Детски настолни игри

Мрежа:

TF338 Tooky Toy: Забавна игра, Познай какво виждаш

(0)
19.90 лв.

Забавна игра, Познай какво виждашЗабавна детска игра, с която може да се забавлява цялото семейство. Правилата на играта са лесни - Едното дете трябва да си сложи лентата на главата и да изтегли ..

LER2831 Learning Resources: Комплект за програмиране, Лабиринт с мишка

(0)
165.90 лв.

Комплект за програмиране, Лабиринт с мишкаТози образователен комплект с лабиринт и мишка за програмиране е подходящ за деца на 4 и повече години, които искат да се потопят в света на технологиите. Ако..

LER2935 Learning Resources: Комплект за програмиране с робота Botley

(0)
229.90 лв.

Комплект за програмиране с робота BotleyЗапознайте се с робота Botley - един от най-умните роботи, който детето ви може да управлява. Ако детето ви проявява интерес към технологиите и програмирането, ..

LER2944 Learning Resources: Комплект за приготвяне на желе

(0)
45.90 лв.

Комплект за приготвяне на желеТози комплект ще покаже на децата, че всичко може да се смесва, като експериментират с различни продукти и да усъвършенстват изследователските си умения.Всички опити, кои..

LER1212 Learning Resources: Комплект с карти за умножение и деление

(0)
31.90 лв.

Комплект с карти за умножение и делениеОбразователен комплект с карти за умножение и деление, който представлява математическа игра за деца на възраст 6 или повече години.Играта е създадена с цел да п..

LER3089 Learning Resources: Играчки за програмиране, Бупър, Хип и Хоп

(0)
129.90 лв.

Играчки за програмиране, Бупър, Хип и ХопЗапознайте се с трите забавни и пъргави зайчета–роботи - Бупър, Хип и Хоп, които няма да оставят децата да скучаят.Новите им любимци ще предизвикат тяхното бог..

LER8904 Learning Resources: Детска играчка за фина моторика, Таралежът Спайки

(0)
47.90 лв.

Детска играчка за фина моторика, Таралежът СпайкиТаралежът Спайки е загубил бодлите си и само вашите малчугани могат да му помогнат да ги върне! Тази интересна играчка помага на децата да изградят мус..

LER9280 Learning Resources: Детска 3D игра за пространствено мислене

(0)
69.90 лв.

Детска 3D игра за пространствено мисленеПодложете на изпитание пространственото си мислене и стартирайте стратегическото решаване на проблеми с тази забавна детска игра! Подредете, моделирайте и съчет..

18903 APLI Kids: Детска игра за памет, Memo Loto

(0)
32.90 лв.

Детска игра за памет, Memo LotoИгра на памет и дедукция, при която всеки играч трябва да попълни своя списък за пазаруване с 4 артикула, всеки от различен магазин: магазина за играчки, хранителните ст..

18792 APLI Kids: Магнитна дъска с писалка, голяма

(0)
61.90 лв.

Магнитна дъска с писалка, голямаЗабавна магнитна дъска с топчета и писалка, с която децата могат да си правят различни картини, да пишат букви и цифри.Дъската включва жълт молив с метален връх, който ..

18567 APLI Kids: Игра за балансиране с динозаври

(0)
38.90 лв.

Игра за балансиране с динозавриДетска игра за балансиране с висококачествени дървени парчета под формата на динозаври. Играта съдържа 16 дървени фигури с динозаври, дървена основа и зар с цветовете на..

18342 APLI Kids: Състезателна игра с дървени колички, Рали

(0)
21.90 лв.

Състезателна игра с дървени колички, РалиСъстезателна настолна игра за 2-4 играчи. Играта има за цел да запознае децата с цветовете и учи правилата на играта. Включва разглобяема дъска, 4 дървени коли..

17203 APLI Kids: Дървена игра за баланс, Пингвин

(0)
38.90 лв.

Дървена игра за баланс, ПингвинДетска игра за балансиране с висококачествени дървени парчета под формата на пингвини. Играта съдържа 16 дървени фигури с дизайн на пингвини, дървена основа във формата ..

4297 Iso Trade: Дървен шах

(0)
19.90 лв.

Дървен шахКласическа игра на Шах, изработена от дърво.Понякога шахът се превръща в нещо повече от игра. Докато за едни предстоят първи стъпки в местенето на фигури и обмислянето на стратегически ходов..

LER5072 Learning Resources: Детска игра, Нахрани жабката

(0)
69.90 лв.

Детска игра, Нахрани жабкатаДетска забавна игра, в която координирането на движенията, разпознаването на цветове и числа, броенето и др., са умения, които трябва да се научат от децата, по лесен и раз..

LER9091 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Динозавър

(0)
53.90 лв.

Играчка за фина моторика, ДинозавърТози праисторически приятел е готов за фини двигателни забавления! Децата изграждат силата на ръцете, от която се нуждаят, за да успеят в училище и извън него всеки ..

LER9045 Learning Resources: Играчка за фина моторика, Кресливата сова

(0)
53.90 лв.

Играчка за фина моторика, Кресливата соваКоя е тази очарователна сова? Това е кресливата сова, която е мъдро допълнение към колекцията от играчки за фина моторика за малки деца от Learning Resources!И..

LER5070 Learning Resources: Детска игра, Лавина от плодове

(0)
53.90 лв.

Детска игра, Лавина от плодовеИграта "Лавина от плодове" е подходяща за деца на над 3-годишна възраст. Тя е чудесен избор за обучението на децата и развиването на основни предучилищни умения, като бро..

LER7735 Learning Resources: Детски глобус/пъзел с континенти

(0)
99.90 лв.

Детски глобус/пъзел с континентиОпознайте и се разходете из земното кълбо с този детски глобус. Децата могат да научат повече за Земята чрез практическо откриване и игра. Завъртете своя път в географи..

EI4170 Educational Insights: Детска мозайка, Моята първа работна маса

(0)
159.90 лв.

Детска мозайка, Моята първа работна масаМоята първа работна маса е игра/мозайка от типа Design&Drill и е предназначена за най-малките строители, които обичат да се занимават с „инженерни и ремонтн..

LER9288 Learning Resources: Детска игра, Забавно махало

(0)
63.90 лв.

Детска игра, Забавно махалоОсновите на физиката се превръщат в забавление по време на игра с Pendulonium STEM Challenge от учебните ресурси. Този набор от практически упражнения предизвиква децата да ..

LER3220 Learning Resources: Детска игра, Да научим часовника

(0)
45.90 лв.

Детска игра, Да научим часовникаОт начинаещи до напреднали, този набор от времеви дейности ще ангажира вниманието на децата и те ще се научат да идентифицират часовата и минутната стрелка, да научат р..

EI1704 Educational Insights: Детска игра, Намери мечетата

(0)
57.90 лв.

Детска игра, Намери мечетатаПодарете на децата си една от най-развлекателните и образователни игри “Намери мечетата“. Тя е чудесен избор за забавление и обучение на децата, с чиято помощ те обогатяват..

LER0287 Learning Resources: Гигантско домино, 168 цветни плочки

(0)
75.90 лв.

Гигантско домино, 168 цветни плочкиДецата обичат да играят на домино и това е един чудесен начин да практикуват основни умения за математика, броене и сортиране. Комплектът е направен от дърво и ..

LER1771 Learning Resources: Детска игра за смятане, Виждам 10

(0)
23.90 лв.

Детска игра за смятане, Виждам 10Чрез тази математическа игра децата ще могат да развият допълнителни умения като бързо смятане, разпознаване и реагиране. А също така спомага и за развитие на комуника..

LER3038 Learning Resources: Детска игра за събиране и изваждане, tri-FACTa

(0)
69.90 лв.

Детска игра за събиране и изваждане, tri-FACTaНаправете събирането и изваждането 3 пъти по-забавно и затвърдете знанията си с играта tri-FACTa!Играта изгражда умения за работа с факти, като подпомага ..

301323 Haba: Забавна игра, Кой съм аз

(0)
27.90 лв.

Забавна игра, Кой съм азКласическа игра за познаване на различни предмети или хора с карти, представена от немската фирма ХАБА. Кой съм аз? Пекар или лъв, а може би снежен човек? Само тези, които зада..

305173 Haba: Комплект от 10 настолни игри, Зоопарк

(0)
89.90 лв.

Комплект от 10 настолни игри, ЗоопаркТази настолна игра Хаба е много полезна за децата. Комплектът включва 10 забавни и разнообразни образователни игри на тема животни и зоологически градини. С много ..

4547 Haba: Игра за смятане, Умно мече

(0)
51.90 лв.

Игра за смятане, Умно мечеДетска образователна игра с числа, която има за цел да научи децата да броят и смятат. Съдържа четири варианта за игра. Много добро съчетание между нанизване и математик..

7392 Haba: Магнитна игра, Облечи Лили

(0)
48.90 лв.

Магнитна игра, Облечи ЛилиЗабавна игра от Хаба, която стимулира свободния избор на игра на детето. Магнитен пъзел за съставяне на различни картинки според въображението на всяко мъниче. Пъстрите и раз..

Показани 1 от 30 | 212 (8 Страници)