Hasbro: Настолни игри

HASBRO е глобална компания за игра и развлечения, ангажирана със създаването на най-добрите преживявания в света. От играчки и игри за телевизия, филми, цифрови игри и потребителски продукти, HASBRO предлага огромно разнообразие за цялата си аудитория и малките си фенове, които ще се забавляват с герои и игри като: MY LITTLE PONY, TROLLS, FROZEN, MARVEL, STAR WARS, TRANSFORMERS, PLAY-DOH, MONOPOLY, LITTLEST PET SHOP и много други водещи марки и партньори.  HASBRO и техните продукти ще ви помогнат да направите света по-добро място за децата и техните семейства. 

Мрежа:

E9707 Hasbro: Детска игра, Гладни хипопотами

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Гладни хипопотамиДетска игра, в която играчите се редуват да изстрелват пластмасови дини в устата на своя хипопотам. За децата е забавно да натискат стартера и да гледат как се изстрелва ..

B2176 Hasbro: Детска игра, Операция

(0)
48.90 лв.

Детска игра, ОперацияИграта "Операция" предлага един мулти сензорен опит и забавни звуци.Включва части от анатомията на човек, които трябва да ги събереш с пинсети по тялото на Сам, без да докосваш кр..

E1888 Hasbro: Забавна игра, Twister със затворени очи

(0)
43.90 лв.

Забавна игра, Twister със затворени очиЗабавленията нямат край с играта Twister! Колко пъти ще се преобърнеш?В играта Twister с вързани очи, играчите трябва да се движат по подложката със затворе..

98831 Hasbro: Забавна игра, Twister

(0)
42.90 лв.

Забавна игра, TwisterЗабавленията нямат край с играта Twister! Колко пъти ще се преобърнеш?Twister е игра, която буквално те връзва на възел. Трябва да завъртиш стрелката и да действаш, както е п..

A2120 Hasbro: Игра Дженга, Classic

(0)
34.90 лв.

Игра Дженга, ClassicОригиналната игра с дървени блокчета. Извади дървените блокчета са разположени отдолу и ги постави отгоре - без да събориш кулата!Категория: ИгриМарка: HasbroБаркод: 501099469..

E1871 Hasbro: Игра Монополи, Измамническо издание, Затвор

(0)
53.90 лв.

Игра Монополи, Измамническо издание, ЗатворНаправете тази монополи игра различна забавлявайки се вкъщи през дългите нощи.Потопете се в онези емблематични (неизречени) монополи моменти, в които правила..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

C1009 Hasbro: Игра Монополи, Classic

(0)
49.90 лв.

Игра Монополи, ClassicНай-известната игра с недвижими имоти, в класически вариант с улиците в София и с нови и по-интересни  3D фигури, може да е при вас.Преместете на дъската, продавайте и купув..

E3037 Hasbro: Игра Монополи, Дъжд от пари

(0)
48.90 лв.

Игра Монополи, Дъжд от париПригответе се за много забавления с тази игра "на борда на " Монополи!Заредете Monopoly Money в Money Blaster (известен още като Банката) и изстреляйте пари във въздуха. Вси..

B6677 Hasbro: Игра Монополи, Електронно банкиране

(0)
69.90 лв.

Игра Монополи, Електронно банкиранеОбновена версия на настолната игра Монополи- Монополи банкиране.Сега плащането не е с банкноти, а с кредитни карти. Играта разполага с инструмент с технология за док..

A6984 Hasbro: Игра Монополи Junior

(0)
39.90 лв.

Игра Монополи JuniorЛесна и вълнуваща игра Monopoly Junior, с която децата могат да се забавляват, докато се движат около дъската, пътувайки из различните полета като сладоледен салон, скейт парк и зо..

E7572 Hasbro: Игра Монополи, LOL Изненада

(0)
50.90 лв.

Игра Монополи, LOL ИзненадаИграта Monopoly среща супер сладките куклички L.O.L. Surprise!Вместо места и имоти, в тази игра Monopoly L.O.L. Surprise! играчите купуват, продават и заменят куклите герои ..

E7030 Hasbro: Игра Монополи, Pac-Man

(0)
67.90 лв.

Игра Монополи, Pac-ManГеймърите и феновете на оригиналния Pac-Man могат да преживеят своите игрови изживявания с тази Pac-Man тематична игра монополи.Това е честване на 40-годишнината на Pac-Man, дока..

E8978 Hasbro: Игра Монополи, Супер електронно банкиране

(0)
70.90 лв.

Игра Монополи, Супер електронно банкиранеИзберете банкова карта, изберете награда!Всяка карта позволява на играчите да печелят с всеки ход награди като бързо пътуване около игралната дъска или печелен..

E9972 Hasbro: Игра Монополи, За не умеещите да губят

(0)
49.90 лв.

Игра Монополи, За не умеещите да губятКажете сбогом на разочарованието от загубата играейки монопол с настолната игра Monopoly For Sore Losers.Този весел обрат на играта монополи превръща загубата в п..

F1699 Hasbro: Игра Монополи, Наддаване

(0)
15.90 лв.

Игра Монополи, НаддаванеТази игра наподобява играта на картата "Война", но е с емблематичните елементи на Monopoly! В тази игра играчът използва парични карти, за да наддава за имоти в надпревара за п..

F1656 Hasbro: Игра, Монополи Junior, Peppa Pig

(0)
46.90 лв.

Игра, Монополи Junior, Peppa PigЗабавлявайте се с приятели или със семейството си с играта Monopoly: Peppa Pig Edition. Преместете своите символи Peppa Pig, George Pig, Mummy Pig или Daddy Pig около д..

F2674 Hasbro: Игра Монополи, Фалшиви пари

(0)
56.90 лв.

Игра Монополи, Фалшиви париВ играта Монополи Фалшиви парите не винаги са такива, каквито изглеждат. Някой е добавил фалшиви пари и фалшиви карти Chance! За щастие, г -н Монопол дава на своите играчи с..

F1696 Hasbro: Игра Монополи, Строител

(0)
59.90 лв.

Игра Монополи, Строител, Monopoly Builder Board GameИграта Monopoly е със стратегически обрат на Monopoly Island, разположен в центъра на дъската. Със стратегическата игра Monopoly Builder играчи..

E9480 Hasbro: Игра Дженга, Fortnite

(0)
42.90 лв.

Игра Дженга, FortniteВдъхновена от видеоиграта Fortnite, играта Jenga: Fortnite Edition изисква от играчите да щурмуват своя Fortnite герой до кулата, като целта е първият да се качи на върха, но вним..

Показани 1 от 19 | 19 (1 Страници)