TopGal

TOPGAL е компания, основана в Чехия през 1993 година. Тяхната дейност е насочена в производството на ученически раници с оригинален и красив дизайн. Ученическите раници и пособия на TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Красивият им дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са едни от факторите, които са високо оценени от потребителите. Раниците на TOPGAL са с анатомично оформени гърбове, регулируеми, широки и подплатени презрамки, като това са едни от основните неща върху които се акцентира наред с всички останали детайли върху тяхната изработка.

Мрежа:

23017 TOPGAL Ученически несесер, модел PENN, черно-зелен

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер, модел PENN, черно-зеленУченически черен несесер с двойно разгъване, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 пастели, хими..

23009 TOPGAL Ученически несесер, модел PENN, Хавай

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер, модел PENN, ХавайУченически несесер с двойно разгъване с хавайски мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 пастели..

23009 TOPGAL Ученическа раница Хавай, модел MIRA

(0)
157.90 лв.

Ученическа раница Хавай, модел MIRAЧервена ученическа раница с принт на хавайски хибискус, разполагаща с две просторни отделения и дълбок преден джоб, подходяща за всички момичета от 2-ри до 5-ти клас..

23018 TOPGAL Ученически несесер, модел PENN, зелено-син

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер, модел PENN, зелено-синУченически несесер с двойно разгъване с зелено-сини мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21..

23020 TOPGAL Ученически несесер, син, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер, син, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с красиви мотиви на сини шестоъгълници, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се побе..

23020 TOPGAL Ученическа раница с две отделения, KIMI, синя

(0)
145.90 лв.

Ученическа раница с две отделения, KIMIПрактична и удобна синя раница с две отделения и малък преден джоб. Въпреки фината си кройка тя е сравнително обемиста - висока е 43 см, така че двете й големи о..

22045 TOPGAL Лека раница, модел Fine Euforia, червена

(0)
97.90 лв.

Лека раница, модел Fine Euforia, червенаЛека и удобна раница, подходяща за ежедневна употреба от тийнейджъри и работещи хора. Раницата разполага с едно основно отделение, два предни джоба и един вътре..

23012 TOPGAL Ученически несесер графити, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер графити, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с мотиви на тъмно сини графити, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат о..

23012 TOPGAL Ученическа раница Yetti, модел ENDY

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница Yetti, модел ENDYТъмносинята двукамерна раница със супер герой и гумена висулка Yetti, подходяща за деца от 1-ви до 3-ти клас на началното училище. Раницата е с две отделения и дълбо..

23005 TOPGAL Ученически розов несесер, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически розов несесер, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с красиви и нежни розови мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат об..

23005 TOPGAL Ученическа раница с принцеси, модел ENDY

(0)
154.90 лв.

Ученическа раница с принцеси, модел ENDYКрасива светло розова раница с две отделения и със сменяеми изображения на красиви принцеси. Раницата е лека, а в предния джоб има скрит прозрачен джоб с 4 разл..

23002 TOPGAL Ученически несесер с цветя, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с цветя, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с красиви и нежни цветни мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат ..

22055 TOPGAL Ученически несесер Хамелеон, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер Хамелеон, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с красиви хамелеонски мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат об..

22055 TOPGAL Ученическа раница Хамелеон, модел ENDY

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница Хамелеон, модел ENDYДвукамерна лека раница с мотиви и висулка на хамелеони, подходяща за деца от 1-ви до 3-ти клас на началното училище. Раницата е с две отделения и дълбок преден дж..

22053 TOPGAL Ученически несесер, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с красиви и нежни цветни мотиви, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 ..

22053 TOPGAL Ученическа раница Еднорог, модел ENDY

(0)
149.90 лв.

Ученическа раница Еднорог, модел ENDYДвукамерна лека раница с мотив на еднорог и плюшена висулка, подходяща за деца в първи клас на началното училище. Раницата е с две отделения и дълбок преден джоб, ..

23004 TOPGAL Ученически несесер Safari, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер Safari, модел PENNУченически несесер с двойно разгъване с различни животни, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 пастел..

22010 TOPGAL Ученически несесер с лимони, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с лимони, модел PENNКрасив цветен несесер за ученически пособия, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 пастели, химикалк..

23016 TOPGAL Ученическа раница със слонче, модел COCO

(0)
157.90 лв.

Ученическа раница със слонче, модел COCOТази раница със слончета и други животни, разполага с 3 отделения и е фаворит сред раниците за ученици от първи до пети клас. Доминиращият елемент на раниц..

23006 TOPGAL Ученически несесер с пера и цветя, модел PENN

(0)
24.90 лв.

Ученически несесер с пера и цветя, модел PENNКрасив цветен несесер за ученически пособия, който ще хареса всяко дете. Благодарение на гумените дръжки в несесера могат да се поберат общо 21 пастели, хи..

Показани 1 от 20 | 68 (4 Страници)