Детски настолни игри

Мрежа:

91515 Lisciani: Детска игра, Лаборатория с 120 опита

(0)
79.90 лв.

Детска игра, Лаборатория с 120 опитаТази игра е предназначена за децата, които се интересуват от науката и обичат да експериментират, като правят различни лабораторни опити. Често, когато децата ..

91461 Lisciani: Детска игра, Детектор на лъжата

(0)
36.90 лв.

Детска игра, Детектор на лъжатаВреме е да разберете кой казва истината и кой лъже с тази забавна игра - Детектор на лъжата. Време е да поставите приятелите си на изпитание!В кутията ще намерите всичко..

94578 Lisciani: Лаборатория със светещи в тъмното желета

(0)
36.90 лв.

Лаборатория със светещи в тъмното желетаТази лаборатория ще ви помогне да създадете впечатляваща колекция от 50 фосфоресциращи желета с помощта на комплекта за експерименти.Характеристики:* открийте р..

5049 Noris: Детска лотарийна игра на Бинго

(0)
49.90 лв.

Детска лотарийна игра на БингоДетска лотарийна игра на Бинго, в която целта ви е да получите "Щастлива поредица от числа" Играта се състои от лотариен барабан с топчета и поле, върху което те са ..

Classic World: Магнитна игра-пъзел, Хората по света

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра-пъзел, Хората по светаМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи по нещичко за различните раси и хора, живеещи по света.Комплектът включва общо 60 елемента и карти, които д..

10808 New Classic Toys: Детска настолна игра, Четири в редица

(0)
36.90 лв.

Детска настолна игра, Четири в редицаДетската игра Четири в редица е със състезателен характер и има за цел да да тренира cpъчнocтта, cтpaтeгичecĸите и coциaлни yмeния, както и логиката на децата. Ком..

117 Cayro: Детска игра на дартс

(0)
27.90 лв.

Детска игра на дартсДетска игра на дартс с атрактивна мишена и 3 меки топчета покрити с велкро. Играта може да бъде и със състезателен характер, като децата се редуват да хвърлят топчетата по мишената..

878 Cayro: Детско домино, Пирати

(0)
21.90 лв.

Детско домино, ПиратиТова забавно домино ще отведе децата на едно пиратско приключение. С гърба на картите можете да си сглобите и пейзаж с пиратските герои и да разкажете някоя забавна история. ..

11164 Small Foot: Логическа игра, Судоку

(0)
25.90 лв.

Логическа игра, СудокуТази забавна логическа игра на Sudoku ще се хареса на всички любители на математиката. Играта е изработена от FSC® 100% сертифицирана дървесина, с ярко оцветени кубчета с ци..

12021 Small Foot: Шах в текстилна торбичка

(0)
15.90 лв.

Шах в текстилна торбичкаИгра на Шах в чантата! Няма нищо по хубаво от една игра на шах по време на пътуване. Чантата е с отпечатано върху нея игрално поле за игра и служи и за съхранение на игралните ..

2404 Small Foot: Морски шах с котки и мишки

(0)
20.90 лв.

Морски шах с котки и мишкиДетска игра на морски шах в метална кутия с магнитни дървени жетони във формите на котки и мишки. Кутията служи за основа върху която се играе, както и за съхранение на фигур..

11697 Small Foot: Не се сърди човече, Сафари

(0)
34.90 лв.

Не се сърди човече, СафариКласическата игра със зарове за цялото семейство с 16 ръчно рисувани игрални фигури. В тази игра отборите са 4 слона, 4 елегантни жирафи, 4 умни зебри и 4 хитри крокодили, ко..

7358 Small Foot: Не се сърди човече с животни

(0)
48.90 лв.

Не се сърди човече с животниКое животно ще стигне първо до финала? Класическа игра в забавен дизайн – тук играчите играят с фигурки на животни! Друга специална характеристика е, че върху зара има числ..

3494 Small Foot: Домино в метална кутия

(0)
20.90 лв.

Домино в метална кутияТази игра на домино се предлага в красива метална кутия. Частите са 28 броя, бели и имат различни цветни точки. Наистина е забавно да намерите съвпадащата двойка в тази игра. Дом..

11395 Small Foot: Комплект от 2 игри, Шах и табла

(0)
22.90 лв.

Комплект от 2 игри, Шах и таблаТази игра се предлага под формата на миниатюрни версии на класическите игри шах и табла. Игралната дъска има прорези за съхранение на игралните фигури по време на игра. ..

3453 Small Foot: Класически игри, Шах, дама и табла

(0)
37.90 лв.

Класически игри, Шах, дама и таблаТази страхотна колекция от 3 игри, направени от дърво, съдържа игри като шах, дама или табла. Перфектно решение пътуване, както и за дъждовен следобед с много вариаци..

11277 Small Foot: Комплект от 9 класически игри

(0)
109.90 лв.

Комплект от 9 класически игриРазнообразен комплект с девет различни класически игри, като като Шах, Не се сърди човече, Домино, Табла, Крибидж, популярни игри със зарове и други, които ще бъдат страхо..

TF338 Tooky Toy: Забавна игра, Познай какво виждаш

(0)
19.90 лв.

Забавна игра, Познай какво виждашЗабавна детска игра, с която може да се забавлява цялото семейство. Правилата на играта са лесни - Едното дете трябва да си сложи лентата на главата и да изтегли ..

LER2831 Learning Resources: Комплект за програмиране, Лабиринт с мишка

(0)
165.90 лв.

Комплект за програмиране, Лабиринт с мишкаТози образователен комплект с лабиринт и мишка за програмиране е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако..

LER2935 Learning Resources: Комплект за програмиране с робота Botley

(0)
229.90 лв.

Комплект за програмиране с робота BotleyЗапознайте се с робота Botley - един от най-умните роботи, който детето ви може да управлява. Ако детето ви проявява интерес към технологиите и програмирането, ..

LER2944 Learning Resources: Комплект за приготвяне на желе

(0)
45.90 лв.

Комплект за приготвяне на желеТози комплект ще покаже на децата, че всичко може да се смесва, като експериментират с различни продукти и да усъвършенстват изследователските си умения.Всички опити, кои..

LER1212 Learning Resources: Комплект с карти за умножение и деление

(0)
31.90 лв.

Комплект с карти за умножение и делениеОбразователен комплект с карти за умножение и деление, който представлява математическа игра за деца на възраст 6 или повече години.Играта е създадена с цел да п..

LER3089 Learning Resources: Играчки за програмиране, Бупър, Хип и Хоп

(0)
129.90 лв.

Играчки за програмиране, Бупър, Хип и ХопЗапознайте се с трите забавни и пъргави зайчета–роботи - Бупър, Хип и Хоп, които няма да оставят децата да скучаят.Новите им любимци ще предизвикат тяхното бог..

LER8904 Learning Resources: Детска играчка за фина моторика, Таралежът Спайки

(0)
47.90 лв.

Детска играчка за фина моторика, Таралежът СпайкиТаралежът Спайки е загубил бодлите си и само вашите малчугани могат да му помогнат да ги върне! Тази интересна играчка помага на децата да изградят мус..

LER9280 Learning Resources: Детска 3D игра за пространствено мислене

(0)
69.90 лв.

Детска 3D игра за пространствено мисленеПодложете на изпитание пространственото си мислене и стартирайте стратегическото решаване на проблеми с тази забавна детска игра! Подредете, моделирайте и съчет..

18903 APLI Kids: Детска игра за памет, Memo Loto

(0)
35.90 лв.

Детска игра за памет, Memo LotoИгра на памет и дедукция, при която всеки играч трябва да попълни своя списък за пазаруване с 4 артикула, всеки от различен магазин: магазина за играчки, хранителните ст..

18792 APLI Kids: Магнитна дъска с писалка, голяма

(0)
61.90 лв.

Магнитна дъска с писалка, голямаЗабавна магнитна дъска с топчета и писалка, с която децата могат да си правят различни картини, да пишат букви и цифри.Дъската включва жълт молив с метален връх, който ..

18567 APLI Kids: Игра за балансиране с динозаври

(0)
45.90 лв.

Игра за балансиране с динозавриДетска игра за балансиране с висококачествени дървени парчета под формата на динозаври. Играта съдържа 16 дървени фигури с динозаври, дървена основа и зар с цветовете на..

18342 APLI Kids: Състезателна игра с дървени колички, Рали

(0)
23.90 лв.

Състезателна игра с дървени колички, РалиСъстезателна настолна игра за 2-4 играчи. Играта има за цел да запознае децата с цветовете и учи правилата на играта. Включва разглобяема дъска, 4 дървени коли..

17203 APLI Kids: Дървена игра за баланс, Пингвин

(0)
45.90 лв.

Дървена игра за баланс, ПингвинДетска игра за балансиране с висококачествени дървени парчета под формата на пингвини. Играта съдържа 16 дървени фигури с дизайн на пингвини, дървена основа във формата ..

Показани 1 от 30 | 212 (8 Страници)