Връщане на продукти

ВРЪЩАНЕ И РЕКЛАМАЦИИ TUGYTOYS.COM ви дава възможността, ако не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт да го върнете или подмените с друг, при условие, че продуктът е в оригиналния си вид, опаковка и качество.
Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите) и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете стоката, която сте поръчали в срок от 14 работни дни от получаването им. Сумата съответстваща на цената на върната стока, ще бъде възстановена в срок от 10 дни след получаването и от нас. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да е начин и да е в не нарушена оригинална опаковка/кутия. Стоката трябва да е придружена с разписка, товарителница от куриера и документа удостоверяващ плащането.
Процедура при връщане на стока:

Отказ от закупена стока се осъществява след като ни изпратите е-mail с попълнен стандартен формуляр или се свържете с нас на телефон: 0876 367 002. Пратката трябва да е адресирана до фирма Туги Тойс ЕООД с адрес заполучаване: гр. София, ж.к. Младост 1А, блок 548, партер, офис 104. Стока върната до различен от този адрес или изпратена с наложен платеж няма дабъде приета, освен ако няма изрична писмена или устна уговорка с нас.Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента, освен ако сме Ви изпратили различен от поръчания продукт.Имайте в предвид, че ако решите да се откажете от стока при използвана безплатна доставка за поръчки над 100 лева, транспортните разходи са за ваша сметка.

Можете да се възползвате от правото си на рекламация при:

- Констатирани липси на части от стоката;

- Производствени дефект на стоката;

- Несъответствие с поръчания продукт;

- Повреда на стоката при транспортирането

Рекламации можете да предявявате чрез нашата форма за връщане на продукт или на e-mail: office@tugytoys.com и на телефон: 0876367002. До 3 работни дни ще получите становище по предявената рекламация. Срокът за удовлетворяване на рекламация е 10 дни. При рекламация Потребителят може да избере замяна на конкретния артикул за същия без дефект, да избере друг артикул или връщане на стока срещу възстановяване на платената сума. Наш консултант може да ви предложи замяна със съвсем друг артикул като Потребителя доплаща ако другия е по-скъп. Потребителят не заплаща цената за куриерската услуга за връщане на стока само при рекламация. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на потребителя и в двете посоки, освен ако замяната се е наложила по вина на електронния магазин.
За всякакви въпроси сме на разположение!Моля, попълнете формуляра по-долу, за
издаване на входящ номер: RMA

Информация за поръчка
Информация за продукта и причина за връщане
Captcha