Other Toys 05776 Детски Спа комплект за маникюр

Преглеждания 106

69.90 лв.
  • Производител: Other Toys
  • Код на продукта: 05776 Детски Спа комплект за маникюр
  • Наличност: В наличност

Детски Спа комплект за маникюр

С този комплект ще можете да се погрижите за вашият перфектен маникюр!

Комплектът съдържа: Машинка за лакиране, 20 камъчета за декорация, 1 тубичка с брокат, 1 розов лак, 1 лилав лак, 3 четки, инструкция за използване.

Инструкции за използване на Спа комплекта за маникюр:

1. Уверете се, че машинката е настроена правилно, включена е на позиция PLAY и е включена. 2. Започнете с първия пръст на ръката, с която пишете. Поставете го на мястото за лакиране. 3. Натиснете розовия бутон PINK, за да се потопи четката в шишенцето с лак. Внимание: Бутоните на рамото на машинката правят същото – потапят четката и лакират, но се ползват за помощ за другата ръка. 4. Натиснете лилавия бутон PAINT, за да започне лакирането. Четката ще се наведе и ще изчака над нокътя Ви. 5. Поставете пръстта си, да бъде точно под четката. Това изисква малко практика. Продължете, докато не се лакира целия нокът. 6. Натиснете лилавия бутон отново, за да лакирате нокътя. Повтаряйте това, докато има нужда отново да се потопи четката в лака. 7. Натиснете розовия бутон, когато имате нужда от още лак или искате да започнете да лакирате следващия нокът. 8. Ако попадне лак на кожата, лесно може да се избърше със суха кърпа или да се махне с нокът.

ПОСТАВЯНЕ НА ДЕКОРАЦИЯ: БРОКАТ: Тук може да стане малко размазано. Винаги правете това върху чиста маса или лист хартия, за да може, ако падне брокат, лесно да се сложи обратно в тубичката. Можете да декорирате с брокат като лакирате част от нокътя си с лак. Пръснете малко брокат от тубичката внимателно, докато лака не е изсъхнал още. КАМЪЧЕТА: Камъчетата могат да се поставят по същия начин. Сложете петънце лак на нокътя, като ползвате върха на четката от шишенцето, и след това поставете камъче, преди да е изсъхнал лака. За по-здраво залепяне е нужно да се използва лепило за нокти (не е включено в комплекта). ПРЕМАХВАНЕ НА ЛАКА: Лаковете от комплекта са на водна основа. Може лесно да се премахне като се обели или се махне с нокът. Можете да го премахнете и ако потопите ноктите си за 2 минути в хладка вода и изтъркате с кърпа. ГРИЖА Четките трябва да се поддържат чисти и сухи, за да се предотврати засъхване. Засъхналите четки трябва да се накисват в хладка вода, но може и да не се оправят. Шишенцата с лак трябва да се съхраняват затворени, ако се оставят отворени ще изсъхнат.

  • Категория: Детски играчки
  • Необходими са 3 х АА баретии, които не са включени в комплекта
  • Подходящ за деца над: 8+ години

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
  • Лош
  • Добър
Captcha

Контакти

Телефон

Работно време

Понеделник - Петък: 09.00 до 18.00

ЗА НАС

Мисията на TugYtoYs.com е да носи радост в живота на своите клиенти!

При нас всеки ден започва и завършва с мисълта да направим възможно повече хора доволни и щастливи от избора си, който са направили при нас и да видят и усетят усмивката на хората около себе си.

Нашата цел е да ви предоставим богат избор от артикули, в различни области и категории предназначени за образование и забавление на възраст от 1 до 99 години.