Dolu Toy Factory

Мрежа:

1803 Dolu Toys Игра на боулинг

(0)
18.90 лв.

Игра на боулингДетска игра на боулинг съдържаща 6 цветни кегли и една топка. Играта позволява да се играе от повече деца, както на открито, така и в детската стая. Комплектът е изработен от качествена..

1804 Dolu Toys Детска играчка/сортер: Костенурка с форми

(0)
24.90 лв.

Детска играчка/сортер: Костенурка с формиПластмасова костенурка с въже за дърпане и цветни форми. Костенурката може да се използва и като сортер, като всяка от цветните формички има точно определена д..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

1806 Dolu Toys Детска пазарска количка с продукти

(0)
43.90 лв.

Детска пазарска количка с продуктиДетска пластмасова количка за пазар, с която вашето детенце ще ви отмени и ще напазарува вкусни провизии за хапване. Тя ще му послужи и за превозване на любимите му и..

2559 Dolu Toys: Количка за кукли: Еднорог

(0)
27.90 лв.

Количка за кукли: ЕднорогДетска количка за кукли изработена от здрава и качествена пластмаса, с която вашата малка принцеса ще може да разхожда своето бебе навън. Играчката помага за развитието на въо..

3003 Dolu Toys Детска люлка: Таласъмче

(0)
29.90 лв.

Детска люлка: ТаласъмчеДетска люлка с интересен дизайн и форма. Разполага с удобни за хващане дръжки и удобна основа за седене, която допринася за стабилното люлеене на детето. Изработена е от здрава ..

3006 Dolu Toys Детска люлка: Гъсеница

(0)
28.90 лв.

Детска люлка: ГъсеницаДетска люлка с интересен дизайн и форма. Разполага с удобни за хващане дръжки и удобна основа за седене, която допринася за стабилното люлеене на детето. Изработена е от здрава и..

3007 Dolu Toys Комплект масичка с два стола

(0)
39.90 лв.

Комплект масичка с два столаКомплект от пластмасова масова и две столчета, идеални за игра и учена от децата. Подходящи са за детска стая, тераса, в градината... Комплектът е изработен от висококачест..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3009 Dolu Toys Детска люлка с метална стойка: 2 в 1

(0)
119.90 лв.

Детска люлка с метална стойка: 2 в 1Това е перфектната люлка за вашето дете, с която усмивката му ще грейне на лицето!Люлката е безопасна и с удобна седалка разполагаща със специални колани и преден б..

3010 Dolu Toys Детска градинска къща

(0)
199.90 лв.

Детска градинска къщаДетска пластмасова къща изработена от висококачествени материали. Къщата е просторна и дава възможност на децата да се почувстват уютно, докато играят у дома или навън. Подходяща ..

3012 Dolu Toys Детска къща за игра

(0)
194.90 лв.

Детска къща за играДетска пластмасова къща изработена от висококачествени материали. Къщата е просторна и дава възможност на децата да се почувстват уютно, докато играят у дома или навън. Подходяща е ..

3016 Dolu Toys Детска пластмасова ограда/кошара

(0)
199.90 лв.

Детска пластмасова ограда/кошараЦветна оградата състояща се от 10 големи пластмасови елемента, които могат да се сглобят и използват като преграда в детската стаята или като кошара. Подходяща е за игр..

3027 Dolu Toys: Градинска пейка

(0)
99.90 лв.

Градинска пейкаДетска пластмасова пейка подходяща за детски градини, парти центрове, за отдих на слънце в градината. Изработена е от висококачествени материали, боядисана в ярки цветове.  Катего..

3030 Dolu Toys: Детски баскетболен кош

(0)
49.90 лв.

Детски баскетболен кошДетски баскетболен кош за игра с опростен дизайн и лесна за сглобяване конструкция. Има 5 нива на регулиране на височината и отделение за поставяне на топка и шише с вода. В комп..

4108 Dolu Toys Детска количка с прибори за готвене

(0)
24.90 лв.

Детска количка с прибори за готвене Забавна детска количка с комплект от 18 части за приготвяне на вкусни гозби от малките готвачи. Комплектът съдържа: кухненски прибори, пластмасови тенджерка и тиг..

5049 Dolu Toys Детска писта с колички

(0)
28.90 лв.

Детска писта с количкиЗабавна цветна писта изработена от здрава и качествена пластмаса, съдържаща 24 елемента и 3 превозни средства (2 колички и 1 хеликоптер), с които децата ви ще се състезават и игр..

5088 Dolu Toys Конструктор с едри елементи: 48 елемента

(0)
21.90 лв.

Конструктор с едри елементи: 48 елементаКомплект от 48 големи цветни блокчета в кутия, с които децата могат да стоят различни фигури и кули. Лесно се напасват и са удобни за хващане от малките ръчички..

5090 Dolu Toys Конструктор с едри елементи: 85 части

(0)
31.90 лв.

Конструктор с едри елементи: 85 частиКомплект от 85 големи цветни блокчета в кутия, с които децата могат да стоят различни фигури и кули. Лесно се напасват и са удобни за хващане от малките ръчички. Х..

5152 Dolu Toys Паркинг с колички

(0)
43.90 лв.

Паркинг с количкиДетски паркинг разполагащ с писта за колички, гараж, асансьор с повдигаща се рампа, бензинова колонка за гориво и пътни знаци. В комплекта са включени и две колички, с които играта на..

5154 Dolu Toys Паркинг с колички

(0)
59.90 лв.

Паркинг с количкиДетски паркинг разполагащ с писта за колички, гараж, асансьор с повдигаща се рампа, бензинова колонка за гориво и пътни знаци. В комплекта са включени и две колички, с които играта на..

5158 Dolu Toys Детски гараж с колички

(0)
59.90 лв.

Детски гараж с количкиДетски гараж на 3 нива разполагащ с писта за колички, гараж, асансьор с повдигаща се рампа, бензинова колонка за гориво и пътни знаци. На партерния етаж има автомивка. В комплект..

5190 Dolu Toys Детска пластмасова ограда/кошара

(0)
199.90 лв.

Детска пластмасова ограда/кошараОградата се състои от 6 големи пластмасови елемента, които могат да се сглобят и използват като преграда в детската стаята или като кошара. Подходяща е за игра както в ..

6073 Dolu Toys Игра на боулинг

(0)
12.90 лв.

Игра на боулингДетска игра на боулинг съдържаща 6 цветни кегли и една топка. Играта позволява да се играе от повече деца, както на открито, така и в детската стая. Комплектът е изработен от качествена..

7002 Dolu Toys Детски камион: Самосвал

(0)
34.90 лв.

Детски камион: Самосвал Детски пластмасов камион с подвижна каросерия, която позволява на децата да се возят с него, както и да го теглят и бутат. Подходящ е и за кратки разходки по парковете и за игр..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

7011 Dolu Тoy Детски камион: Самосвал

(0)
59.90 лв.

 Детски камион: СамосвалДетски пластмасов камион с подвижна каросерия, която позволява на децата да се возят с него, както и да го теглят и бутат. Подходящ е и за кратки разходки по парковете и з..

7015 Dolu Toys Детски пластмасов камион: голям

(0)
69.90 лв.

Детски пластмасов камион: голямДетски пластмасов камион с подвижна каросерия, която позволява на децата да се возят, да го теглят или бутат. Подходящ е и за кратки разходки по парковете и игра на откр..

7021 Dolu Toys Детски камион: Бетоновоз

(0)
29.90 лв.

Детски камион: БетоновозДетски камион "Бетоновоз" изработен от здрава и качествена пластмаса. С него детето ви ще се забавлява, както у дома така и на детската площадка и в пясъчника. Бетоновозът може..

7022 Dolu Toys Пожарна кола

(0)
29.90 лв.

Пожарна колаДетска пожарна кола с подвижна стълба, изработена от здрава и качествена пластмаса. Всеки малък огеборец ще се радва да играе с нея. Характеристики: Категория: Детски играчкиМарка:&n..

7023 Dolu Toys Детски камион: Самосвал

(0)
24.90 лв.

Детски камион: СамосвалДетски камион "Самосвал" изработен от здрава и качествена пластмаса. С него детето ви ще се забавлява, както у дома така и на детската площадка и в пясъчника. Камионът е с подви..

7050 Dolu Toys: Детска люлка

(0)
27.90 лв.

Детска люлкаДетска пластмасова люлка идеална за многобройните забавления на децата в градината. Люлката лесно може да бъде закачена на дърво или на друго подходящо за целта място. Категория: Детски и..

7058 Dolu Toys Детска пазарска количка

(0)
34.90 лв.

Детска пазарска количкаВсяко дете обича да пазарува заедно със своите родители. Пазарската количка е изключително удобна и разполага с голямо отделение за покупки. Ако се унесете с пазаруването, изпол..

Показани 1 от 30 | 45 (2 Страници)