Детски настолни игри

Мрежа:

TL643A Tooky Toy: Магнитна игра, Английската азбука

(0)
23.90 лв.

Магнитна игра, Английската азбукаТази игра е проектирана с идеята да помогне на децата да научат английската азбука. С нея ученето ще може да изглежда като игра и по интересен начин децата да научат б..

TF879 Tooky Toy: Магнитна игра, Математика

(0)
23.90 лв.

Магнитна игра, МатематикаМагнитната игра "Математика" на Tooky Toy ще помогне на децата да се запознаят с числата, да броят и постепенно да започнат да решават прости математически задачи за събиране ..

TF866 Tooky Toy: Магнитна игра със задачи и кибритени клечки

(0)
24.90 лв.

Магнитна игра със задачи и кибритени клечкиКреативната игра с магнитни кибритени клечки е перфектен начин да научите децата си да бъдат по-съсредоточени, креативни и концентрирани.Играта е със задачи ..

TF642 Tooky Toy: Магнитна игра, Танграм

(0)
17.90 лв.

Магнитна игра, ТанграмПомогнете на Вашето дете да подобри абстрактното си мислене и уменията за решаване на проблеми, като му позволите да подрежда пъзели с геометрични форми с магнитната игра - ..

TF618 Tooky Toy: Магнитна игра с превозни средства

(0)
23.90 лв.

Магнитна игра с превозни средстваТази магнитна игра във формата на книга ще даде възможност на децата да се забавляват, докато сглобяват различни транспортните средства. Капакът й служи за основа, вър..

20026 Classic World: Магнитна игра с превозни средства

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с превозни средстваМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи различни видове превозни средства. Кои от тях можем да видим на пътя и кои във водата? Кое плавателно средство..

20025 Classic World: Магнитна игра с горски животни

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с горски животниМагнитна игра, с която детето ще може да види различни видове животни. Кои от тях можем да видим в гора и кои във водата? Кое животно може да се катери по дървета и кое м..

305211 Haba: Моята първа игра: Да си построим къща

(0)
49.90 лв.

Моята първа игра: Да си построим къщаУправителят на обекта Бруно Беър се нуждае от помощ при изграждането на къща. Играчите трябва да намерят съвпадащи керемиди и да ги откарат до строителната площадк..

303469 Haba: Моята първа игра: Подреди играчките в стаята

(0)
29.90 лв.

Моята първа игра: Подреди играчките в стаятаМалкото коте Том играе и разхвърля по цял ден. Сега е време за подреждане на детската стая. Но къде да поставим играчките изобразени върху блокчетата? Къде ..

302781 Haba: Моята първа игра: На пазар

(0)
54.90 лв.

Моята първа игра: На пазарТази настолна детска игра "На пазар" има за цел да научи децата на много полезни неща свързано с пазаруването и разплащането с пари.Всеки от вас има списък с покупки с четири..

301855 Haba: Моята първа игра: Криеница с животни

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра: Криеница с животниВ тази настолна детска игра, животните играят на криеница. Кой иска да помогне за търсенето им? Две забавни идеи за игри предоставят разнообразни образователни възм..

301313 Haba: Моята първа игра за памет: Ваната на зайчето Бъни

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра за памет: Ваната на зайчето БъниЗабавна детска игра, с която зайчето Бъни се плиска във ваната си с двете си патета, но внезапно играчките му изчезват в пяната. Къде са кофата, китът ..

300964 Haba: Моята първа игра: Поща за Вас!

(0)
27.90 лв.

Моята първа игра: Поща за Вас!Помогнете на Марти да достави всички пакети до клиентите си. Понякога той не е много внимателен и прави грешки. Слава богу,  децата  ще се погрижат всички пратк..

300178 Haba: Моята първа игра: Едно, две и хоп..

(0)
41.90 лв.

Моята първа игра: Едно, две и хоп..Кой иска да придружава жабите по пътя им към езерото? Матрицата ще ви каже времето, когато жабата се движи с една или две стъпки. Това помага на най-малките дечица д..

300171 Haba: Моята първа игра: Гладно мече

(0)
29.90 лв.

Моята първа игра: Гладно мечеМалкото мече  е гладно. Няма проблем, тъй като ястията с различни порции вече е подготвена. Кой иска да помогне да нахрани мечето?Играта е  от серията “Моите пър..

BJ590 BIGJIGS Toys: Игра Змии и стълби II

(0)
17.90 лв.

Игра Змии и стълби IIЗмии и стълби е традиционна семейна настолна игра, на която могат да се насладят до 4 играчи наведнъж! Играчите трябва да се състезават помежду си докато стигнат до върха на дъска..

BJ788 BIGJIGS Toys: Игра Змии и стълби

(0)
17.90 лв.

Игра Змии и стълбиЗмии и стълби е традиционна семейна настолна игра, на която могат да се насладят до 4 играчи наведнъж! Играчите трябва да се състезават помежду си докато стигнат до върха на дъската...

TL415 Tooky Toy: Комплект от 18 класически игри

(0)
54.90 лв.

Комплект от 18 класически игриКомплект от 18 класически игри, събрани в една. Сред игрите ще срещнете познати класически игри като: Не се сърди човече, Змии и стълби, 4 в редица, Дама, Судоку, Гъска, ..

TL161 Tooky Toy: Магнитна игра: Да научим часовника

(0)
25.90 лв.

Магнитна игра: Да научим часовникаОбразователна детска игра, която има за цел да помогне на децата да разпознават часовника и в коя част на деня, какви са техните задължения. Комплектът съдържа 102 ма..

TY848 Tooky Toy: Комплект с игри: Не се сърди човече и Змии и стълби

(0)
21.90 лв.

Комплект с игри: Не се сърди човече и Змии и стълбиС този игрален комплект, децата ги очаква двойно забавление! Те ще могат да играят на две от любимите им игри - "Не се сърди човече" и "Змии и стълби..

TL776 Tooky Toy: Дървен пъзел, Да се научим да броим

(0)
24.90 лв.

Дървен пъзел, Да се научим да броимЗабавен и цветен дървен пъзел с 3D фигури, благодарение на който детето ще развие своята координация на ръцете, концентрация и ще тренира своята ловкост и постепенно..

TL630 Tooky Toy: Магнитна игра Судоку, Гора

(0)
24.90 лв.

Магнитна игра Судоку, ГораЗабавната игра Судоку с животни е проектирана специално за деца и ще им осигури много забавление докато подпомага интелектуалното развитие на най-малките. Ярките цветове и ве..

TL631 Tooky Toy: Магнитна игра Судоку с животни

(0)
24.90 лв.

Магнитна игра Судоку с животниЗабавната игра Судоку с животни е проектирана специално за деца и ще им осигури много забавление докато подпомага интелектуалното развитие на най-малките. Ярките цветове ..

305077 Haba: Магнитна игра: Професии

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра: ПрофесииТази забавна магнитна игра има за цел да запознае децата с някои различни професии. Капакът на кутията може да си послужи като дъска, върху която можете да поставите някой от пр..

305076 Haba: Магнитна игра: Детска градина

(0)
45.90 лв.

Магнитна игра: Детска градинаВреме е децата да се запознаят какво ги очаква в детската градина. Играта съдържа множество магнитни елементи, които трябва да бъдат подредени върху илюстрираните шаблони ..

Показани 1 от 25 | 25 (1 Страници)