Haba: Детски настолни игри

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

305211 Haba: Моята първа игра: Да си построим къща

(0)
49.90 лв.

Моята първа игра: Да си построим къщаУправителят на обекта Бруно Беър се нуждае от помощ при изграждането на къща. Играчите трябва да намерят съвпадащи керемиди и да ги откарат до строителната площадк..

303469 Haba: Моята първа игра: Подреди играчките в стаята

(0)
29.90 лв.

Моята първа игра: Подреди играчките в стаятаМалкото коте Том играе и разхвърля по цял ден. Сега е време за подреждане на детската стая. Но къде да поставим играчките изобразени върху блокчетата? Къде ..

302781 Haba: Моята първа игра: На пазар

(0)
54.90 лв.

Моята първа игра: На пазарТази настолна детска игра "На пазар" има за цел да научи децата на много полезни неща свързано с пазаруването и разплащането с пари.Всеки от вас има списък с покупки с четири..

301855 Haba: Моята първа игра: Криеница с животни

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра: Криеница с животниВ тази настолна детска игра, животните играят на криеница. Кой иска да помогне за търсенето им? Две забавни идеи за игри предоставят разнообразни образователни възм..

301313 Haba: Моята първа игра за памет: Ваната на зайчето Бъни

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра за памет: Ваната на зайчето БъниЗабавна детска игра, с която зайчето Бъни се плиска във ваната си с двете си патета, но внезапно играчките му изчезват в пяната. Къде са кофата, китът ..

300964 Haba: Моята първа игра: Поща за Вас!

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра: Поща за Вас!Помогнете на Марти да достави всички пакети до клиентите си. Понякога той не е много внимателен и прави грешки. Слава богу,  децата  ще се погрижат всички пратк..

300178 Haba: Моята първа игра: Едно, две и хоп..

(0)
41.90 лв.

Моята първа игра: Едно, две и хоп..Кой иска да придружава жабите по пътя им към езерото? Матрицата ще ви каже времето, когато жабата се движи с една или две стъпки. Това помага на най-малките дечица д..

300171 Haba: Моята първа игра: Гладно мече

(0)
29.90 лв.

Моята първа игра: Гладно мечеМалкото мече  е гладно. Няма проблем, тъй като ястията с различни порции вече е подготвена. Кой иска да помогне да нахрани мечето?Играта е  от серията “Моите пър..

305077 Haba: Магнитна игра: Професии

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра: ПрофесииТази забавна магнитна игра има за цел да запознае децата с някои различни професии. Капакът на кутията може да си послужи като дъска, върху която можете да поставите някой от пр..

305076 Haba: Магнитна игра: Детска градина

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра: Детска градинаВреме е децата да се запознаят какво ги очаква в детската градина. Играта съдържа множество магнитни елементи, които трябва да бъдат подредени върху илюстрираните шаблони ..

Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)