Cayro the games

Cayro the game е  испанска фирма с над 60 годишна история в производството на забавни игри за малки и големи.

Игрите са забавни, посвещавате се на нещо, което буди любопитството ви, правите различни открития и продължавате да опитвате нови неща. Игрите на Cayro the games са образователни и много увлекателни. С тях животът никога не може да бъде скучен. Игрите са с препоръчителна възраст от 0 до 99 години. Не е нужно да си дете, за да играеш, а играейки всеки човек продължава да носи детското в себе си. 

Мрежа:
Временно е изчерпан
Бърз поглед

093 Cayro: Шах със силиконова подложка

(0)
67.90 лв.

Шах със силиконова подложкаАко обичате да играете шахмат вкъщи или докато пътувате, то това Вашият комплект, който се съхранява в торбичка и съдържа силиконова подложка с размери 50 х 50 см. Кате..

863 Cayro: Colorfind, Мемо игра с цветни пръчки

(0)
39.90 лв.

Colorfind, Мемо игра с цветни пръчкиColorfind е мемо игра с цветове за концентрация, памет и забавление.Докато играят, децата ще се смеят и забавляват, а също така ще развиват редица ценни и важни уме..

858 Cayro: Игра за балансиране на фигури

(0)
26.90 лв.

Игра за балансиране на фигуриБъдете готови! Съсредоточете се! Вземете цветна част с различна форма и цвят и я поставете на полусферата, но бъдете много внимателни. Ако частите се разпилеят и паднат из..

853 Cayro: Микадо, Игра с дървени пръчки

(0)
13.90 лв.

Микадо, Игра с дървени пръчкиМикадо е интересна игра с дървени пръчици, която развива наблюдателността и двигателните уменията на децата.Играта съдържа 26 дървени пръчици, оцветени с различни цветове...

852 Cayro: Игра, Моят първи танграм

(0)
37.90 лв.

Игра, Моят първи танграмТанграм е игра на търпение. Тя е създадена в Китай и е една от най-старите игри в света. Играта съдържа седем части. Те имат различни големини и форми, подредени по опреден нач..

851 Cayro: Логическа игра, Танграм за четирима

(0)
26.90 лв.

Логическа игра, Танграм за четиримаТанграм е логическа игра, която ще позволи на всеки да разгъне своята фантазия и да развие логическата си мисъл. Играта се с китайски произход, създадена преди много..

832 Cayro: Детска игра, Партито на Том

(0)
47.90 лв.

Детска игра, Партито на ТомЗабавна детска игра, в която мишлето Том има рожден ден и неговите приятели са му подготвят празник изненада за рождения ден.Поставете различните елементи и гостите за празн..

712 Cayro: Игра, Rummi Clasic за шестима

(0)
52.90 лв.

Игра, Rummi Clasic за шестимаRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни цвет..

343 Cayro: Детска игра, Разделно събиране на боклук

(0)
44.90 лв.

Детска игра, Разделно събиране на боклукЗабавна детска игра, а която Вашите деца ще разберат колко е важно да събират разделно отпадъците, как могат да опазят природата чиста и безопасна за живеене.В ..

332 Cayro: Color Line, Игра за бързина и съобразителност

(0)
59.90 лв.

Color Line, Игра за бързина и съобразителностColo Line е игра за бързина и съобразителност. Тя ще осигури смях и забавни часове, прекарани с близки хора.Играта започва най-младия играч. Той трябва да ..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

170 Cayro: Цветна дървена дженга със зар

(0)
21.90 лв.

Цветна дървена дженга със зарКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Играта спомага за развиването на фините дви..

155 Cayro: Цветна дървена дженга, голяма

(0)
139.90 лв.

Цветна дървена дженга, голямаКласическата Дженга Ви предизвиква да играете и бъдете по-концентрирани, да не потрепва ръката ви, а забавлението е гарантирано.Подредете кулата като всеки играч добавя по..

094 Cayro: Дървен шах и дама, 2 в 1

(0)
48.90 лв.

Дървен шах и дама в метална кутия, 2 в 1С този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама.Играта успешно стимулира подрастващите деца д..

887 Cayro: Детска игра: Какво виждаш?

(0)
35.90 лв.

Детска игра: Какво виждаш?Забавна детска игра, в която децата трябва да си задават въпроси, така че да отгатнат картинките който са поставени на челата им. Отговорите на въпросите могат да бъдат само ..

886 Cayro: Детска игра: Хайде на риболов

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Хайде на риболовХайде на риболов! Това е една забавна игра, с която децата ще проверят своите умения, концентрация и сръчност. Всяка една от рибките носи определен брой точки, от което за..

883 Cayro: Детска настолна игра: Мистър Луко

(0)
32.90 лв.

Детска настолна игра: Мистър ЛукоМистър Луко е една много забавна игра, в която децата играят като колектив за постигане на общата цел, а именно да вкарат всички агънца в обора, преди да дойде вълкът ..

882 Cayro: Детска игра: Фермерът Макс

(0)
32.90 лв.

Детска игра: Фермерът МаксФермерът Макс е колективна игра, в която всички играчки имат обща цел, а именно да помогната на фермера Макс да прибере всички зеленчуци, но не трябва да допускате враната да..

876 Cayro: Магнитни фигури, Приказен свят

(0)
22.90 лв.

Магнитни фигури, Приказен святТози комплект от различни магнитни фигури с герои и животни ще позволи на децата да създават смешни истории и да пресъздават приказки. Можете да си залепите върху всякакв..

855 Cayro: Детска игра за ловкост и бързина: Chaf Chof

(0)
29.90 лв.

Детска игра за ловкост и бързина: Chaf ChofChaf Chof е забавна детска игра за визуална пъргавост и бързина. Хвърлете заровете и бъдете най-бързият, който ще открие картата със същата комбинация от жив..

854 Cayro: Детска игра Ашици

(0)
13.90 лв.

Детска игра АшициАшици е от онези игри, които със сигурност ще привлече вниманието на децата!За да стартирате играта, трябва да разпръснете десетте неправилни елемента на пода, по две от всеки един цв..

843 Cayro: Детски игри: Не се сърди човече и Гъска

(0)
42.90 лв.

Детски игри: Не се сърди човече и ГъскаТози комплект дава възможност на децата да играят две забавни игри - Не се сърди човече и Гъска с най-безстрашните пирати. И двете игри са едни от най-предпочита..

755 Cayro: Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутия

(0)
34.90 лв.

Игра: Rummi Clasic Travel в метална кутияТози вариант на играта Rummi Clasic е във форма за пътуване, така че можете да го вземете където си пожелаете с практичната му метална кутия.Rummi Clasic е заб..

754 Cayro: Триъгълно домино в метална кутия

(0)
49.90 лв.

Триъгълно домино в метална кутияЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или тр..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

753 Cayro: Игра: Rummi Clasic в метална кутия

(0)
55.90 лв.

Игра: Rummi Clasic в метална кутияRummi Clasic е забавна, образователна игра за цялото семейство. Целта на играта е всеки играч да комбинира плочките си, които има като събира еднакви цифри с различни..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

710 Cayro: Триъгълно домино

(0)
42.90 лв.

Триъгълно доминоЗа разлика от класическата игра на домино, в тази игра пуловете са с по три страни. Разполагате с три различни опции за игра, като не трябва да забравяте, че две или три от страните тр..

7072 Cayro: Детска игра: Събери жълъдите

(0)
49.90 лв.

Детска игра: Събери жълъдитеNuts е логическа игра, която стимулира геометричното мислене и пространствените способности на децата. Ще трябва да бъдете умни и креативни, за да спечелите играта. Помогне..

7071 Cayro: Логическа игра: SkyLine

(0)
49.90 лв.

Cayro: Логическа игра: SkyLineSkyline е логическа игра, в която креативността и въображението ще бъдат ваши съюзници. Вашата цел е да изградите град, който да отговаря на предизвикателството, посочено..

455 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, голяма

(0)
53.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, голямаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали и ще ви..

453 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, средна

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра: Шах и Дама, среднаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а пора..

450 Cayro: Магнитна игра: Шах и Дама, малка

(0)
19.90 лв.

Магнитна игра: Шах и ДамаС този компактен комплект можете да играете 2 различни игри, които са добре познати на малки и големи - шах и дама. Играта е изработена от висок клас материали, а поради компа..

Показани 1 от 30 | 43 (2 Страници)