TopGal

TOPGAL е компания, основана в Чехия през 1993 година. Тяхната дейност е насочена в производството на ученически раници с оригинален и красив дизайн. Ученическите раници и пособия на TOPGAL отговарят на най-строгите критерии за качество и безопасност. Красивият им дизайн, уникалните графични мотиви, както и безопасността на детето са едни от факторите, които са високо оценени от потребителите. Раниците на TOPGAL са с анатомично оформени гърбове, регулируеми, широки и подплатени презрамки, като това са едни от основните неща върху които се акцентира наред с всички останали детайли върху тяхната изработка.

Мрежа:

21035 TOPGAL: Овален син несесер, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален син несесер, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени г..

20038 TOPGAL: Овален несесер, сив, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, сив, модел ETUE, празенУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са по..

22037 TOPGAL: Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху к..

22033 TOPGAL: Овален несесер с цип, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер с цип, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени..

22031 TOPGAL: Овален несесер, Черен с точки, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, Черен с точки, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са ..

22027 TOPGAL: Овален несесер, Черен с рози, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, Черен с рози, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са п..

22027 TOPGAL: Ученическа раница, Черна с цветя, модел RUBI

(0)
143.90 лв.

Ученическа раница, Черна с цветя, модел RUBIРаницата RUBI има две основни отделения и два предни джоба и красив дизайн с рози върху черен фон. Предназначена е за ученици с височина над 150 см в основн..

22036 TOPGAL: Овален несесер, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със зелено-сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху к..

22036 TOPGAL: Ученическа раница, Синьо-зелена, модел YOKO

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница, Синьо-зелена, модел YOKOУченическа раница подходяща за ежедневно носене, но и за училище с нежни синьо-зелени цветове. Раницата YOKO е с притиснат гръб без армировка, една голяма ка..

22030 TOPGAL: Овален несесер със светло сини цветя, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със светло сини цветя, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху ко..

22030 TOPGAL: Ученическа раница, Светло синя с цветя, модел YOKO

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница, Светло синя с цветя, модел YOKOСветлосиня раница подходяща за ежедневно носене, но и за училище с нежен флорален принт. Раницата YOKO е с притиснат гръб без армировка, една голяма к..

22028 TOPGAL: Овален несесер, Rainbow, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, Rainbow, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са постав..

22028 TOPGAL: Ученическа раница, Rainbow, модел SURI

(0)
143.90 лв.

Ученическа раница, Rainbow, модел SURIОбемната раница с две отделения с два предни джоба е идеален спътник за втори етап на основно училище, гимназия, университет, но и за свободното време. Подходяща ..

22038 TOPGAL: Овален несесер, синьо/зелен, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, синьо/зелен, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са по..

22038 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, модел SKYE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, синьо-зелена, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина на..

22035 TOPGAL: Овален несесер, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са поставени гумен..

22035 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, модел SKYE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина над 150 см, сред..

22034 TOPGAL: Овален несесер със сини мотиви, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер със сини мотиви, модел ETUEУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са..

22032 TOPGAL: Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYE

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с отделение за лаптоп, цветна, модел SKYEУченическа раница с едно отделение с твърди задни и предни джобове, както и отделение за лаптоп. Препоръчва се за ученици с височина над 150 ..

22034 TOPGAL: Ученическа раница, Синя, модел ROTH

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница, Синя, модел ROTHУченическа раница с две отделения, два предни джоба и сини мотиви, идеална за момчета с ръст над 150 см.Двете отделения на раницата ROTH са с обем 27 литра и я прави..

22029 TOPGAL: Овален несесер с цветя, модел ETUE

(0)
23.90 лв.

Овален несесер с цветя, модел ETUE, празенУчениците ще оценят този овален несесер, в който ще могат да съхраняват своите ученически пособия. Вътре в него има мрежест джоб с цип и капак, върху който са..

22029 TOPGAL: Ученическа раница, Розова с цветя, модел ROTH

(0)
139.90 лв.

Ученическа раница, Розова с цветя, модел ROTHУченическа раница с две отделения, два предни джоба и романтичен принт с красиви цветя. Двете отделения на раницата ROTH са с обем 27 литра и я прави ..

22020 TOPGAL: Ученически несесер със сини мотиви, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер със сини мотиви, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи дър..

22020 TOPGAL: Ученическа раница със сини мотиви, модел MIRA

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница със сини мотиви, модел MIRAРаница от серията MIRA с двукамерна кройка, с дълбок преден джоб е популярна сред всички момичета от 2-ри до 5-ти клас на основното училище. Раницата е укр..

22009 TOPGAL: Ученически несесер, Улови мечтите, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер, Улови мечтите, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държ..

22009 TOPGAL: Ученическа раница Улови мечтите, модел MIRA

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница Улови мечтите, модел MIRAРаница от серията MIRA с двукамерна кройка, с дълбок преден джоб е популярна сред всички момичета от 2-ри до 5-ти клас на основното училище. Раницата е украс..

22019 TOPGAL: Ученически несесер с графити, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с графити, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача з..

22019 TOPGAL: Ученическа раница с графити, модел LYNN

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с графити, модел LYNNРаницата LYNN е с черно-сив дизайн и разполага с две отделения и два големи дълбоки джоба, идеална за ученици от 2-6 клас.Двете големи отделения и двата дълбоки ..

22008 TOPGAL: Ученически несесер с лястовици, модел PENN

(0)
22.90 лв.

Ученически несесер с лястовици, модел PENNЕднокамерен несесер за ученически пособия, разполагащ с 21 гъвкави класически държача за моливи, химикалки, три широки държача за линийка и два големи държача..

22008 TOPGAL: Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNN

(0)
148.90 лв.

Ученическа раница с лястовици и макове, модел LYNNКрасива раница с изрисувани върху нея лястовици и макове с две отделения и два големи дълбоки джоба, идеална за ученици от 2-6 клас.Двете големи отдел..

Показани 1 от 30 | 104 (4 Страници)