31097 LEGO Creator: Магазин за животни и кафене 3 в 1

LEGO 31097 LEGO Creator: Магазин за животни и кафене 3 в 1

Преглеждания 5

179.90 лв.
  • Производител: LEGO
  • Код на продукта: 31097 LEGO Creator: Магазин за животни и кафене 3 в 1
  • Наличност: В наличност

LEGO Creator: Магазин за животни и кафене 3 в 1

В чудния магазин за домашни любимци на Lego Creator, децата ще могат да се запознаят с различни животни, след което да изпият чаша ароматно кафе в кафенето. Пренаредете модулите за да си постройте градска къща, след което си направете банка на няколко етажа. Този конструктор ще позволи на децата да си сглобят и много други макети, с които да се забавляват. 

  • Категория: Конструктори 
  • Марка: LEGO, Дания
  • Конструкторът съдържа: 969 части. 
  • Препоръчителна възраст: 8+ години

Продуктите на LEGO преминават през стриктни тестове за качество и безопасност, с които отговарят на високите очаквания на потребителите. Именно това е причината децата и възрастните да се връщат при тях отново и отново. Всяка една LEGO плочка е част от системата за игра и лесно може да се комбинира по безброй начини. Колкото повече LEGO части имате, толкова повече ще са и възможностите ви за креативност. Комбинацията от структурни системи, логическо мислене и креативност, окуражава децата да се развиват и да учат в процеса на игра.

Конструкторите LEGO, в чиято основа са малките многоцветни пластмасови елементи, осигуряват перфектното им пасване и закрепване един в друг. С течение на годините, палитрата от елементи нараства неимоверно, като в момента на пазара могат да се открият хиляди разнообразни части, с които да се построят цели градове, автомобили, животни, замъци, космически кораби и какво ли още не...


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
LEGO

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.