Puky

PUKY е фирма производител на детски превозни средства. Дейността и стартира през 1949 г. във фабрика в Дюселдорф. 

На пазара PUKY е известна с разпространението на висококачествени детски колела. Днес в продуктовата им гама се нареждат: скутери, велосипеди за малки деца и тинейджъри, триколки, тротинетки и аксесоари. PUKY има повече от 60 годишен опит в производството о разпространяването на превозни средства за деца. Този опит се подкрепя от тясно сътрудничество с външни партньори за развитие, като упражняващи терапевти, педиатри, детски градини и училища...

PUKY имат висококачествен и добре обмислен дизайн на продуктите си, който е модерен и същевременно изключително безопасен и подходящ за деца.

Колелата PUKY са разработени, проектирани и произведени в Германия. Още със зараждането на тяхната концепция се налага една висококачествена продукция. Мрежа:

4039 PUKY: Детско колело за баланс със спирачка: розово

(0)
213.90 лв.

Детско колело за баланс със спирачка: розовоТова колело за баланс на PUKY LR 1L е подходящо за развиване на равновесието и координацията на деца над 2 години. Колелото е с ръчна спирачка за безопаснос..

4014 PUKY: Детско колело за баланс: червено

(0)
159.90 лв.

Детско колело за баланс: червеноТова колело за баланс на PUKY LR 1L е подходящо за развиване на равновесието и координацията на деца над 2 години. Колелото е с професионално напомпани гуми 12", воланъ..

4011 PUKY: Детско колело за баланс: зелено

(0)
159.90 лв.

Детско колело за баланс: зеленоТова колело за баланс на PUKY LR 1L е подходящо за развиване на равновесието и координацията на деца над 2 години. Колелото е с професионално напомпани гуми 12", воланът..

4001 PUKY: Детско колело за баланс: синьо

(0)
159.90 лв.

Детско колело за баланс: синьоТова колело за баланс на PUKY LR 1L е подходящо за развиване на равновесието и координацията на деца над 2 години. Колелото е с професионално напомпани гуми 12", воланът ..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)