J.M.Inacio

Фирма Татис Груп ЕООД със седалище гр. София е официален вносител и дистрибутор за България на марката J. M. Inacio, занимаваща се с производство на ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари - https://tatisgroup.com/

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие. 

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена. 

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

Мрежа:

56218 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд, Nutri Ventures

(0)
13.93 лв.

Детска термо чанта за обяд, Nutri VenturesДетска термо чанта за обяд, която ще запази храната и напитките свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което служи за температурна изолац..

56216 J.M.Inacio: Детска раница, Nutri Ventures

(0)
20.23 лв.

Детска раница, Nutri VenturesВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат д..

51410 J.M.Inacio: Детска раница, Frozen

(0)
48.93 лв.

Детска раница, FrozenДетска ученическа раница с изключителен моден дизайн и лиценз на FROZEN. Изработена е от висококачествени и здрави материали. Раницата разполага с едно просторно отделение, затвар..

11641 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Hedgehog

(0)
15.33 лв.

Несесер с цип Delbag, HedgehogИзключително практичен и удобен несесер с таралежчета, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежности. Несесерът се отваря..

60039 J.M.Inacio: Спортен сак, El Charro, Biker

(0)
30.03 лв.

Спортен сак El Charro, BikerУдобен и практичен сак от серията Biker с марката El Charro. Изработен e от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл. Tози удобен и практичен сак е идеал..

66216 J.M.Inacio: Детска раница, PC Porto

(0)
25.83 лв.

Детска раница, PC PortoВреме е вашето малко дете да тръгне с усмивка на детска градина с тази сладка раница.Раницата разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се с..

15451 J.M.Inacio: Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8

(0)
34.93 лв.

Раница с несесер Eastwick, Skateboarder SK8Тийнейджърска раница + несесер, изработени от висококачествени и здрави материали. Раницата е с едно основно отделение и преден джоб затварящи/отварящи се ци..

15413 J.M.Inacio: Ученическа раница Eastwick, I love Unicorn

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Eastwick, I love UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и розови еднорози!Раницата е прост..

11622 J.M.Inacio: Портмоне Delbag, Unicorn

(0)
9.73 лв.

Портмоне Delbag, UnicornСтрахотен детски портфейл с наситени цветове и щампа на еднорози. Разполага с 4 отделения за карти и 3 отделения, като едното от тях е за банкноти. Затваря се с велкро. В задна..

11621 J.M.Inacio: Несесер с цип Delbag, Unicorn

(0)
15.33 лв.

Несесер с цип Delbag, UnicornИзключително практичен и удобен несесер с наситени цветове и весели еднорози, който може да се използва както за училище, така и за съхраняване на козметични принадлежност..

11613 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Unicorn

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Delbag, UnicornВпечатлете приятелите си с тази страхотна раница от Delbag, която ще ви очарова със своя дизайн, наситени цветове и весели еднорози! Раницата е просторна и има достатъ..

34218 J.M.Inacio: Детска термо чанта Mickey Mouse

(0)
24.43 лв.

Детска термо чанта Mickey Mouse Детска термо чанта за обяд с цветен дизайн на Mickey Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени мате..

51425 J.M.Inacio: Детска термо чанта за обяд Frozen II

(0)
18.13 лв.

Детска термо чанта за обяд Frozen IIДетска термо чанта за обяд или следобедна закуска с красив дизайн и илюстрации на принцесите от "Замръзналото кралство". С нея децата ще запазят пакетирания си обяд..

16315 J.M.Inacio: Чанта за рамо Eastwick Spring

(0)
27.93 лв.

Чанта за рамо Eastwick SpringТийнейджърска чанта за рамо Eastwick Spring в розов цвят с нежни пролетни цвята, идеална за всекидневна употреба от всяко момиче.Чантата разполага с 1 просторно отделение ..

31231 J.M.Inacio: Детска чантичка Minnie Mouse

(0)
13.93 лв.

Детска чантичка Minnie MouseКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с ..

91306 J.M.Inacio: Детска чантичка през рамо LOL

(0)
13.93 лв.

Детска чантичка през рамо LOLКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с..

91316 J.M.Inacio: Раница за детска градина LOL

(0)
27.93 лв.

Раница за детска градина LOLРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на LOL. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се съхраняват необходимите вещ..

11633 J.M.Inacio: Ученическа раница Delbag, Hedgehog

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Delbag, ТаралежчетаСтрахотна раница, която ще ви очарова с чудесните си нежни цветове и със своя дизайн на Hedgehog с марката Delbag. Тя е просторна и има достатъчно отделения и..

88023 J.M.Inacio: Ученически несесер Dinosaur King, пълен

(0)
18.83 лв.

Ученически несесер Dinosaur King, пъленДетски несесер за училище с красиви щампи и украси с мотиви на Dinosaur King. Несесерът е с 1 отделение затварящо/отварящо се с цип, в което прилежно са подреден..

35216 J.M.Inacio: Раница за детска градина Regal Academy

(0)
20.93 лв.

Раница за детска градина Regal AcademyРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на Rose. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип, в което могат да се съхраняват необходимит..

30825 J.M.Inacio: Овален несесер Emoji Dab

(0)
15.33 лв.

Овален несесер Emoji DabУченически овален несесер с Dab дизайн на EMOJI, който ще ви очарова със своята визия и дизайн. Изработен е от качествени и здрави материали. Разполага с едно основно отде..

30823 J.M.Inacio: Ученическа раница Emoji Dab

(0)
55.93 лв.

Ученическа раница Emoji DabСтрахотна раница с DAB дизайн на EMOJI, която ще ви очарова със своята качествена изработка и красив дизайн. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете..

57113 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Skate Board

(0)
52.43 лв.

Ученическа раница El Charro, Skate BoardСтрахотна раница от серията Skate Board от емблематичната италианска марка El Charro, която ще ви очарова с чудесния си дизайн. Тя е просторна и има достат..

51039 J.M.Inacio: Пътна чанта за багаж El Charro, Ethnic Denim

(0)
34.93 лв.

Пътна чанта/сак за багаж El Charro, Ethnic DenimУдобна и практичка чанта/сак от серията Ethnic Denim от емблематичната италианска марка El Charro. Изработена от висококачествени материали с внимание к..

51033 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Ethnic Denim

(0)
53.83 лв.

Ученическа раница El Charro, Ethnic DenimСтрахотна раница с невероятен дизайн от серията Ethnic Denim на италианската марка El Charro. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете ..

57043 J.M.Inacio: Овален несесер El Charro, Ethnic

(0)
15.33 лв.

Ученически овален несесер El Charro, EthnicУченически овален несесер от серията Ethic на италианската марка El Charro, който ще ви очарова със своята визия и дизайн. Изработен е от качествени и з..

57033 J.M.Inacio: Ученическа раница El Charro, Ethnic

(0)
53.83 лв.

Ученическа раница El Charro, EthnicСтрахотна раница с невероятен етнически дизайн от серията Ethnic на италианската марка El Charro. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място за да съберете вс..

83209 Детска чанта през рамо: Soy Luna

(0)
9.73 лв.

Детска чанта през рамо: Soy LunaВсяка малка госпожичка ще се почувства като истинска госпожичка с тази невероятна чанта с щампи на SOY LUNA. Чантата е изработена от здрава и качествена материя. Разпол..

32152 J.M.Inacio: Ученическа раница Emoji Party Time

(0)
48.93 лв.

Ученическа раница Emoji Party TimeТази раница ще ви плени със своите закачливи Емотиконки, както и със своята визия, дизайн и качество на изработка. Тя е просторна и има достатъчно отделения и място з..

32105 J.M.Inacio: Овален несесер Emoji King Monkey

(0)
13.93 лв.

Овален несесер Emoji King MonkeyДетски несесер, който ще ви накара да се усмихнете със своите весели емотикони. Изработен е от качествени и здрави материали. Разполага с едно основно отделение, затвар..

Показани 1 от 30 | 40 (2 Страници)