New
BJ029 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел с числа: Крокодил

Bigjigs Toys BJ029 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел с числа: Крокодил

Преглеждания 3

22.90 лв.
  • Производител: Bigjigs Toys
  • Код на продукта: BJ029 BIGJIGS Toys: Дървен пъзел с числа: Крокодил
  • Наличност: В наличност

Дървен пъзел с числа: Крокодил

Този колоритен дървен пъзел във формата на крокодил е в очакване да помогне на децата да научат числата от 1 до 10. Зад всяко от номерираните парчета има черни точки, които съответстват на числото на парчетата. Задачата на децата е да поставят парчето с цифрата върху количеството точки, така че да завършат пъзела. Дървените елементи са с големи размери, за да улеснят малките ръчички при повдигане, хващане и редене на пъзела. Спомага за развитието на сръчността, уменията за съвпадение, концентрацията и уменията за броене. 

Дървените пъзели на BIGJIGS Toys помагат на децата да развият своя речник, да се научат да разпознават форми, цветове и изображения. Спомагат за развитието на сръчността, съвпаденията и концентрацията. Изработени са от висококачествени материали, съответстващи на действащите европейски стандарти за безопасност. Комплектът е изключително подходящ за игри в детски градини, образователни и детски центрове. 

  • Категория: Дървени играчки
  • Марка: BIGJIGS Toys, Англия
  • Размери: 1,95 х 42,5 х 16 см 
  • Тегло: 0.600 кг
  • Подходящ за деца над: 2години

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на BIGJIGS Toys!"

BIGJIGS Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст;

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha
Тагове:
BIGJIGS Toys

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.