Teifoc

Строителните комплекти Teifoc са проектирани, разработени и произведени в Германия. Всеки един комплект включва истински мини тухли за многократна употреба, инструменти, хоросан от безвреден пясък и царевичен екстракт, както и подробни инструкции. Тухличките са изпечени на висока температура, както се правят тухлите на истинските къщи. Хоросанът се разтваря във вода, така че децата могат да строят отново и отново. Комплектите на Teifoc са уникални за строителство. С тях могат да се създадат истински конструкции. Всеки макет развива важни умения като броене, пространствено мислене, фини моторни умения и същевременно провокира креативността на децата.

 

Мрежа:

5210 Teifoc Макет с мини тухли, Къща с барбекю

(0)
198.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща с барбекюС този комплект ще си конструирате прекрасна къща с барбекю от мини тухли.Макетът е подходящ за строители над 8 годишна възраст, както и за допълнение към други макет..

5230 Teifoc Макет с мини тухли, Алпийска къща

(0)
144.90 лв.

Макет с мини тухли, Алпийска къщаС този комплект ще си построите прекрасна алпийска къща от мини тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, над 8 годишна възраст, както и за допълнение към д..

1026 Teifoc Макет с мини тухли, Малка конюшня

(0)
49.90 лв.

Макет с мини тухли, Малка конюшняС този комплект ще си построите малка конюшня с 2 кончета от мини тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази с..

55 Teifoc Макет с мини тухли Замък

(0)
64.90 лв.

Макет с мини тухли ЗамъкТози комплект Ви дава възможност да си построите Замък. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Комплектът включва исти..

9010 Teifoc Макет с мини тухли Цветна градина

(0)
82.90 лв.

Макет с мини тухли Цветна градинаС този творчески комплект, можете да си направите красива цветна градина, в която да засадите истински цветя. В комплекта има два примерни плана за построяване на град..

8010 Teifoc Макет с мини тухли Къща/Замък 3 в 1

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли Къща/Замък 3 в 1Този комплект Ви дава възможност да си построите три различни макета - замъци и къща. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други маке..

51 Teifoc Макет с мини тухли малка къща

(0)
86.90 лв.

Макет с мини тухли малка къщаТози комплект Ви дава възможност да си построите великолепна малка къщичка. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия..

4500 Teifoc Макет с мини тухли Къща на плажа

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли Къща на плажаС този комплект ще си построите прекрасна къща на плажа от мини тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази сери..

4210 Teifoc Макет с мини тухли Къща с гараж

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли Къща с гаражТози комплект Ви дава възможност да си построите два различни модела къщи с гаражи. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от ..

4105 Teifoc Къща с мини тухли

(0)
69.90 лв.

Къща с мини тухли Този комплект Ви дава възможност да си построите два различни модела къщички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Ко..

4050 Teifoc Макет с мини тухли Църква

(0)
49.90 лв.

Макет с мини тухли ЦъркваТози комплект Ви дава възможност да си построите църква с истински тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. К..

4040 Teifoc Макет с мини тухли Вятърна мелница

(0)
59.90 лв.

Макет с мини тухли Вятърна мелницаТози комплект Ви дава възможност да си построите вятърна мелница с истински тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макет..

4030 Teifoc Макет с мини тухли Воденица

(0)
58.90 лв.

Макет с мини тухли ВоденицаТози комплект Ви дава възможност да си построите воденица с истински тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази сери..

4010 Teifoc Макет с мини тухли Къща

(0)
58.90 лв.

Макет с мини тухли КъщаТози комплект Ви дава възможност да си построите два модела къщички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Комплектът ..

4000 Teifoc Макет с мини тухли Замък/Моливник

(0)
56.90 лв.

Макет с мини тухли Замък/МоливникТози комплект Ви дава възможност да си построите красив замък, които след това можете да използвате и като моливник. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и..

3600 Teifoc Макет с мини тухли Рицарски замък

(0)
199.90 лв.

Макет с мини тухли Рицарски замъкТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици след поръчката му!Този комплект Ви дава възможност да си построите красив Рицарски замъл. Мак..

3500 Teifoc Макет с мини тухли Замък

(0)
89.90 лв.

Макет с мини тухли ЗамъкТози комплект Ви дава възможност да си построите най-малко три различни модела на замъци. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от т..

2500 Teifoc Макет с мини тухли Бранденбургска врата

(0)
99.90 лв.

Макет с мини тухли Бранденбургска врата, ГерманияТози модел не се поддържа на склад, но може да бъде доставен до 2 седмици, след поръчката му!Ако искате да си построите един от символите на Берлин, а..

1021 Teifoc Макет с мини тухли Конюшня

(0)
37.90 лв.

Макет с мини тухли КонюшняС този комплект Всяко дете ще може да си построй конюшня за своето конче. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други по-големи макети от тази ..

1020 Teifoc Макет с мини тухли Къща за прасета

(0)
32.90 лв.

Макет с мини тухли Къща за прасетаС този комплект Всяко дете може да си построй къщичка за прасета. Подходящ е за начинаещи строители, както и за допълнение към други по-големи макети от тази серия. К..

1001 Teifoc Макет с мини тухли Къща за патета

(0)
21.90 лв.

Макет с мини тухли Къща за патетаС този комплект Всяко дете ще може да си построй къщичка за патета. Подходящ е за начинаещи строители, както и за допълнение към други по-големи макети от тази серия. ..

Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)