TopGal

TOPGAL е компания, основана в Чехия през 1993 година. Тяхната дейност е насочена в производството на ученически раници с оригинален и красив дизайн. Ученическите раници и пособия на TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Красивият им дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са едни от факторите, които са високо оценени от потребителите. Раниците на TOPGAL са с анатомично оформени гърбове, регулируеми, широки и подплатени презрамки, като това са едни от основните неща върху които се акцентира наред с всички останали детайли върху тяхната изработка.

Мрежа:

21035 TOPGAL: Овален син несесер, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален син несесер, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени г..

22033 TOPGAL: Овален несесер с цип, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален несесер с цип, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени..

22027 TOPGAL: Овален несесер, Черен с рози, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален несесер, Черен с рози, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са п..

22036 TOPGAL: Овален несесер, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху к..

22038 TOPGAL: Овален несесер, синьо/зелен, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален несесер, синьо/зелен, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са по..

22034 TOPGAL: Овален несесер със сини мотиви, модел ETUE

(0)
25.90 лв.

Овален несесер със сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са..

22032 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYE

(0)
153.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина над 150 ..

22008 TOPGAL: Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNN

(0)
153.90 лв.

Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNNКрасива раница с изрисувани върху нея лястовици и макове с две отделения и два големи дълбоки джоба, идеална за ученици от 2-6 клас.Двете големи отдел..

22021 TOPGAL: Ученически несесер, тюркоаз, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер, тюркоаз, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дъ..

22011 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, розов, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя, розов, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държ..

22011 TOPGAL: Ученическа раница с розови цветя, модел KIMI

(0)
145.90 лв.

Ученическа раница с розови цветя, модел KIMIРаницата KIMI е с две отделения и малък преден джоб и въпреки фината си кройка тя е сравнително обемиста - висока е 43 см, така че двете й големи отделения ..

22016 TOPGAL: Ученическа раница Football, модел ENDY

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница Football, модел ENDYУченическа раница за всички малки футболисти в първи клас на началното училище. Раницата е с две отделения и дълбок преден джоб, плюс висулка с малък футболна топ..

22002 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, модел PENN, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

22015 TOPGAL: Ученическа раница с динозаври, модел ELLY

(0)
156.90 лв.

Ученическа раница с динозаври, модел ELLYЛека раница с две отделения с мотив на динозавър за малки палеонтолози учещи в основното училище 1 - 4 клас.Темата за динозаврите е обичана от момчета и момиче..

22004 TOPGAL: Ученически несесер с панда, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с панда, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

22007 TOPGAL: Ученически несесер с птици, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с птици, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

22001 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

22012 TOPGAL: Ученически несесер с оригами, PENN, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с оригами, PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача..

22003 TOPGAL: Ученически несесер с цветя и пеперуди, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя и пеперуди, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два..

22014 TOPGAL: Ученически несесер със самолети, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер със самолети, модел PENN, празенЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два голем..

22017 TOPGAL: Ученически несесер с велосипедист, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с велосипедист, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държ..

22017 TOPGAL: Ученическа раница с велосипедист: модел COCO

(0)
156.90 лв.

Ученическа раница с велосипедист: модел COCOРаницата COCO има три отделения - тя е с универсална кройка, която ще бъде полезна на децата от 1 - 4 клас на основното училище. Ще се поберат всички учебни..

22006 TOPGAL: Ученическа раница с лисици: модел COCO

(0)
156.90 лв.

Ученическа раница с лисици: модел COCOРаницата COCO има три отделения - тя е с универсална кройка, която ще бъде полезна на децата от 1 - 4 клас на основното училище. Ще се поберат всички учебници как..

893 TOPGAL: Ученически несесер с цветя, модел CHI, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел CHI, празенЕднокамерен несесер за моливи с оригинален дизайн на цветя, изработен от твърд материал, благодарение на който защитава добре ученическите пособия. Несесер..

828 TOPGAL: Ученически несесер с пеперуда, модел CHI, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с пеперуда, модел CHI, празенКласически еднокамерен несесер за моливи с оригинален черен дизайн с пеперуда, изработен от твърд материал, благодарение на който защитава добре учениче..

755 TOPGAL: Ученически несесер с цветни мотиви, модел CHI, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветни мотиви, модел CHI, празенКласически еднокамерен калъф за молив с цветни мотиви, изработен от твърд материал, благодарение на който защитава добре ученическите пособия. Несе..

720 TOPGAL: Ученически несесер с принт, модел CHI, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с принт, модел CHI, празенКласически еднокамерен несесер за молив с оригинален принт, изработен от твърд материал, благодарение на който защитава добре ученическите пособия. Несесер..

22001 TOPGAL: Ученическа раница с цветя, модел BEBE

(0)
168.90 лв.

Ученическа раница с цветя, модел BEBEРаницата от серията BEBE е предназначена за момичета с височина над 115 см и от 1 клас. Практичното разпределение на раницата ще позволи на детето да събере всички..

22014 TOPGAL: Ученическа раница със самолети, модел BAZI

(0)
145.90 лв.

Ученическа раница със самолети, модел BAZIЛека ученическа раница с две отделения и два джоба отпред, идеалният избор за училище от 1-ви до 4-ти клас. Десенът на раницата е много елегантен - син със са..

21008 TOPGAL: Ученически несесер с точки, модел PENN, празен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с точки, модел PENN, празенУдобен и практичен ученически несесер, в които детето ви ще може да подреди своите моливи, химикалки, ножичка, гума, линия и други пособия от които се нуж..

Показани 1 от 30 | 45 (2 Страници)