Hola

Мрежа:

1103 Hola: Бебешка гризалка с цветни мъниста, асортимент

(0)
5.90 лв.

Бебешка гризалка, асортиментБебешка гризалка с цветни мъниста, проектирана така, че да де бъде удобна за хващане от малките ръчички. С нейна помощ бебето ви ще може да успокоява венците си по време на..

1105 Hola: Музикална въртележка за креватче с прожектор и лампа

(0)
169.90 лв.

Музикална въртележка за креватче с прожектор и лампаТази музикална въртележка ще създаден уникална атмосфера в детската стая на вашето бебе. Въртележката разполага с 4 режима на работа:* Музика - възп..

1106B Hola Бебешка гризалка с цветни мъниста, асортимент

(0)
20.90 лв.

Бебешка гризалка, асортиментБебешка гризалка с цветни рингове и мъниста, проектирана така, че да де бъде удобна за хващане от малките ръчички. С нейна помощ бебето ви ще може да успокоява венците си п..

1107 Hola: Музикална нощна лампа за креватче: Звездно небе

(0)
54.90 лв.

Музикална нощна лампа за креватче: Звездно небеТази приказна лампа ще се освети детската стая на вашите мъничета и ще ги успокои с меката си светлина и приятните мелодии. Лампата има 2 режима на работ..

1109 Hola: Комплект с бебешки гризалки/дрънкалки: Динозаври

(0)
25.90 лв.

Комплект с бебешки гризалки/дрънкалки: ДинозавриТози комплект включва 5 атрактивни бебешки играчки, които имат за цел да помогнат на вашите бебета да развият своите фини двигателни умения. През този п..

2101 Hola: Музикална светеща играчка: Пате с цветни рингове

(0)
37.90 лв.

Музикална светеща играчка: Пате с цветни ринговеБебешка играчка-низанка Пате с цветни пръстени за подреждане и сортиране придружена с музикални, звукови и светлинни ефекти. Играчката е предназначена д..

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
297.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

2107 Hola: Бебешка проходилка и масичка с активности, 2 в 1

(0)
207.90 лв.

Бебешка проходилка и масичка с активни занимания, 2 в 1Страхотна иновативна и дизайнерска проходилка, която лесно може да се конвертира в маса за игра с различни активни занимания или дъска за рисуван..

268 Hola Бебешка активна играчка, Кит

(0)
37.90 лв.

Бебешка активна играчка, КитАктивната играчка има шест забавни дейности, на които да се наслади детето, от въртене на очите на кита до движение на цветните мъниста по дръжката. Можете да плъзгате рибк..

278 Hola Бебешки гриф с активности, Слънце

(0)
44.90 лв.

Бебешки гриф с активности, СлънцеСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни играчки под  формата на животни. Изработени са от безвредни материали, също така са удобни и лесни за х..

288 Hola Активна гимнастика, Горски животни

(0)
74.90 лв.

Активна гимнастика, Горски животниАктивна гимнастика с три висящи играчки - калинка с дрънкалка, лисица и таралеж. Ярките цветове на играчките ще привлекат вниманието на бебето и ще стимулира първите ..

298 Hola Бебешка въртележка за креватче, Животни

(0)
44.90 лв.

Бебешка въртележка за креватче, ЖивотниТази колоритна въртележка с плюшени животни ще привлече вниманието на вашето бебе още от първите му дни. Движещите се фигури, разнообразието от цветове и форми щ..

306D Hola: Бебешка гризалка: Гъсеница

(0)
5.90 лв.

Бебешка гризалка: ГъсеницаБебешка гризалка за зъби, във формата на гъсеница изработена от безвредни материали, удобна за хващане от малките ръчички. Гризалката успокоява сърбящите венци и допринася за..

306E Hola: Бебешка музикална играчка: Ключове

(0)
9.90 лв.

Бебешка музикална играчка: КлючовеБебешка играчка с три цветни ключове с различни цветове, форми и текстури, перфектни за хващане от малките ръчички. Играчката ще привлече вниманието на бебето, а ключ..

3102D Hola: Бебешка играчка: Кастанети, асортимент

(0)
9.90 лв.

Бебешка играчка: Кастанети, асортиментТези цветни кастанети с красиви изображения на животни са идеални за многобройните забавления на вашето мъниче. Играчката е проектирана така, че да пасва идеално ..

3111A Hola: Бебешко музикално телефонче

(0)
15.90 лв.

Бебешко музикално телефончеБебешко музикално телефонче, удобно за хващане от малките ръчички. Играчката е с връзка с клипс, който позволява лесно и удобно да се прикрепи към легло или количка. Различн..

3111D Hola: Бебешка музикална китара с клипс

(0)
15.90 лв.

Бебешка музикална китара с клипсБебешка играчка - музикална китара с приятни цветове, която ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Китарата спомага за развитието на въображението, координац..

3112 Hola: Играчка за баня: Весели животни

(0)
34.90 лв.

Играчка за баня: Весели животниТази играчка за баня ще донесе тройно забавление на децата, благодарение на трите забавни животни, които лесно се хващат, нанизват и пръскат. Ярките цветове и различните..

3113 Hola: Музикална играчка: Дистанционно управление

(0)
24.90 лв.

Музикална играчка: Дистанционно управлениеВсяко дете обича да играе с дистанционното на телевизора. Ето затова, Hola са се погрижили за всичко това с тази интерактивна играчка под формата на дистанцио..

3115 Hola: Музикална играчка: Светещо чукче

(0)
24.90 лв.

Музикална играчка: Светещо чукчеТова весело чукче ще предизвика много усмивки по лицата на децата, благодарение на пъстрите си цветове, както и с музикалните и звукови ефекти, които притежава. Чукчето..

3119 Hola: Музикален център с кариоке

(0)
84.90 лв.

Музикален център с кариокеДетски музикален център, с който вашите палавници ще могат да организират забавни концерти със създадени от тях мелодии. Те ще могат да свирят, ще пеят и да се забавляват едн..

3121 Hola: Бебешки музикален таблет

(0)
37.90 лв.

Бебешки музикален таблетТази цветен таблет ще плени вашите деца със своите музикални и светлинни ефекти. С негова помощ бебета над 6+ месеца ще могат да развиват своите умения - координация око-ръце, ..

3127 Hola: Бебешки музикален смартфон

(0)
19.90 лв.

Бебешки музикален смартфонСмартфонът е една от любимите играчки на всички деца.Зарадвайте вашето дете като му подарите този наистина атрактивен смартфон с различни звукови и светлинни ефекти. Той е с ..

3130 Hola: Детски барабани на стойка със столче

(0)
154.90 лв.

Детски барабани на стойка със столчеПозволете на децата си да развият чувството си на ритъм и такт с тези невероятни барабани, имащи реалистични звуци и светлинни ефекти. Комплектът разполага с д..

3131 Hola: Магическа дъска за рисуване: Конче

(0)
54.90 лв.

Магическа дъска за рисуване: КончеС тази магическа дъска за рисуване, децата ще могат да рисуват и правят различни вълшебни картини, с помощта на въображението си. Дъската разполага с различни фу..

3134 Hola: Музикална дрънкалка: Животни, асортимент

(0)
14.90 лв.

Музикална дрънкалка: Животни, асортиментСтрахотни музикални дрънкалки във формата на различни животни - жираф, зайче, лъвче, слон, петел и коте, които имат за цел да забавляват вашите бебета със своит..

3135 Hola: Музикално пиано: Слонче

(0)
29.90 лв.

Музикално пиано: СлончеБебешко музикално пиано с различни интерактивни и движещи се части, които помагат на децата да подобрят сръчността си. Нослето на слончето се върти, цветето се изважда и прибира..

3136 Hola: Цветна низанка-невеляшка: Еднорог

(0)
19.90 лв.

Цветна низанка-невеляшка: ЕднорогБебешка играчка низанка-невеляшка с три цветни ринга, които могат да се използват и като дрънкалки за най-малките дечица. Играчката ще насърчи хващането при малките бе..

3138 Hola: Музикална играчка: Караоке с микрофон

(0)
77.90 лв.

Музикална играчка: Караоке с микрофонВреме е за песни и танци!Детското караоке ще предостави различни възможности за забавления на децата. Те ще могат да изберат някоя от следните опции:* режим караок..

3150B Hola: Бебешка играчка: Бухалче

(0)
24.90 лв.

Бебешка играчка: БухалчеТова шарено и забавно бухалче има движещи се, въртящи се, дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си игра..

Показани 1 от 30 | 88 (3 Страници)