Макети за сглобяване с мини тухли


Мрежа:

5210 Teifoc Макет с мини тухли, Къща с барбекю

(0)
198.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща с барбекюС този комплект ще си конструирате прекрасна къща с барбекю от мини тухли.Макетът е подходящ за строители над 8 годишна възраст, както и за допълнение към други макет..

5230 Teifoc Макет с мини тухли, Алпийска къща

(0)
144.90 лв.

Макет с мини тухли, Алпийска къщаС този комплект ще си построите прекрасна алпийска къща от мини тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, над 8 годишна възраст, както и за допълнение към д..

1026 Teifoc Макет с мини тухли, Малка конюшня

(0)
49.90 лв.

Макет с мини тухли, Малка конюшняС този комплект ще си построите малка конюшня с 2 кончета от мини тухлички. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази с..

40958 Domus Kits: Макет с мини тухли, Архитектурна къща, Vielha

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли, Архитектурна къща, VielhaС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива народна архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тух..

40954 Domus Kits: Макет с мини тухли, Архитектурна къща Триана

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Архитектурна къща ТрианаС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керем..

40953 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Сантиляна

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща СантилянаС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива архитектурна къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дърве..

55 Teifoc Макет с мини тухли Замък

(0)
64.90 лв.

Макет с мини тухли ЗамъкТози комплект Ви дава възможност да си построите Замък. Макетът е подходящ за начинаещи строители, както и за допълнение към други макети от тази серия. Комплектът включва исти..

40960 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Albufera

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща AlbuferaС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща, тип рибарска колиба.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди..

40959 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Sitges

(0)
169.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща SitgesС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хорос..

40955 Domus Kits: Макет с мини тухли, Къща Freiburg

(0)
139.90 лв.

Макет с мини тухли, Къща FreiburgС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък красива къща.Комплектите Domus Kits се предлагат в комплект с тухли, керемиди, дървени основи, хор..

40300 Domus Kits: Макет с мини тухли, Провинциален град

(0)
397.90 лв.

Макет с мини тухли, Провинциален градС този комплект на Domus kits, ще можете да изградите камък по камък няколко къщи, фар и градинка със зеленина.Комплектите Domus се предлагат в комплект с тухли, к..

40957 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща Havana

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Къща HavanaМакет на красива богаташка къща намираща се в района на Хавана в Куба.  И с този макет ще имате възможност да изградите камък по камък къщата на вашите мечти. ..

40951 Domus Kits: Макет с мини тухли: Къща Emporda

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Къща EmpordaМакет на красива богаташка къща намираща се в района на Емпорда - природен и исторически регион в испанската автономна територия на Каталония.  И с този макет ще и..

40906 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък I

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замък IМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни матери..

40901 Domus Kits: Макет с мини тухли: Средновековен замък

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Средновековен замъкМакет на средновековен замък, репродукция на истински. Архитектурният макет следва най-съвременните строителни тенденции и включва съвременни строителни материал..

40604 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща, Релинарс

(0)
87.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къща, ИспанияМакет на модерна къща в района на Барселона в Испания, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави..

40601 Domus Kits: Макет с мини тухли: Модерна къща

(0)
69.90 лв.

Макет с мини тухли: Модерна къщаМакет на средиземноморска къща, следващ най-съвременните строителни тенденции, базиран на истинска постройка. Макетът на къщата се прави от картон, върху който след тов..

40304 Domus Kits: Макет с мини тухли: Английски бар

(0)
124.90 лв.

Макет с мини тухли: Английски барМакет на старинен ресторант, част от веригата The Bricklayers Arms. С помощта на глинените тухли, плоските керамични керемиди, дървените основи, хоросан на прах и зеле..

40802 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´Egara

(0)
119.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква Sta. Maria d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата Sta. Maria d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво..

40801 Domus Kits: Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´Egara

(0)
134.90 лв.

Макет с мини тухли, Църква St. Pere d´EgaraНевероятно красив макет, с който можете да проектирате и постройте църквата St. Pere d´Egara.Моделът се изгражда с помощта на естествени материали (дърво, ке..

Показани 1 от 20 | 73 (4 Страници)