Haba: Детски настолни игри

HABA е модерна фамилна компания с над 75 годишна история, в която трето поколение продължава да се грижи за забавленията на децата с уникални продукти които произвеждат. За всяка една игра, книжка или играчка се грижат много дизайнери, редактори и проектанти, които предварително проектират, тестват, редактират и играят с продуктите си с цел да създадат най-доброто, от което имат нужда децата за да се образоват, развиват и забавляват. Всеки един от тях дава сърцето и душата си в разработването на добре обмислени игри и играчки. Това им позволява да създават множество трайни продукти със специален дизайн и висока игрална стойност, които стимулират детското любопитство и желания за игра. Основната им цел е игриво да придружават децата във всичките им фази на растеж, да направят живота им по-щастлив и вълнуващ, още от самото начало. 

Философията на компанията HABA се основава на един прост принцип: Децата са най-важното нещо в живота! Насърчаването на основните ценности, подпомагането им да станат независими и да развият своите творчески и креативни способности са част от мисията на компанията, създавайки именно такива игри, кукли и образователни играчки насочени върху развитието на детето. 

Всички играчки са проектирани и произведени в Германия!

Мрежа:

301323 Haba: Забавна игра, Кой съм аз

(0)
27.90 лв.

Забавна игра, Кой съм азКласическа игра за познаване на различни предмети или хора с карти, представена от немската фирма ХАБА. Кой съм аз? Пекар или лъв, а може би снежен човек? Само тези, които зада..

305173 Haba: Комплект от 10 настолни игри, Зоопарк

(0)
89.90 лв.

Комплект от 10 настолни игри, ЗоопаркТази настолна игра Хаба е много полезна за децата. Комплектът включва 10 забавни и разнообразни образователни игри на тема животни и зоологически градини. С много ..

4547 Haba: Игра за смятане, Умно мече

(0)
51.90 лв.

Игра за смятане, Умно мечеДетска образователна игра с числа, която има за цел да научи децата да броят и смятат. Съдържа четири варианта за игра. Много добро съчетание между нанизване и математик..

7392 Haba: Магнитна игра, Облечи Лили

(0)
48.90 лв.

Магнитна игра, Облечи ЛилиЗабавна игра от Хаба, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитен пъзел за съставяне на различни картинки според въображението на всяко мъниче. Пъстрите и раз..

301951 Haba: Магнитна игра, Фермата на Петър и Полин

(0)
48.90 лв.

Магнитна игра, Фермата на Петър и ПолинЗабавна игра от Хаба, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитен пъзел за съставяне на различни картинки според въображението на всяко мъниче. Р..

301950 Haba: Магнитна игра, Вълшебна градина

(0)
48.90 лв.

Магнитна игра, Вълшебна градинаЗабавна игра от Хаба, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитен пъзел за съставяне на различни картинки според въображението на всяко мъниче. Разнообра..

301949 Haba: Магнитна игра с дракони

(0)
39.90 лв.

Магнитна игра с дракониЗабавна детска игра за любителите на драконите от Haba, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитен пъзел за съставяне на различни картинки според въображението ..

301948 Haba: Магнитна игра, Бързи коли

(0)
48.90 лв.

Магнитна игра, Бързи колиЗабавна игра от Хаба, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитната игри/пъзел е за съставяне на различни картинки според въображението на всяко дете. Разнообр..

302282 Haba: Комплект от 10 настолни игри, Овощна градина

(0)
132.90 лв.

Комплект от 10 настолни игри, Овощна градинаКолекция от 10 настолни игри за деца от Haba с гарван и овощната градина. Съдържа класическата настолна градина Овощна градина и девет допълнителни варианта..

303586 Haba: Детска настолна игра, Дъхът на дракона

(0)
39.90 лв.

Детска настолна игра, Дъхът на драконаКой дракон ще успее да събере най-много кристали в своята пещера в края на играта?Играта на Haba  „Дъхът на Дракона” стана „Детска игра на годината 2018”. Та..

303472 Haba: Детска настолна игра, Хвани чорапчето

(0)
36.90 лв.

Детска настолна игра, Хвани чорапчетоТази игра е от серията Äctive kids"на Haba. Играта е забавна и има прости правила. Тя изисква движение и е препоръчително да се играе на земята.Имате право да напр..

303398 Haba: Детска игра, Движи се като животно

(0)
29.90 лв.

Детска игра, Движи се като животноТази игра е от серията Äctive kids"на Haba. Играта е забавна и има прости правила. Тя изисква движение и е препоръчително да се играе на земята. Много забавно е играч..

303314 Haba: Детска настолна игра, Рали за кучета

(0)
36.90 лв.

Детска настолна игра, Рали за кучетаТази игра е от серията Äctive kids"на Haba. Играта е забавна и има прости правила. Тя изисква движение и е препоръчително да се играе на земята. Децата играят на че..

302808 Haba: Детска настолна игра, Битката на супер Рино

(0)
64.90 лв.

Детска настолна игра, Битката на супер РиноЗабавна детска игра със супер героя Рино и неговите приятели Жирафът, Големият Е. и Батгюн, с които заедно трябва да построите зашеметяващо висок небостъргач..

301890 Haba: Детска игра, Състезание с дракони

(0)
34.90 лв.

Детска игра, Състезание с дракониДетска настолна игра с дракони, която спомага за пресмятане и броене. Има препятствия, които се преминават преди да стигнеш до вулкана. Победител е този, който има най..

301600 Haba: Детска игра, Ловци на духове

(0)
30.90 лв.

Детска игра, Ловци на духовеНастолна детска игра за памет, която насърчава екипния дух на децата. Нужно е да сте бързи и преди полунощ да заловите всички призраци. Вълнуващо забавление  за цялото..

300123 Haba: Детска игра, Еднорози в облаците

(0)
34.90 лв.

Детска игра, Еднорози в облацитеЗабавна игра за феновете на еднорози с лесни правила и 60 красиви кристала.Играта е със състезателен характер и учи децата да преодоляват своята загуба и да се учат да ..

306069 Haba: Моята първа игра с животни

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра с животниДетска игра предназначена за най-малките дечица за забавно подреждане на 8 фигурки с различни животни, изработени от дърво, лесни за хващане за малки детски ръце. Играта е с ..

306082 Haba: Дървена игра, Овощна градина с плодове

(0)
60.90 лв.

Дървена игра, Овощна градина с плодовеКреативна образователна игра за нанизване, подходяща за деца над 3+ години. Играта "Овощна градина"  помага на децата да развиват фината моторика на ръцете и..

305288 Haba: Детска игра за нанизване, Цветове и числа

(0)
60.90 лв.

Детска игра за нанизване, Цветове и числаКреативна образователна игра за нанизване, подходяща за деца над 3+ години. Играта може да се играе в два варианта - според числата, според цветовете и свободн..

300526 Haba: Детска логическа игра, Цветна гъсеница

(0)
37.90 лв.

Детска логическа игра, Цветна гъсеницаОбразователна логическа игра за редене и последователност, предназначена за най-малките деца. Дървената игра спомага за развиване на умения за разпознаването и съ..

305229 Haba: Детска игра за нанизване, Жаба на турне

(0)
48.90 лв.

Детска игра за нанизване, Жаба на турнеКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Да тр..

305289 Haba: Детска игра с шаблони за нанизване, Ферма

(0)
60.90 лв.

Детска игра с шаблони за нанизване, ФермаКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Нан..

305165 Haba: Детска игра, Облечи ме според сезона

(0)
60.90 лв.

Детска игра, Облечи ме според сезонаКреативна образователна игра за нанизване и обличане, подходяща за деца над 3+ години. Играта насърчава координацията ръце-очи и фината моторика на децата. Шаблонит..

303821 Haba: Дървена игра Овощна градина за фина моторика

(0)
124.90 лв.

Дървена игра Овощна градина за фина моторикаДетска и образователна игра, която има за цел да тренира двигателните умения, фината моторика и насърчава опознаването на цветовете и разпознаване  на ..

305912 Haba: Моята първа игра: Супер героят Рино

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра: Супер героят РиноВълнуваща настолна игра с 3-D структура, за 1-4 малки играчи на възраст 2 +, която включва три съвместни игри за редене и подреждане, които  тренират фини двига..

304188 Haba: Моята първа игра: Пързалка от дъга

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра: Цветна пързалкаНастолната детска игра "Пързалка от дъга" насърчава игривото опознаване на числата 1-3 и цветовете на дъгата. Развива различни способности и умения чрез игра: броене о..

5878 Haba: Моята първа игра: Форми и цветове

(0)
34.90 лв.

Моята първа игра: Форми и цветовеДетска образователна игра с форми и цветове от серията Моите първи игри, предназначена за най-малките дечица. В играта има много съвети и предложения за това как ..

5661 Haba: Моята първа игра: Риболов

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра: РиболовЗанимателна детска игра със зар и цветни рибки. Хвани морските обитател в този цвят, който се е паднал на зарчето! Ако успееш, получаваш умалена версия на своя улов и я постав..

3177 Haba: Моята първа игра: Овощна градина

(0)
59.90 лв.

Моята първа игра: Овощна градинаИграта "Овощна градина" на Haba е предназначена за най-малките, като правилата са съобразени с тяхната възраст, а игралното поле е специално предназначено за малките им..

Показани 1 от 30 | 43 (2 Страници)