BackUp

BackUp е полска марка, която специализира в производството на качествени раници, несесер, спортни сакове и чанти. Раниците характеризират с необичайните модели, които ще изненадат и привлекат вниманието на всеки. Огромното разнообразие от цветове са една чудесна възможност да изберете подходящата за вас, с която да се погрижите за своя имидж.

Раниците BackUp са изключително функционални. Благодарение на своите отделения, джобове и органайзери, те ще ви позволяват да съберете всички необходими учебници и предмети. BackUp раниците имат дишаща задна част, която осигурява комфорт и безопасност за гръбначния стълб. Раниците за училище имат и подсилено дъни и светло-отразителни елементи. BackUp ще ви изненада и с многобройната си гама от несесери, спортни сакове и чанти, с които можете да си направите перфектния комплект, комбинирайки ги по ваш вкус. 

Мрежа:

88829 BackUp: Несесер с три отделения, Dinosaurs, пълен

(0)
36.90 лв.

Несесер с три отделения, Dinosaurs, пъленУченически несесер с три отделения, затварящи се с ципове със щампа на динозаври, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им нео..

88911 BackUp: Несесер с едно отделение, Dinosaurs, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Dinosaurs, пъленУченически несесер с едно просторно отделение, затварящ се с цип, с шарка на динозаври, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са..

89260 BackUp: Ученическа раница с динозаври, Dinosaurs, Модел Р113

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница с динозаври, Dinosaurs, Модел Р113Красива и удобна раница, с която всяко дете с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна и качествена изработка и страхотен десен ..

89567 BackUp: Чанта с колан за кръста, Minecraft Gamer

(0)
22.90 лв.

Чанта с колан за кръста, Minecraft GamerСъхранете вещите си на сигурно място с удобната и практична чанта с колан за кръста от серията Minecraft на BackUP. Изработена е от здрав и водоустойчив материа..

88409 BackUp: Овален несесер, Minecraft Gamer

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, Minecraft GamerОвален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и шарка на пиксели, тематична с играта Minecraft. Изработен е..

88836 BackUp: Несесер с три отделения, Minecraft Gamer, пълен

(0)
36.90 лв.

Несесер с три отделения, Minecraft Gamer, пъленУченически несесер с три отделения, затварящи се с ципове от серията Minecraft, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им..

89277 BackUp: Ученическа раница Minecraft, Game Level, Модел Р61

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница Minecraft, Game Level, Модел Р61Красива и удобна раница, с която всяко дете с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна и качествена изработка и страхотен десен на..

88423 BackUp: Овален несесер, Puppy, празен

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, Puppy, празенОвален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и интересен дизайн с кученца. Изработен е от здрав и водоустойч..

88713 BackUp: Несесер с две отделения, Кученца, пълен

(0)
27.90 лв.

Несесер с две отделения, Кученца, пъленУченически несесер с две отделения, с десен на кученца, оборудван със всичко необходимо за децата от основното училище. Несесерът ще отговори на очакванията на в..

88843 BackUp: Несесер с три отделения, Кученца, пълен

(0)
36.90 лв.

Несесер с три отделения, Кученца, пъленУченически троен несесер, затварящ се с ципове, с щампа на сладки кученца върху лилав десен, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които ..

88942 BackUp: Несесер с едно отделение, Кученца, Puppy, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Кученца, Puppy, пъленУченически несесер с едно просторно отделение, затварящ се с цип от серията Puppy, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са..

89284 BackUp: Ученическа раница с кученца, Puppy, Модел P63

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница с кученца, Puppy, Модел P63Красива и удобна раница, с която всяко дете с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна и качествена изработка, приятен лилав десен и сл..

88737 BackUp: Несесер с две отделения, Енот, пълен

(0)
27.90 лв.

Несесер с две отделения, Енот, пъленУченически несесер с две отделения с еноти, с оборудван със всичко необходимо за децата от основното училище. Несесерът ще отговори на очакванията на всеки ученик, ..

88867 BackUp: Несесер с три отделения, Енот, пълен

(0)
36.90 лв.

Несесер с три отделения, Енот, пъленУченически троен несесер, затварящ се с ципове, с щампа на еноти върху зелен десен, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необхо..

88980 BackUp: Несесер с едно отделение, Енот, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Енот, пъленКрасив несесер с ученически пособия за момичета с мотиви на еноти, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по време на..

89291 BackUp: Ученическа раница с енот, Raccoon, Модел P76

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница с еноти, Raccoon, Модел P76Красива и удобна раница, с която всяко дете с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна изработка и страхотен зелен десен с еноти. Раниц..

88515 BackUp: Овален несесер, Cats

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, CatsОвален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и шарка с мотиви на сладки котенца. Изработен е от здрав и водоустойчив ..

88744 BackUp: Несесер с две отделения, Cats, пълен

(0)
27.90 лв.

Несесер с две отделения, Cats, пъленУченически несесер с две отделения за момичета със сладки котенца, с оборудван със всичко необходимо за децата от основното училище. Несесерът ще отговори на очаква..

88874 BackUp: Несесер с три отделения, Cats, пълен

(0)
36.90 лв.

Несесер с три отделения, Cats, пъленУченически троен несесер, затварящ се с ципове, с щампа на весели котенца върху сив десен, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им..

88997 BackUp: Несесер с едно отделение, Cats, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Cats, пъленКрасив несесер с ученически пособия за момичета с мотиви на сладки котенца, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са им необходими по..

89307 BackUp: Ученическа раница с котета, Cats, Модел P77

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница с котета, Cats, Модел P77Красива и удобна раница, с която всяко момиченце с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна изработка и страхотен сив десен с котенца. Ра..

88553 BackUp: Овален несесер, Ballerina

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, BallerinaОвален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и шарка с мотиви на зайчета - балерини. Изработен е от здрав и водо..

88751 BackUp: Несесер с две отделения, Ballerina, пълен

(0)
27.90 лв.

Несесер с две отделения, Ballerina, пъленУченически несесер с две отделения за момичета със зайчета - балерини, с оборудван със всичко необходимо за децата от основното училище. Несесерът ще отговори ..

89017 BackUp: Несесер с едно отделение, Ballerina, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Ballerina, пъленКрасив несесер с ученически пособия за момичета с мотиви на зайчета - балерини на сив фон, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които..

89314 BackUp: Ученическа раница, Ballerina, Модел P82

(0)
82.90 лв.

Ученическа раница, Ballerina, Модел P82Красива и удобна раница, с която всяко момиченце с усмивка ще ходи на училище!Раницата се отличава с внимателна изработка и страхотен десен на тема сладки зайчет..

88355 BackUp: Овален несесер, Black dinosaurs

(0)
18.90 лв.

Овален несесер, Black dinosaursОвален несесер за ученически пособия, затварящ се с двупосочен цип. Характеризира се с качествена изработка и шарки с динозаври. Изработен е от здрав и водоустойчив мате..

88690 BackUp: Несесер с две отделения, Black dinosaurs, пълен

(0)
27.90 лв.

Несесер с две отделения, Black dinosaurs, пъленУченически несесер с две отделения, затварящи се с ципове от серията Black dinosaurs, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които..

88928 BackUp: Несесер с едно отделение, Dinosaurs, пълен

(0)
22.90 лв.

Несесер с едно отделение, Dinosaurs, пъленУченически несесер с едно просторно отделение, затварящ се с цип, с шарка на динозаври, който перфектно побира всички необходими аксесоари на децата, които са..

89345 BackUp: Ученическа раница, Dinosaurs, Модел R114

(0)
86.90 лв.

Ученическа раница, Dinosaurs, Модел R114С тази просторна и функционална раница, всеки ученик с удоволствие ще посещава учебните занятия. Раницата е с интересен десен за всички които харесват дино..

89574 BackUp: Чанта с колан за кръста, Minecraft

(0)
22.90 лв.

Чанта с колан за кръста, MinecraftСъхранете вещите си на сигурно място с удобната и практична чанта с колан за кръста от серията Minecraft на BackUP. Изработена е от здрав и водоустойчив материал. Чан..

Показани 1 от 30 | 117 (4 Страници)