Mitama

Mitama е иновативна италианска марка с експлозивен успех, която създава ученически раници, несесери, чанти и канцеларски пособия над 15 години. Продуктите които се предлагат са с високо ниво на качество и красив дизайн за училище или офиса. За визията на продуктите се грижат изцяло италиански дизайнери, творци, инженери, които си сътрудничат при разработването и тестването на продуктите. 

5-те важни характеристики на Mitama са:

* Иновации в продуктите, чрез непрекъснато търсене на подобрения и нови предложения

* Екоустойчивост на продуктите, постигната с използването на рециклируеми материали

* Грижа за дизайна, от ергономичност до изискани аксесоари. Използване на форми и цветове, вдъхновени от света на модата и изкуството, за улавяне на стилове и тенденции

* Проучване на опаковките, винаги иновативни и оптимизирани както от комуникативна, така и от функционална гледна точка. 

* Персонализирани дисплей, предназначени да подобрят продуктите

Мрежа:

63266 Mitama: Несесер с три отделения: Universe, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Universe, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на д..

63415 Mitama: Раница, New York Ban с подарък шапка

(0)
89.90 лв.

Раница, New York Ban с подарък шапкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната стойка ..

63414 Mitama: Раница, Gamers с подарък шапка

(0)
89.90 лв.

Раница, Gamers с подарък шапкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната стойка на ваш..

63412 Mitama: Раница, Extreme с подарък шапка

(0)
89.90 лв.

Раница, Extreme с подарък шапкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната стойка на ва..

63410 Mitama: Раница, Roller Girl с подарък шапка

(0)
89.90 лв.

Раница, Roller Girl с подарък шапкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната стойка н..

63409 Mitama: Раница: Pink Flowers с подарък шапка

(0)
89.90 лв.

Раница: Pink Flowers с подарък шапкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната стойка ..

63599 Mitama: Ученическа раница: Star Colors с подарък чантичка

(0)
89.90 лв.

Ученическа раница: Star Colors с подарък чантичкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят прави..

63639 Mitama: Ученическа раница: Slurp с подарък чантичка

(0)
89.90 лв.

Ученическа раница: Slurp с подарък чантичкаЛека и удобна раница с изключително здрава конструкция, подходяща за деца от началното училище. Гърбът и презрамките са подсилени, за да осигурят правилната ..

63477 Mitama: Несесер, овален с пособия: Camu

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: CamuОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът е ..

63476 Mitama: Несесер, овален с пособия: Blue

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: BlueОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът е ..

63475 Mitama: Несесер, овален с пособия: Black

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: BlackОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът е..

63474 Mitama: Несесер, овален с пособия: Virtual

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: VirtualОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът..

63473 Mitama: Несесер, овален с пособия: Lime Skull

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: Lime SkullОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъ..

63472 Mitama: Несесер, овален с пособия: Lettering

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: LetteringОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъф..

63471 Mitama: Несесер, овален с пособия: Color Splash

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: Color SplashОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Ка..

63470 Mitama: Несесер, овален с пособия: Violet

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: VioletОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът ..

63469 Mitama: Несесер, овален с пособия: Red

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: RedОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфът е с..

63468 Mitama: Несесер, овален с пособия: Tropical

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: TropicalОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъфъ..

63467 Mitama: Несесер, овален с пособия: Pink Lace

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: Pink LaceОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъф..

63466 Mitama: Несесер, овален с пособия: Red Tatto

(0)
26.90 лв.

Несесер, овален с пособия: Red TattoОвалният несесер ма Mitama не остава незабелязан. Несесерът е с подплатена структура, дръжка, голям цип и удобно вътрешно разпределение за ученически пособия. Калъф..

63244 Mitama Dr. Trolley: Куфар-раница на колела: Air Froce

(0)
139.90 лв.

Куфар-раница на колела: Air FroceРаница за училище или удобен куфар за багаж - изберете сами. Куфарът е с телескопична сгъваема дръжка, подсилено пластмасово дъно, което е изключително здраво и устойч..

63247 Mitama Dr. Trolley: Куфар-раница на колела: Skate

(0)
139.90 лв.

Куфар-раница на колела: SkateРаница за училище или удобен куфар за багаж - изберете сами. Куфарът е с телескопична сгъваема дръжка, подсилено пластмасово дъно, което е изключително здраво и устойчиво ..

61130 Mitama Dr. Trolley: Куфар-раница на колела: Dino

(0)
139.90 лв.

Куфар-раница на колела: DinoРаница за училище или удобен куфар за багаж - изберете сами. Куфарът е с телескопична сгъваема дръжка, подсилено пластмасово дъно, което е изключително здраво и устойчиво н..

61134 Mitama Dr. Trolley: Куфар-раница на колела: Robot

(0)
139.90 лв.

Куфар-раница на колела: RobotРаница за училище или удобен куфар за багаж - изберете сами. Куфарът е с телескопична сгъваема дръжка, подсилено пластмасово дъно, което е изключително здраво и устойчиво ..

63464 Mitama: Несесер с три отделения: Joy, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Joy, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на детето..

63463 Mitama: Несесер с три отделения: Sport, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Sport, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на дете..

63461 Mitama: Несесер с три отделения: Virtual, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Virtual, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на де..

63460 Mitama: Несесер с три отделения: Lime Skull, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Lime Skull, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

63457 Mitama: Несесер с три отделения: Lovers, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Lovers, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими на дет..

63456 Mitama: Несесер с три отделения: Roller Girl, пълен

(0)
42.90 лв.

Несесер с три отделения: Roller Girl, пъленСтрахотен ученически несесер с 3 самостоятелни отделения затварящи се с ципове. Несесерът съдържа всички необходими ученически пособия, които са необходими н..

Показани 1 от 30 | 62 (3 Страници)