Lassig

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

1015 Lassig: Детска чанта за багаж: Little Spooky Black

(0)
79.90 лв.

Детска чанта за багаж: Little Spooky BlackДетски спортен сак, който ще събере необходимите вещи на детето ви за през деня или по време на път. Основното отделение е просторно и е предназначено за дрех..

1204 Lassig: Детска чанта/сак за багаж: Little Spookies Peach

(0)
79.90 лв.

Детска чанта/сак за багаж: Little Spookies PeachДетски спортен сак, който ще събере необходимите вещи на детето ви за през деня или по време на път. Основното отделение е просторно и е предназначено з..

1826 Lassig: Детска раница: Mini Little Spookies Peach

(0)
56.90 лв.

Детска раница: Mini Little Spookies PeachКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата притежава ортопедичен дишащ ..

1910 Lassig: Детска раница: Wildlife Elephan

(0)
48.90 лв.

Детска раница: Wildlife ElephanКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Благодарение на своя широк колан, тя е удобна з..

2015 Lassig: Детска раница: Spooky Black

(0)
56.90 лв.

Детска раница: Spooky BlackКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата е с анатомичен гръб, презрамките и се регу..

2826 Lassig: Детска раница: Spooky Peach

(0)
56.90 лв.

Детска раница: Spooky PeachКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата е с анатомичен гръб, меки регулируеми през..

3015 Lassig: Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky Black

(0)
44.90 лв.

Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky BlackИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или з..

3382 Lassig: Детска раница: Big Mushroom Magenta

(0)
67.90 лв.

Детска раница за училище: Big Mushroom MagentaКрасива и удобна детска раница с мек гръб подходяща за ежедневна употреба в детски градини, училище, по време на екскурзии и разходки в парка.  Израб..

3826 Lassig: Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky Peach

(0)
44.90 лв.

Чанта за тоалетни принадлежности: Spooky PeachИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или з..

4158 Lassig: Детска спортна раница: Mini Dottie red

(0)
47.90 лв.

Детска спортна раница: Mini Dottie redНевероятно удобна спортна раница, в която вашето дете може да сложи всичко необходимо за една приятна разходка навън или екскурзия. Раницата е с анатомичен гръб, ..

5015 Lassig: Детски куфар за багаж с колела: Spookies Black

(0)
124.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела: Spookies BlackДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо...

5190 Lassig: Термо чанта за храна: Wildlife Lion

(0)
32.90 лв.

Термо чанта за храна: Wildlife LionЗапазете храната и напитките на децата си свежи през деня с тази удобна и практична термо чанта за храна. Чантата е с едно основно термо изолирано отделение и има мя..

5606 Lassig: Детска термо чанта: Wildlife Elephant

(0)
36.90 лв.

Детска термо чанта: Wildlife ElephantЗапазете храната вкусна и свежа на вашите деца. Тя е с красив дизайн и е изработена е от 100% полиестер. Чантата е със страничен двупосочен цип и вътрешен джоб с м..

5759 Lassig: Ученическа раница: Dottie Red

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница: Dottie RedДизайнерска цветна раница за ученици, в която има място за съхранение на всички учебници и принадлежности необходими на детето ви през деня. Тези изключителни раници се пр..

5766 Lassig: Ученическа раница: DINO

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница: DINOДизайнерска цветна раница за ученици, в която има място за съхранение на всички учебници и принадлежности необходими на детето ви през деня. Тези изключителни раници се предлага..

5780 Lassig: Несесер за моливи/химикали: Dottie Red

(0)
24.90 лв.

Несесер за моливи/химикали: Dottie RedПрактичен и удобен несесер с красив дизайн във формата на конус. Несесерът е лек с твърдо покритие и изключително просторен. Идеален  е за всички необходими ..

5826 Lassig: Детски куфар за багаж с колела: Spookies Peach

(0)
124.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела: Spookies BlackДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо...

6084 Lassig: Детски куфар за багаж с колела: Little Tree Fox

(0)
98.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела: Little Tree FoxДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо..

6397 Lassig: Детска раница: Monsters Mad Mabel

(0)
48.90 лв.

Детска раница: Monsters Mad MabelКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата притежава ортопедичен дишащ гръб, ко..

6427 Lassig: Детска козметична чанта: Little Monsters

(0)
42.90 лв.

Детска козметична чанта: Little MonstersИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или за разх..

6441 Lassig: Детски спортен сак за багаж: Little Monsters, розов

(0)
69.90 лв.

Детски спортен сак за багаж: Little MonstersДетски спортен сак, който ще събере необходимите вещи на детето ви за през деня или по време на път. Основното отделение е просторно и е предназначено за др..

6458 Lassig: Детски куфар за багаж с колела: Monsters Mad Mabel

(0)
98.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела: Monsters Mad MabelДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и д..

6524 Lassig: Детска раница: Mad Mabel

(0)
48.90 лв.

Детска раница: Mad Mabel Красива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата притежава ортопедичен дишащ гръб, който..

6542 Lassig: Ученическа раница: Starlight Olive

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница: Starlight OliveДизайнерска цветна раница за ученици, в която има място за съхранение на всички учебници и принадлежности необходими на детето ви през деня. Тези изключителни раници ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6564 Lassig: Детска раница: Monsters Bouncing Bob

(0)
47.90 лв.

Детска раница: Monsters Bouncing BobКрасива и удобна детска раница подходяща за ежедневна употреба в детски градини, по време на екскурзии, разходки в парка. Раницата притежава ортопедичен дишащ гръб,..

6595 Lassig: Детска козметична чанта: Monsters Bouncing Bob

(0)
45.90 лв.

Детска козметична чанта: Monsters Bouncing BobИзключително практична и удобна чантичка за тоалетни принадлежности за малки и пораснали деца. Подходяща е за използване както у дома, така и на път или з..

6618 Lassig: Детски спортен сак за багаж: Little Monsters

(0)
69.90 лв.

Детски спортен сак за багаж: Little MonstersДетски спортен сак, който ще събере необходимите вещи на детето ви за през деня или по време на път. Основното отделение е просторно и е предназначено за др..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6625 Lassig: Детски куфар за багаж с колела Little Monsters

(0)
98.90 лв.

Детски куфар за багаж с колела Little MonstersДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо...

9015 Lassig: Ученическа раница: Big Spooky Black

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница: Big Spooky BlackКрасива и удобна детска раница с мек гръб подходяща за ежедневна употреба в училище, по време на екскурзии и разходки в парка.  Изработена е от 100 % полиестер...

9131 Lassig: Детски куфар с колела: Oliv

(0)
98.90 лв.

Детски куфар с колела: OlivДетски куфар с колелца удобен за багаж изработен от 100% полиестер. Куфарът е изключително  практичен за екскурзии и ходене на гости при баба и дядо. Разполага с дълбок..

Показани 1 от 30 | 34 (2 Страници)