712 Cayro: Игра, Rummi Clasic за шестима

712 Cayro: Игра, Rummi Clasic за шестима

41.90 лв.
Производител:
Код на продукта: 712
Наличност: В наличност
Преглеждания 7

Описание на продукта

Игра, Rummi Clasic за шестима

Rummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цветове или пък поредица от цифри в еднакъв цвят. Накрая трябва да остане без плочки. 

За да започнете играта обърнете всички плочки на масата. Всеки играч тегли по 1 плочка, играта започва този, който изтегли плочка с най-малко число.

Играта е за 2 до 6 човека.  Започвайки играта всеки участник, трябва да изтегли определен брой плочки. За игра от двама души, трябва да отделите 106 от плочките в четирите от шестте цвята и да добавите 2 жокера, всеки от играчите започва играта изтегляйки по 10 плочки.

При игра с 3 или повече души, се играе с всички плочки и жокери и всеки от играчите, трябва да  изтегли по 7 плочки. 

След като сте изтеглили плочките си ги сложете на стойката си без да ги показвате на останалите.  

Всеки играч има три опции, когато е на ход: да изтегли плочка, да пропусне ход или да сложи групирани плочки на масата.

Целта на играта е да останете с най-малко или без плочки в ръката си. Плочките се групират по 3 или повече. Можете да групирате плочките по пореден номер от един цвят или от един и същи номер с различни цветове. Жокерите могат да заместят плочка по цвят или номер. Във всяка група плочки, може да се използва само 1 жокер. Плочките, които са ви останали и не можете да комбинирате се казват Deadwood. Тези плочки добавят по 10 точки, които трябва да запишете на всеки играч.

Играта печели, този който е групирал всичките си плочки или този с най-малко останали единични плочки.

Брой играчи: 2-6

  • Категория: Детски играчки
  • Марка: Cayro the games, Испания
  • Подходящ за деца над: 8+ години

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Captcha

Уважаеми клиенти,

За да пристигне вашата стока на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички задължителни полета в регистрационната форма. Важно е да посочите мобилен телефон за да потвърдите поръчката си и в последствие куриера да се свърже с Вас. В деня на разноса ще получите SMS с номера на вашата товарителница, име и телефон на куриера, който ще ви достави пратката и стойността на наложения платеж.

Опции за доставка:

Доставката на стоките, които предлагаме се извършват от куриерски фирми Спиди ООД до всяка точка на страната. За поръчки направени до 15:00 часа срока за доставка е в рамките на следващия работен ден за населени места с офис на куриерите. За населени места обслужвани по график срока е до 3 работни дни. Поръчки след 15:00 часа се обслужват на следващия работен ден. Поръчките направени в петък можете да ги получите в събота от офис на Спиди или в понеделник  до ваш адрес.

Начинът за плащане:

Плащане в брой“ при доставка /с наложен платеж чрез Пощенски Паричен Превод/, като всички цени са крайни в Български лева с ДДС, без включена такса за доставка, която се начислява отделно, в зависимост от обема и килограмите на избраните от вас продукти.

Разписката за приет пощенски паричен превод (ППП), която ще ви бъде издадена от куриерите, замества касова бележка и може да удостовери направената покупка, съгласно Наредба номер Н-18 от 2006 г, чл. 3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби. Запазете документа удостоверяващ плащането, защото той ви е необходим в случай на отказ от поръчката или рекламация.

За поръчка направена над 100 лв, доставката е безплатна до офис на СПИДИ.

Приятно пазаруване!