Hola

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

1103 Hola: Бебешка гризалка с цветни мъниста, асортимент

(0)
5.90 лв.

Бебешка гризалка, асортиментБебешка гризалка с цветни мъниста, проектирана така, че да де бъде удобна за хващане от малките ръчички. С нейна помощ бебето ви ще може да успокоява венците си по време на..

1105 Hola: Музикална въртележка за креватче с прожектор и лампа

(0)
147.90 лв.

Музикална въртележка за креватче с прожектор и лампаТази музикална въртележка ще създаден уникална атмосфера в детската стая на вашето бебе. Въртележката разполага с 4 режима на работа:* Музика - възп..

1107 Hola: Музикална нощна лампа за креватче: Звездно небе

(0)
44.90 лв.

Музикална нощна лампа за креватче: Звездно небеТази приказна лампа ще се освети детската стая на вашите мъничета и ще ги успокои с меката си светлина и приятните мелодии. Лампата има 2 режима на работ..

1109 Hola: Комплект с бебешки гризалки/дрънкалки: Динозаври

(0)
19.90 лв.

Комплект с бебешки гризалки/дрънкалки: ДинозавриТози комплект включва 5 атрактивни бебешки играчки, които имат за цел да помогнат на вашите бебета да развият своите фини двигателни умения. През този п..

2101 Hola: Музикална светеща играчка: Пате с цветни рингове

(0)
31.90 лв.

Музикална светеща играчка: Пате с цветни ринговеБебешка играчка-низанка Пате с цветни пръстени за подреждане и сортиране придружена с музикални, звукови и светлинни ефекти. Играчката е предназначена д..

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
276.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

2107 Hola: Бебешка проходилка и масичка с активности, 2 в 1

(0)
169.90 лв.

Бебешка проходилка и масичка с активни занимания, 2 в 1Страхотна иновативна и дизайнерска проходилка, която лесно може да се конвертира в маса за игра с различни активни занимания или дъска за рисуван..

306D Hola: Бебешка гризалка: Гъсеница

(0)
5.90 лв.

Бебешка гризалка: ГъсеницаБебешка гризалка за зъби, във формата на гъсеница изработена от безвредни материали, удобна за хващане от малките ръчички. Гризалката успокоява сърбящите венци и допринася за..

306E Hola: Бебешка музикална играчка: Ключове

(0)
8.90 лв.

Бебешка музикална играчка: КлючовеБебешка играчка с три цветни ключове с различни цветове, форми и текстури, перфектни за хващане от малките ръчички. Играчката ще привлече вниманието на бебето, а ключ..

3102A Hola: Бебешка играчка: Маракаси, асортимент

(0)
8.90 лв.

Бебешка играчка: Маракаси, асортиментТези цветни маракаси ще приковат вниманието на малките любопитковци, като им предоставят едно истинско музикално забавление. Децата ще се забавляват, докато се уча..

3102B Hola: Бебешка играчка: Тамбурина, асортимент

(0)
9.90 лв.

Бебешка играчка: Тамбурина, асортиментТази бебешка тамбурина ще се превърне в любимият музикален инструмент на вашето бебе, което ще се забавлява и с любопитство ще изследва красивите звуци, което сам..

3102D Hola: Бебешка играчка: Кастанети, асортимент

(0)
8.90 лв.

Бебешка играчка: Кастанети, асортиментТези цветни кастанети с красиви изображения на животни са идеални за многобройните забавления на вашето мъниче. Играчката е проектирана така, че да пасва идеално ..

3111A Hola: Бебешко музикално телефонче

(0)
14.90 лв.

Бебешко музикално телефончеБебешко музикално телефонче, удобно за хващане от малките ръчички. Играчката е с връзка с клипс, който позволява лесно и удобно да се прикрепи към легло или количка. Различн..

3111B Hola: Музикален фотоапарат с клипс

(0)
14.90 лв.

Музикален фотоапарат с клипсБебешки фотоапарат с музикални и светлинни ефекти, идеален за многобройни забавления на бебетата. Играчката има връзка с клипс, което позволява лесно да се закачи върху кол..

3111C Hola: Бебешко музикално пиано с клипс

(0)
14.90 лв.

Бебешко музикално пиано с клипсТази играчка - пиано ще допринесе за доброто настроение на вашето бебе. Играчката разполага с клипс, които позволява лесно да се прикрепи към количка или креватче. Бебеш..

3111D Hola: Бебешка музикална китара с клипс

(0)
14.90 лв.

Бебешка музикална китара с клипсБебешка играчка - музикална китара с приятни цветове, която ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Китарата спомага за развитието на въображението, координац..

3111E Hola: Бебешко музикално барабанче с клипс

(0)
14.90 лв.

Бебешко музикално барабанче с клипсТова цветно музикално барабанче е чудесен извор за игра за вашето бебе. То ще му предложи няколко активни занимания със светлинни и звукови ефекти, които спомагат за..

3112 Hola: Играчка за баня: Весели животни

(0)
29.90 лв.

Играчка за баня: Весели животниТази играчка за баня ще донесе тройно забавление на децата, благодарение на трите забавни животни, които лесно се хващат, нанизват и пръскат. Ярките цветове и различните..

3113 Hola: Музикална играчка: Дистанционно управление

(0)
20.90 лв.

Музикална играчка: Дистанционно управлениеВсяко дете обича да играе с дистанционното на телевизора. Ето затова, Hola са се погрижили за всичко това с тази интерактивна играчка под формата на дистанцио..

3115 Hola: Музикална играчка: Светещо чукче

(0)
21.90 лв.

Музикална играчка: Светещо чукчеТова весело чукче ще предизвика много усмивки по лицата на децата, благодарение на пъстрите си цветове, както и с музикалните и звукови ефекти, които притежава. Чукчето..

3119 Hola: Музикален център с кариоке

(0)
74.90 лв.

Музикален център с кариокеДетски музикален център, с който вашите палавници ще могат да организират забавни концерти със създадени от тях мелодии. Те ще могат да свирят, ще пеят и да се забавляват едн..

3121 Hola: Бебешки музикален таблет

(0)
27.90 лв.

Бебешки музикален таблетТази цветен таблет ще плени вашите деца със своите музикални и светлинни ефекти. С негова помощ бебета над 6+ месеца ще могат да развиват своите умения - координация око-ръце, ..

3127 Hola: Бебешки музикален смартфон

(0)
19.90 лв.

Бебешки музикален смартфонСмартфонът е една от любимите играчки на всички деца.Зарадвайте вашето дете като му подарите този наистина атрактивен смартфон с различни звукови и светлинни ефекти. Той е с ..

3130 Hola: Детски барабани на стойка със столче

(0)
91.90 лв.

Детски барабани на стойка със столчеПозволете на децата си да развият чувството си на ритъм и такт с тези невероятни барабани, имащи реалистични звуци и светлинни ефекти. Комплектът разполага с д..

3131 Hola: Магическа дъска за рисуване: Конче

(0)
49.90 лв.

Магическа дъска за рисуване: КончеС тази магическа дъска за рисуване, децата ще могат да рисуват и правят различни вълшебни картини, с помощта на въображението си. Дъската разполага с различни фу..

3134 Hola: Музикална дрънкалка: Животни, асортимент

(0)
13.90 лв.

Музикална дрънкалка: Животни, асортиментСтрахотни музикални дрънкалки във формата на различни животни - жираф, зайче, лъвче, слон, петел и коте, които имат за цел да забавляват вашите бебета със своит..

3135 Hola: Музикално пиано: Слонче

(0)
29.90 лв.

Музикално пиано: СлончеБебешко музикално пиано с различни интерактивни и движещи се части, които помагат на децата да подобрят сръчността си. Нослето на слончето се върти, цветето се изважда и прибира..

3136 Hola: Цветна низанка-невеляшка: Еднорог

(0)
19.90 лв.

Цветна низанка-невеляшка: ЕднорогБебешка играчка низанка-невеляшка с три цветни ринга, които могат да се използват и като дрънкалки за най-малките дечица. Играчката ще насърчи хващането при малките бе..

3138 Hola: Музикална играчка: Караоке с микрофон

(0)
54.90 лв.

Музикална играчка: Караоке с микрофонВреме е за песни и танци!Детското караоке ще предостави различни възможности за забавления на децата. Те ще могат да изберат някоя от следните опции:* режим караок..

3150B Hola: Бебешка играчка: Бухалче

(0)
21.90 лв.

Бебешка играчка: БухалчеТова шарено и забавно бухалче има движещи се, въртящи се, дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си игра..

Показани 1 от 30 | 60 (2 Страници)