Derform

Компанията Derform е създадена през 1993 година в Полша, като първоначално фирмата се е занимавала само с производството на хартиени изделия. Днес Derform е една от водещите полски производители на лицензни артикули за децата: Walt Disney, Marvel, Hasbro, Mattel, Frozen, Spider-Man, Cars, My Little Pony и много други. Офертата им включва над 2000 продукта, като в това число са: раници, чанти, несесери за моливи, куфари, канцеларски материали, тетрадки, стикери, папки, химикалки, моливи, комплекти за рисуване и много, много други артикули. Продуктите са харесвани от децата, предимно заради тяхната издържливост, интересен и модерен дизайн и атрактивна цена. Водени от дългогодишния си опит Derform постоянно разширяват своята гама, следвайки променящите се тенденции. Когато се създават нови дизайни на продуктите, задължително се обръща внимание на тяхната ергономичност, безопасност и качество на изработката. 

Мрежа:

76161 Derform: Раница за детска градина: Cars

(0)
25.90 лв.

Раница за детска градина: CarsКрасива и здрава раница, която ще се хареса на всички малки любители на Cars. Предназначена е за по-малки деца, ходещи на детска градина. Изработена е от здрав и водоусто..

76116 Derform: Портмоне, Footboll

(0)
11.90 лв.

Derform: Портмоне, FootbollДетско портмоне с велкро затваряне, разполагащо с едно отделение за банкноти, вътрешно джобче за монети и допълнителни отделения за документи.Категория: Детски раници и несе..

75201 Derform: Ергономична раница: Football

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: DinosaurТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето дете в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива, изработена от ви..

76291 Derform: Раница за детска градина: Football

(0)
24.90 лв.

Раница за детска градина: FootballКрасива и здрава раница, която ще се хареса на всички малки любители на футболните игри. Предназначена е за по-малки деца, ходещи на детска градина. Изработена е от з..

75706 Derform: Ученически несесер: Football, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с две отделения: Football, празенДетски несесер за ученически пособия, специално проектиран за всички малки фенове на футбола. Несесерът е с 2 отделения, като във вътрешността му им..

75195 Derform: Ергономична раница: Dinosaur

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: DinosaurТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето дете в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива, изработена от ви..

75058 Derform: Ученическа раница: Dinosaur

(0)
59.90 лв.

Ученическа раница: DinosaurТази красива раница е от серията Dinosaur на Derform и ще бъде чудесен спътник за вашето дете в училище и извън него. Раницата е лека и издръжлива, изработена от висококачес..

76239 Derform: Раница за детска градина: Dinosaur

(0)
24.90 лв.

Раница за детска градина: DinosaurКрасива и здрава раница с характера на T-Rex динозаврите, която е предназначена за по-малки деца, ходещи на детска градина. Изработена е от здрав и водоустойчив матер..

75898 Derform: Несесер с 1 отделение: Dinosaur, празен

(0)
23.90 лв.

Несесер с 1 отделение: Dinosaur, празенПотопете се в света на динозаврите с този просторен и функционален еднокамерен несесер за ученически пособия от Derform. Несесерът е изработен от висококачествен..

75546 Derform: Несесер за моливи: Dinosaur, празен

(0)
10.90 лв.

Несесер за моливи: Dinosaur, празенПрактичен несесер в конусовидна форма, в който децата ще могат да съберат своите ученически пособия. Изработен е от здрав материал, с интересни мотиви на динозаври.&..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

76321 Derform: Ергономична раница: Pixels

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: PixelsТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето дете в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива, изработена от висо..

76215 Derform: Раница за детска градина: Pixels

(0)
28.90 лв.

Раница за детска градина: PixelsТази красива раница има специален дизайн и няма да остане незабелязана от малките "геймъри", които с усмивка ще ходят с нея на детска градина или ще се разхождат в парк..

76314 Derform: Ергономична раница: Cats

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: CatsТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива, изработена от в..

75591 Derform: Ученически несесер: Cats, празен

(0)
15.90 лв.

Ученически несесер: Cats, празенДетски несесер за ученически пособия от серията Cats със сладки котета. Несесерът е с 1 отделение и два вътрешни  капака. Перфектен за началното училище, особ..

76307 Derform: Ергономична раница: Unicorn

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: UnicornТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива, изработена о..

75584 Derform: Ученически несесер: Unicorn, празен

(0)
15.90 лв.

Ученически несесер: Unicorn, празенДетски несесер за ученически пособия от серията Unicorn с сладки еднорози. Несесерът е с 1 отделение и два вътрешни  капака. Перфектен за началното училище..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

76277 Derform: Раница за детска градина: Frozen II

(0)
26.90 лв.

Раница за детска градина: Frozen IIСтрахотна малка раница с любимите на всяко момиченце принцеси Елза и Анна, с която с усмивка ще ходят всеки ден на детска градина и ще им послужи за разходки в парка..

75164 Derform: Ергономична раница: Cleo&Frank, Коте

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: Cleo&Frank, КотеТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжлива,..

75010 Derform: Ученическа раница: Cleo&Frank, Коте

(0)
59.90 лв.

Ученическа раница: Cleo&Frank, КотеТази красива раница със сладки котенца от серията Cleo&Frank на Derform ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Раницата е лека и..

76208 Derform: Раница за детска градина: Cleo&Frank, Коте

(0)
24.90 лв.

Раница за детска градина: Cleo&Frank, КотеРаницата е от серията Cleo&Frank и е предназначена за по-малки деца, ходещи на детска градина. Изработена е от здрав и водоустойчив материал. Раз..

76024 Derform: Ученически несесер с 3 ципа: Котета

(0)
39.90 лв.

Ученически несесер с 3 ципа: Cleo&Frank, КотетаТри-камерен несесер за ученически пособия със сладки котенца, който със сигурност ще очарова всяко дете. Несесерът е с 3 самостоятелни отделения, в к..

75140 Derform: Ергономична раница: Cleo&Frank, кученца

(0)
94.90 лв.

Ергономична раница: Cleo&Frank, кученцаТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръжли..

75003 Derform: Ученическа раница: Cleo&Frank, кученца

(0)
59.90 лв.

Ученическа раница: Cleo&Frank, кученцаТази красива раница със сладки кученца от серията Cleo&Frank на Derform ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Раницата е лек..

76192 Derform: Раница за детска градина: Cleo&Frank, кученца

(0)
24.90 лв.

Раница за детска градина: Cleo&Frank, кученцаРаницата е от серията Cleo&Frank и е предназначена за по-малки деца, ходещи на детска градина. Изработена е от здрав и водоустойчив материал. ..

75881 Derform: Ученически несесер: Cleo&Frank, пълен

(0)
23.90 лв.

Несесер с 1 отделение: Cleo&Frank, пъленПросторен и функционален еднокамерен несесер за ученически пособия от Derform. Несесерът е изработен от висококачествен и водоустойчив материал. Има едно от..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

75997 Derform: Ученически несесер: Cleo&Frank, кученца

(0)
24.90 лв.

Плюшен несесер с 2 отделения: Cleo&Frank, пъленНесесер за ученически пособия, изработен от мек плюш с красива бродерия на сладки кученца. Разполага с 1 отделение с цип и достатъчно място за да съб..

76677 Derform: Ученически несесер: Cleo&Frank, кученца

(0)
15.90 лв.

Ученически несесер с 1 цип: Cleo&Frank, кученца, празенДетски несесер за ученически пособия от серията Cleo&Frank със сладко кученце. Несесерът е с 1 отделение и два вътрешни  капака..

75133 Derform: Ергономична раница: Cleo&Frank, кученца

(0)
94.90 лв.

Ергономична ученическа раница: Cleo&FrankТази приказна раница ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Подходяща е за деца от началното училище. Раницата е лека и издръж..

75256 Derform: Ергономична раница: Cleo&Frank, кученца

(0)
118.90 лв.

Ергономична раница: Cleo&Frank, кученцаУченическа раница със сладки кученца от серията Cleo&Frank на Derform, с лека и удобна за носене конструкция, ергономичен гръб от специална дишаща матери..

74990 Derform: Ученическа раница: Cleo&Frank, кученца

(0)
59.90 лв.

Ученическа раница: Cleo&Frank, кученцаТази красива раница със сладки кученца от серията Cleo&Frank на Derform ще бъде чудесен спътник за вашето момиченце в училище и извън него. Раницата е лек..

Показани 1 от 30 | 54 (2 Страници)