Lisciani

Lisciani Giochi е италианска фирма, която е лидер в света на образователните игри, с обхват на богати и структурирани продукти за всички възрасти. Продуктите са съобразени с възрастта на децата: от електронни игри за най - малките деца до образователни, научни и творчески игри за деца от предучилищна възраст, настолни игри за цялото семейство и оригинални двустранни пъзели за сглобяване и оцветяване. 

Мрежа:

91515 Lisciani: Детска игра, Лаборатория с 120 опита

(0)
79.90 лв.

Детска игра, Лаборатория с 120 опитаТази игра е предназначена за децата, които се интересуват от науката и обичат да експериментират, като правят различни лабораторни опити. Често, когато децата ..

91461 Lisciani: Детска игра, Детектор на лъжата

(0)
36.90 лв.

Детска игра, Детектор на лъжатаВреме е да разберете кой казва истината и кой лъже с тази забавна игра - Детектор на лъжата. Време е да поставите приятелите си на изпитание!В кутията ще намерите всичко..

94578 Lisciani: Лаборатория със светещи в тъмното желета

(0)
36.90 лв.

Лаборатория със светещи в тъмното желетаТази лаборатория ще ви помогне да създадете впечатляваща колекция от 50 фосфоресциращи желета с помощта на комплекта за експерименти.Характеристики:* открийте р..

72965 Lisciani: Малкият гений, Фабрика за татуировки

(0)
38.90 лв.

Малкият гений, Фабрика за татуировкиВпуснете се във вълнуващия свят на татуировките! Разберете кой е първият човек с татуировки, каква е тяхната символика и кои са най-популярните видове. С комплекта ..

80120 Lisciani: Детска игра, Дом за животни

(0)
22.90 лв.

Детска игра, Дом за животниДетска игра с която малчуганите ще построят прекрасна къща за домашните си любимци.Поставете всяко животно и всеки предмет на правилното място. По време на игра детето също ..

72743 Lisciani: Комплект с детски игри, Пирати

(0)
38.90 лв.

Комплект с детски игри, ПиратиОткрийте цял набор от образователни игри с този страхотен пиратски комплект!Забавлявайте се с мемори игри, подреждайте пъстри пъзели и разглеждайте увлекателна книжка.От ..

72736 Lisciani: Комплект с детски игри, Ферма

(0)
38.90 лв.

Комплект с детски игри, ФермаВреме е за игра във фермата!Открийте фантастичния свят на образователните игри с голямата 3D ферма! Забавлявайте се с мемори игри, подреждайте пъстри пъзели и разглеждайте..

77144 Lisciani: Малкият гений, Космическа гравитация

(0)
44.90 лв.

Малкият гений, Космическа гравитацияРазберете как действа силата на гравитацията!С комплекта ще можете да построите зрелищни писти, трасета и лупинг, чрез които ще разкриете тайните на гравитацията, к..

80243 Lisciani: Комплект с 10 забавни игри, Carotina Baby

(0)
29.90 лв.

Комплект с 10 забавни игри, Carotina BabyБогата колекция от образователни игри, които помагат за тренирането на паметта, развитието на логиката, фината моторика и зрението.Комплектът съдържа:* Пъзел* ..

84630 Lisciani: Малкият гений, Наука за динозаврите 2 в 1

(0)
37.90 лв.

Малкият гений, Наука за динозаврите 2 в 1Този комплект ви позволява да изследвате и опознаете два от най-популярните динозаври!В комплекта ще откриете два блока за разкопки, за да се открият скелетите..

80663 Lisciani: Малкият гений, Лаборатория за луда анатомия

(0)
45.90 лв.

Малкият гений, Лаборатория за луда анатомияТози комплект от поредицата Crazy Science, включва анатомични експерименти, които не сте виждали преди.Благодарение на лабораторията „Луда анатомия“ децата о..

86726 Lisciani: Детска игра, Happy English

(0)
24.90 лв.

Детска игра, Happy EnglishТази игра ще помогне на децата да научат първите си думи на английски език с помощта на двустранния пъзел и магическата светеща писалка, показваща дали детето се е справило п..

72644 Lisciani: Монтесори игра, Приказки

(0)
33.90 лв.

Монтесори игра, ПриказкиТази игра е предназначена да стимулира и развихри въображението и творчеството на децата.Включва карти, изобразяващи разнообразни сцени, които им позволяват да измислят и създа..

86429 Lisciani: Образователни игри, Peppa Pig

(0)
33.90 лв.

Образователни игри, Peppa PigКомплект с образователни игри и занимания, посветени на децата в ранен предучилищна възраст.Децата ще се забавляват с много игри, които развиват логическото мислене, памет..

86702 Lisciani: Игра с дървено влакче и пъзел

(0)
39.90 лв.

Игра с дървено влакче и пъзелСтрахотна детска игра, която включва малък дървен влак и голям пъзел с букви от английската азбука, изображения на животни, както и голяма железопътна линия.Детето първо т..

84296 Lisciani: Супер гений, Планетата Земя

(0)
67.90 лв.

Супер гений, Планетата ЗемяСпециална детска лаборатория, безпрецедентна и включваща много богат комплект, за борба със земното замърсяване и за предаване на любов и уважение към природата!Комплектът с..

53704 Lisciani: Малкият гений, Експерименти с вода и лед

(0)
24.90 лв.

Малкият гений, Експерименти с вода и ледГотови ли сте да направите няколко експериментите с вода? Тази игра е една истинска лаборатория, в която ще можете да направите 15 научни експерименти. Ще ..

85637 Lisciani: Монтесори игра, Моето училище

(0)
37.90 лв.

Монтесори игра, Моето училищеИграта Моето училище съдържа много елементи, които трябва да бъдат поставени на правилното им място. На гърба на играта ще откривате много думи, които ще помогнат на децат..

85897 Lisciani: Монтесори игра, Модна кукла

(0)
49.90 лв.

Монтесори игра, Модна куклаЗабавна детска игра за мода и дизайн. Децата ще могат да правят различни тоалети, с които да обличат своя модел.Сглобите триизмерен гардероб, в който можете да подредите тоа..

85873 Lisciani: Монтесори игра, Baby Farm

(0)
49.90 лв.

Монтесори игра, Baby FarmЗабавна детска игра, предназначена за най-дечица, които ще имат удоволствието да опознаят 5 различни животни, докато играят.Целта на децата е да заведат всички животни в техни..

89208 Lisciani: Образователна маса с игри, Peppa Pig

(0)
69.90 лв.

Образователна маса с игри, Peppa PigОбразователна масичка за най-малките деца с любимата на всички Пепа Пиг. Масичката разполага с дъска на която децата ще пишат и рисуват на воля, а след това лесно д..

89192 Lisciani: Образователна маса с игри

(0)
69.90 лв.

Образователна маса с игриОбразователна масичка за най-малките деца с любимата на всички Маша. Има дъска на която ще могат да пишат и рисуват, а след това лесно да изтрият. Масичката разполага с удобни..

57696 Lisciani: Игра с форми и пъзели за подреждане

(0)
26.90 лв.

Игра с форми и пъзели за подрежданеС тази игра, децата могат да се забавляват с 5 цветни кубчета и 20 пъзели с различни животни. Дейността на играта стимулира логиката, наблюдението, практикува се фин..

67824 Lisciani: Креативна игра с форми

(0)
21.90 лв.

Креативна игра с формиДетска образователна игра, която ще помогне на децата да правят разлика между цветовете и формите, както и да се научат да сглобяват различни по цвят и форма елементи, така че да..

67831 Lisciani: Детска игра с форми: Кула

(0)
21.90 лв.

Детска игра с форми: КулаДетски комплект с различни цветни форми, с които децата могат да се занимават по различни начини: *Могат да строят високи кули; *Да образуват или декорират малки човечета изпо..

45266 Lisciani: Образователна книжка

(0)
39.90 лв.

Образователна книжка Детска образователна книжка с различни теми, с която децата всеки ден могат да играят и учат - цветовете, цифрите, формите, животните... Детето може и да оцветява страниците ..

56422 Lisciani: Детски макет: Динозавър Велоцираптор

(0)
24.90 лв.

Детски макет: Динозавър Велоцираптор Този комплект е предназначен за малките гении, които се интересуват от света на палеонтологията. Вашето дете ще се сдобие с един невероятно интересен макет със с..

56439 Lisciani: Детски макет: Динозавър Трицератопс

(0)
29.90 лв.

Детски макет: Динозавър Трицератопс Този комплект е предназначен за малките гении, които се интересуват от света на палеонтологията. Вашето дете ще се сдобие с един невероятен макет със скелета на д..

44627 Lisciani: Комплект от 20 игри с говореща писалка

(0)
32.90 лв.

Комплект от 20 игри с говореща писалкаТози комплект ще предложи на децата ви 20 забавни игри, с които те могат да се запознаят и научат английската азбука, различни думички с картинки, формите и цвето..

47031 Lisciani: Детска игра: Моят първи бутик за дрехи

(0)
50.90 лв.

Детска игра: Моят първи бутик за дрехиТози творчески комплект Ви дава възможност да се превърнете в един добър моден дизайнер и да откриете свой собствен бутик за дрехи. Вие можете да играете сами или..

Показани 1 от 30 | 32 (2 Страници)