J.M.Inacio

Фирма Татис Груп ЕООД със седалище гр. София е официален вносител и дистрибутор за България на марката J. M. Inacio, занимаваща се с производство на ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари.

Компанията J. M. Inаcio е създадена през 1988 година в Португалия. Фирмата има богат опит в производството и търговията на всички видове ученически раници, несесери, спортни сакове и чанти, портмонета, куфари и играчки. Продуктовата гама е огромна и достъпна за всички клиенти. Продуктите са известни с високото си качество на изработка и огромното разнообразие. 

Основната философия на J. M. Inacio е насочена в постоянното търсене и развитие на качествени продукти. Целта е всеки клиент да остане доволен, купувайки си качествен продукт от привлекателна колекция на отлична цена. 

Всяка година моделите се обновяват с ново разнообразие от ученически продукти, така че J. M. Inacio винаги са в крак с пазара и модния поток. Фирмата има договори с няколко водещи лиценза като: Eastwick ®, Delbag ®, SL Benfica®, FC Porto®, Sporting®, Batman™, Virus Attack™, Spider-Man™, Mickey™, Cars™, Transformers™, Ben 10™, Bakugan™, Maya the Bee™, Hello Kitty®, Minnie™, Disney Fairies™, Disney Princess™, Barbie ®, Camp Rock™, Hannah Montana®, High School Musical™, My Little Pony™, Soy Luna™, Trolls™.

Мрежа:

31231 Детска чантичка: Minnie Mouse

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка: Minnie MouseКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с..

31218 Детска термо чанта: Minnie Mouse

(0)
34.90 лв.

Детска термо чанта: Minnie Mouse Детска термо чанта за обяд с красив дизайн на Minnie Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени мат..

31216 Детска раница: Minnie Mouse

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина, Minnie MouseРаница за детска градина с нежни цветове и щампи на сладката малка Minnie Mouse. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се..

31219 Детски сак за багаж: Minnie Mouse

(0)
56.90 лв.

Детски сак за багаж: Minnie MouseДетски сак за багаж с нежни розови цветове и щампа на Minnie Mouse. Изработен е от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл и е идеален за детска гр..

91306 Детска чантичка: LOL

(0)
19.90 лв.

Детска чантичка: LOLКрасива и удобна детска чантичка за носене през рамо, с която всяко момиченце ще се почувства като истинска принцеса. Чантата е изработена от здрава и качествена материя с илюстрац..

91316 Раница за детска градина: LOL

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина: LOLРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на LOL. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да се съхраняват необходимите ве..

24119 Детски сак за багаж: Cars

(0)
39.90 лв.

Детски сак за багаж: CarsДетски сак, подходящ за съхраняване на дрехи, спортни екипи, аксесоари и играчки, изработен от качествени и здрави материали с красива 3D щампа на Cars. Чантата разполага с ед..

92118 Детска термо чанта за обяд: Paw Patrol

(0)
19.90 лв.

Детска термо чанта за обяд: Paw PatrolДетска термо чанта за обяд с щампа на любимите кученца от Paw Patrol децата, която ще запази храната и напитките им свежи през деня. Чантата е със специални вътре..

33318 Термо чанта с двойно дъно: Shimmer & Shine

(0)
26.90 лв.

Термо чанта с двойно дъно: Shimmer & ShineДетска термо чанта в нежни розови цветове и щампа на Shimmer & Shine, която ще запази храната и напитките на вашата малка принцеса свежи през деня. Ча..

56718 Термо чанта: El Charro, Denim

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: El Charro, DenimСтрахотна термо чанта от серията Denim на италианската марка El Charro, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покри..

30858 Термо чанта: Emoji Owls

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Emoji OwlsДетска термо чанта от серията Emoji Owls, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, което служи за температурна изолация..

60316C Раница с колелца за детска градина: Avengers

(0)
52.90 лв.

Раница с колелца за детска градина AvengersДетска раница с колелца и красиви щампи на любимите герои на всяко момче. Разполага с голямо вътрешно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат да с..

60316 Детска раница: Avengers

(0)
39.90 лв.

Детска раница: AvengersИзключително практична и удобна раница за детска градина с красиви щампи от детския филм AVENGERS. Разполага с голямо вътрешно отделение, затварящо се с двоен цип, в което могат..

51419 Детски сак за багаж: Frozen II

(0)
56.90 лв.

Детски сак за багаж: Frozen IIДетски сак с любимите принцеси на всяко момиченце от филма Frozen II. Изработен е от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл и е идеален за детска гра..

51416 Раница за детска градина: Frozen II

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина: Frozen IIРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на любимите принцеси от детския филм "Frozen II". Разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип, в ко..

18318 Термо чанта: Eastwick, Blue Skater

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Eastwick, Blue SkaterДетска термо чанта за храна от Eastwick от невероятната колекция Blue Skater, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно..

15438 Термо чанта: Eastwick, Lama

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Eastwick, LamaДетска термо чанта за храна от Eastwick от невероятната колекция Lama, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно покритие, кое..

15419 Детски сак: Eastwick, I love Unicorn

(0)
42.90 лв.

Детски сак: Eastwick, I love UnicornДетски сак/чанта с марката Eastwick и невероятната колекцията I love Unicorn. Изработена е от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл, тази удоб..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

15418 Термо чанта: Eastwick, I love Unicorn

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Eastwick, I love UnicornДетска термо чанта за храна от Eastwick от невероятната колекция Unicorn, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътрешно ..

11669 Спортен сак: Delbag, Halftone Blue

(0)
42.90 лв.

Спортен сак: Delbag, Halftone BlueУдобен и практичен сак от серията Halftone Blue с марката Delbeg. Изработена от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл, този удобен и п..

11668 Термо чанта: Delbag, Halftone Blue

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Delbag, Halftone BlueУдобна и практична термо чанта от серията Halftone Blue с марката Delbag, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални въ..

11638 Термо чанта: Delbag, Таралежчета

(0)
32.90 лв.

Термо чанта: Delbag: ТаралежчетаДетска термо чанта със страхотни нежни цветове от серията Hedgehog от португалската марка Delbag, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е..

11633 Ученическа раница: Delbag, Таралежчета

(0)
69.90 лв.

Ученическа раница: Delbag, ТаралежчетаСтрахотна раница, която ще ви очарова с чудесните си нежни цветове и със своя дизайн на Hedgehog с марката Delbag. Тя е просторна и има достатъчно отделения ..

11619 Детски сак: Delbag, Unicorn navy

(0)
42.90 лв.

Детски сак: Delbag, Unicorn navyСтрахотен детски сак от серията Unicorn navy от емблематичната португалска марка Delbeg. Изработена от висококачествени материали с внимание към всеки един детайл,..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

11618 Термо чанта: Delbag, Unicorn navy

(0)
32.90 лв.

Детска термо чанта за храна, Unicorn navyСтрахотна термо чанта от серията Unicorn navy от португалската марка Delbag, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специал..

88023 Ученически несесер, пълен: Dinosaur King

(0)
26.90 лв.

Ученически несесер, пълен: Dinosaur KingДетски несесер за училище с красиви щампи и украси с мотиви на Dinosaur King. Несесерът е с 1 отделение затварящо/отварящо се с цип, в което прилежно са подреде..

61116C Раница за детска градина с колелца: Planes

(0)
39.90 лв.

Раница за детска градина с колелца: PlanesПогрижете се за комфорта на вашето дете, като го зарадвате с тази лека и удобна раница с колелца, която ще го накара да се усмихва, ходейки на детска градина ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

36218 Термо чанта с двойно дъно: Minnie Mouse

(0)
35.90 лв.

Термо чанта с двойно дъно: Minnie MouseДетска термо чанта за обяд с красив дизайн на Minnie Mouse, която ще запази храната и напитките на детето ви свежи през деня. Изработена е от висококачествени ма..

35218 Термо чанта с двойно дъно: Regal Academy

(0)
26.90 лв.

Термо чанта с двойно дъно: Regal AcademyДетска термо чанта в нежни розови цветове и щампа на Rose от Regal Acodemy, която ще запази храната и напитките Ви свежи през деня. Чантата е със специални вътр..

35216 Раница за детска градина: Regal Academy

(0)
29.90 лв.

Раница за детска градина: Regal AcademyРаница за детска градина с красиви щампи и изображения на Rose. Разполага с едно основно отделение, затварящо се с цип, в което могат да се съхраняват необходими..

Показани 1 от 30 | 87 (3 Страници)