Макети за сглобяване с мини тухли


Мрежа:

55 Teifoc Макет с мини тухли Замък

(0)
54.90 лв.

Макет с мини тухли ЗамъкТози комплект Ви дава възможност да си построите Замък. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Комплектът включва исти..

40960 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Albufera

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща AlbuferaС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща, тип рибарска колиба.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди..

40959 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Sitges

(0)
169.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща SitgesС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хорос..

40955 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Freiburg

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща FreiburgС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хор..

40300 Domus Kits: Макет с мини тухли, Провинциален град

(0)
397.90 лв.

Макет с мини тухли, Провинциален градС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък няколко къщи, фар и градинка със зеленина.Комплектите Domus се предлагат в комплект с тухли, к..

40951 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща Emporda

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Къща EmpordaМакет на красива богаташка къща намираща се в района на Емпорда - природен и исторически регион в испанската автономна територия на Каталония.  И с този макет ще и..

40906 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък I

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замък IМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни матери..

40901 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замъкМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни материал..

40604 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща, Релинарс

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къща, ИспанияМакет на модерна къща в района на Барселона в Испания, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави..

40602 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща, Испания

(0)
69.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къща, ИспанияМакет на модерно жилище в района на Барселона в Испания, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се пра..

40601 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща

(0)
69.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къщаМакет на средиземноморска къща, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави от картон, върху който след тов..

40304 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барМакет на старинен ресторант, част от веригата The Bricklayers Arms. С помощта на глинените тухли, плоските керамични керемиди, дървените основи, хоросан на прах и зеле..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

40803 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква St. Miquel d´Egara

(0)
74.90 лв.

Църква St. Miquel d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Miquel d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и растите..

40802 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´Egara

(0)
119.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Sta. Maria d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво..

40801 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´Egara

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Pere d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, ке..

40600 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна фамилна къща

(0)
69.90 лв.

Модерна фамилна къщаНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте съвременна фамилна къща в средиземноморски стил.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, кер..

40552 Domus Kits: Будистка пагода Wat Sa Si, Тайланд

(0)
105.90 лв.

Будистка пагода Wat Sa Si: ТайландНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте малък храм, намиращ се в северен тайланд.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дър..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

40551 Domus Kits: Православна църква Agios Nikolaos, Гърция

(0)
105.90 лв.

Православна църква Agios Nikolaos: ГърцияНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Stа. Maria de Taull намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естестве..

40504 Domus Kits: Римски параклис St. Quirc de Durro

(0)
74.90 лв.

Римски параклис St. Quirc de DurroНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Quirc de Durroнамираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени матери..

40503 Domus Kits: Църквата Stа. Maria de Taull: Испания

(0)
119.90 лв.

Църквата Stа. Maria de Taull: ИспанияНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Stа. Maria de Taull намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени м..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

40502 Domus Kits: Църква Sta. Maria de Cardet

(0)
74.90 лв.

Църква Sta. Maria de CardetНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Sta. Maria de Cardet, намираща се в Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

40501 Domus Kits: Църква St. Feliu de Barruera

(0)
105.90 лв.

Църква St. Feliu de BarrueraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Feliu de Barruera, намираща се в Леида, Испания.Моделът се изгражда с помощта на естествени ..

40450 Domus Kits: Провинциална къща: Средиземноморски стил

(0)
125.90 лв.

Провинциална къща: Средиземноморски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте красива провинциална къща в средиземноморски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени мат..

40308 Domus Kits: Каменна къща с дървени порти

(0)
95.90 лв.

Каменна къща с дървени портиНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща с дървени порти и парапет!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дъ..

40307 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща с плет

(0)
84.90 лв.

Къща с плетНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща с плет в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и рас..

40306 Domus Kits: Каменна къща с веранда

(0)
74.90 лв.

Каменна къща с верандаНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика и..

40305 Domus Kits: Каменна къща: Английски стил

(0)
74.90 лв.

Каменна къща: Английски стилНевероятен макет, с който можете да си проектирате и постройте провинциална каменна къща в английски стил!Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, кера..

40303 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
109.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барКрасив макет на английски бар в провинциален стил. Rovers Return inn е бар от английския сериал Coronation street. Моделът се изгражда с помощта на естествени мат..

40302 Domus Kits: Макет с мини тухли: Каменна къща

(0)
84.90 лв.

Макет с мини тухли: Каменна къщаНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красива каменна къща в английски стил.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

40301 Domus Kits: Макет с мини тухли, Фар

(0)
79.90 лв.

Макет с мини тухли: ФарНевероятен макет, с който можете да проектирате и постройте красив пейзаж с фар с помощта на мини тухлички.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, керамика..

Показани 1 от 30 | 72 (3 Страници)