Learning Resources

Мрежа:

LER0287 Learning Resources: Гигантско домино, 168 цветни плочки

(0)
67.90 лв.

Гигантско домино, 168 цветни плочкиДецата обичат да играят на домино и това е един чудесен начин да практикуват основни умения за математика, броене и сортиране. Комплектът е направен от дърво и ..

LER1616 Learning Resources: Математическо помагало за дроби и проценти

(0)
95.90 лв.

Математическо помагало за дроби и процентиДетското математическо помагало с дроби и проценти е образователна игра, която ще помогне на учениците да усъвършенстват своите математически умения. С нейна ..

LER1771 Learning Resources: Детска игра за смятане, Виждам 10

(0)
21.90 лв.

Детска игра за смятане, Виждам 10Чрез тази математическа игра децата ще могат да развият допълнителни умения като бързо смятане, разпознаване и реагиране. А също така спомага и за развитие на комуника..

LER2830 Learning Resources: Детски прожектор, Откритият космос

(0)
57.90 лв.

Детски прожектор, Откритият космосТози детски прожектор е една цяла галактика от звезди, която се събира в дланта Ви! Младите астрономи могат да получават базови познания за космоса, като прожектират ..

LER3038 Learning Resources: Детска игра за събиране и изваждане, tri-FACTa

(0)
43.90 лв.

Детска игра за събиране и изваждане, tri-FACTaНаправете събирането и изваждането 3 пъти по-забавно и затвърдете знанията си с играта tri-FACTa!Играта изгражда умения за работа с факти, като подпомага ..

LER3220 Learning Resources: Детска игра, Да научим часовника

(0)
39.90 лв.

Детска игра, Да научим часовникаОт начинаещи до напреднали, този набор от времеви дейности ще ангажира вниманието на децата и те ще се научат да идентифицират часовата и минутната стрелка, да научат р..

LER5070 Learning Resources: Детска игра, Лавина от плодове

(0)
49.90 лв.

Детска игра, Лавина от плодовеИграта "Лавина от плодове" е подходяща за деца на над 3-годишна възраст. Тя е чудесен избор за обучението на децата и развиването на основни предучилищни умения, като бро..

LER5072 Learning Resources: Детска игра, Нахрани жабката

(0)
63.90 лв.

Детска игра, Нахрани жабкатаДетска забавна игра, в която координирането на движенията, разпознаването на цветове и числа, броенето и др., са умения, които трябва да се научат от децата, по лесен и раз..

LER7735 Learning Resources: Детски глобус/пъзел с континенти

(0)
73.90 лв.

Детски глобус/пъзел с континентиОпознайте и се разходете из земното кълбо с този детски глобус. Децата могат да научат повече за Земята чрез практическо откриване и игра. Завъртете своя път в географи..

Очаква се доставка
Бърз поглед

LER9045 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Кресливата сова

(0)
45.90 лв.

Играчка за фина моторика, Кресливата соваКоя е тази очарователна сова? Това е кресливата сова, която е мъдро допълнение към колекцията от играчки за фина моторика за малки деца от Learning Resources!И..

LER9091 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Динозавър

(0)
45.90 лв.

Играчка за фина моторика, ДинозавърТози праисторически приятел е готов за фини двигателни забавления! Децата изграждат силата на ръцете, от която се нуждаят, за да успеят в училище и извън него всеки ..

LER9227 Learning Resources: Конструктор със зъбни колела, Машини

(0)
123.90 лв.

Конструктор със зъбни колела, МашиниТози конструктор е чудесна възможност да запознаете детето си с точните науки и по-точно с инженерството. По забавен и креативен начин, то може да впрегне своето въ..

LER9288 Learning Resources: Детска игра, Забавно махало

(0)
57.90 лв.

Детска игра, Забавно махалоОсновите на физиката се превръщат в забавление по време на игра с Pendulonium STEM Challenge от учебните ресурси. Този набор от практически упражнения предизвиква децата да ..

Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)