Детски колела E&L CYCLES

Детски колела E&L CYCLES

Фирма E&L Cycles е основана през 1948 г. и специализира в изработката на детски велосипеди, колела за баланс, триколки, играчки и спортни стоки. Всички стоки, които се предлагат притежават сертификати за безопасност и са под постоянен строг контрол на качество. Колелата са предназначени за различните възрастови групи. Всички колела са с регулируеми седалки, кормила и нивото на спирачки. И най - важното, клиентите получават изключително добро качество на достъпни цени!


Покажи
Ред

217Е Метално колело за баланс: Замръзналото кралство

Метално колело за баланс: Замръзналото кралство 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско колело за баланс с лиценз на Дисн..

119,90 лв.

226Е Метално колело за баланс

Метално колело за баланс, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт и е предназначено за по - малки..

98,90 лв.

31003E Метално колело: Дисни Принцеси

Метално колело: Дисни Принцеси 10 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско метално колело Дисни Принцеси, идеално за каране о..

238,90 лв.

31008E Метално колело: Мини Маус

Метално колело: Мини Маус 10 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско метално колело Дисни Мини, идеално за каране от всяка м..

238,90 лв.

408Е Детско колело за баланс: Миньоните

Детско колело за баланс: Миньоните, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт и е предназначено за ..

158,90 лв.

41054E Метално колело: Дисни Спайдърмен

Метално колело: Дисни СпайдърменКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско метално колело Дисни Спайдърмен, идеално за каране от вс..

238,90 лв.

446Е Детско колело за баланс: Миньоните

Детско колело за баланс: Миньоните, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт и е предназначено за ..

119,90 лв.

465Е Дървено колело за баланс: Замръзналото кралство

Дървено колело за баланс: Замръзналото кралство, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 3+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт на Disne..

148,90 лв.

532Е Детско метално колело за баланс

Детско метално колело за балансКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт и е предназначено за по - малки д..

119,90 лв.

549Е Дървено колело за баланс: Костенурките нинджа

Дървено колело за баланс: Костенурките нинджа, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 3+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт на Disney ..

128,90 лв.

553Е Дървено колело за баланс: Спайдърмен

Дървено колело за баланс: Спайдърмен, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиПодходящ за деца над: 3+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт на Disney и е предназначено за по - малк..

128,90 лв.

558Е Дървено колело за баланс: Мини Маус

Дървено колело за баланс: Мини Маус, 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 3+ годиниПроизход: Холандия Колелото е лицензиран продукт на Disney и е предна..

128,90 лв.

689Е Метално колело за баланс: Ваяна/Моана

Метално колело за баланс: Ваяна/Моана 12 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско колело за баланс с лиценз на Дисни Ваяна, п..

119,90 лв.

720Е Метално колело за баланс: Колите

Метално колело за баланс: Колите 10 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско колело за баланс с лиценз на Дисни Колите предна..

109,90 лв.

721Е Метално колело за баланс: Замръзналото кралство

Метално колело за баланс: Замръзналото кралство 10 инчаКатегория: колела и велосипедиМарка: E&L CYCLESПодходящ за деца над: 2+ годиниПроизход: ХоландияДетско колело за баланс с лиценз на Дисн..

109,90 лв.