойност, качество и дизайн. Нашата линия предлага по нещо за всеки. Имаме над 2000 иновативни продукти за деца от всички възрасти! Винаги сме приветствали предложения от клиенти и постоянно се стремим да правим подобрения на продуктите си. 

Приятна игра!


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Тагове:
Melissa&Doug

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.